bodo90263 Reputație: 100 Postat Iunie 14, 2014 Oras:romania Oras:romania Postat Iunie 14, 2014 cam asa cva mie asa mi sa spus
valy-valy Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2014 Oras:galati Oras:galati Autor Postat Iunie 15, 2014 prietena mea numai este in tara
valy-valy Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2014 Oras:galati Oras:galati Autor Postat Iulie 5, 2014 poze noi
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iulie 5, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Iulie 5, 2014 Da unde sunt pozele
Tatiana Reputație: 465 Postat Iulie 5, 2014 Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Telefon: tatiana197495 Oras:Braila Postat Iulie 5, 2014 Da unde sunt pozelecredeam ca nu merge la mine sa le vad, dar se pare ca ai dreptate nu sunt puse
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iulie 5, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Iulie 5, 2014 ......,,,......,,,,,.#%);:_-'"#@`;_)%©|´|©}{¤¥£μμμμμ¡¿>>=*&|©©©£&*+Г¬͵͵͵͵°¿¡¤{¤][£$$$$&^~~=*@@%'":©##?!'}°+**£§##\/;%#@`))£&¬μ¤==[}{ГГ¬£&^~¡¿}{Г mai pe scurt (super pozele)
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Iulie 6, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Iulie 6, 2014 Makavely unde ai vazut pozele imi spui si mie poate sunt mai chioara ca na ....nu degaba port ochelari
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iulie 7, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Iulie 7, 2014 Pai ......nu ai cum sa mai o vezi pe valy-valy in poza. Poza a fost , da .....intre timp a avut un client si a plecat , asa ca ....am ramas numai cu rama
georgi_88 Reputație: 661 Postat Iulie 7, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Postat Iulie 7, 2014 Dragute poze poze noi
furtun Reputație: 134 Postat Iulie 7, 2014 Postat Iulie 7, 2014 Eu ma bucur ca a uitat sa ataseze pozele...doamne ajuta sa ramana asa
galati21 Reputație: 9 Postat Octombrie 30, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 30, 2014 Salut Dragi futaciosi Zilele trecute mi-a oferit un prieten noul nr al acestei dudui. 0747654078Am sunat, mi-a confirmat ca se numeste vali, si de aici am facut analogia.Tipa are in principiu aceleasi tarife, dar se poate negocia.Am ales sa ne intalnim, la o pensiune langa arena de box, pensiune recomandata de tipa.Am ajuns in camera, am stabilit ceea ce imi doresc de la ea, foarte amabila si sociabila si am trecut la treaba.Am inceput cu un oral neprotejat, unde fata e meseriasa, apoi am trecut la un anal protejat.Fata se misca destul de bine, ii place ceea ce face.Totul a durat aprox. 2 ore, sex + discutie.Halatul a fost 120 lei.Tipa e disponibila oricand, iar nr de telefon este : 0747654078 Succes la ciocaneala 3
marik955 Reputație: 23 Postat Noiembrie 3, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 3, 2014 sa ne anunti cand mai ai o colega noua ... fiindca vreau cu 2 odata. mersi
marik955 Reputație: 23 Postat Noiembrie 4, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 4, 2014 sigur ala este numarul de telefon? am sunat si ieri si alaltaieri si imi intra direct mesageria
marik955 Reputație: 23 Postat Noiembrie 24, 2014 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 24, 2014 mai stie cineva ceva de domnisoara Valy? tot sun si intra direct mesageria
galati21 Reputație: 9 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:Galati Oras:Galati Postat Decembrie 27, 2014 duduia valy a revenit cu servicii si tarife noi un oral 50 leiun numar 70 lei - oral,normal si analo ora 140 lei - oral, normal si anal Tel : 0742 562 178
cassy Reputație: 16361 Postat Decembrie 27, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Decembrie 27, 2014 Si de ce i-ai deschis topic nou daca aici deja i-ai scris o recenzie? regulamentul e simplu: o fata=un topic
catalinktl92 Reputație: 3 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Februarie 24, 2015 Mai activeaza ? nu raspunde nimeni la telefon....
eramazt Reputație: 107 Postat Martie 24, 2015 Postat Martie 24, 2015 mai bine ca nu raspunde ceva vreme , locatie dubiosa , curios de low cost si sa vad ochiu maro, am comis-o am avut impresia ca am bulit un porc mistret in cur ... de aratat , nu arata , e ce e in poze , sac de grasime , celulita cronica , volubila, deschisa , are si idei tampite, genul fara guma(trebuie sa fiu bou)oral - slabutz, trebuie sa o bati la cap , dar , parca e masina de cusut in reluare normal ... lipsa de imaginatie aia cu cacao , aici e shpilul, da... pute ... te lasi de treaba ...ajuns acasa , am facut dus fierbinte , m-am frecat in forta si spirt la urma nota nu dau , cand vad poza imi vine in amintire danful de kur nashpa deci , low cost e un fel de maso 4
bosacke Reputație: 33 Postat Martie 25, 2015 Oras:kobe Oras:kobe Postat Martie 25, 2015 mai bine ca nu raspunde ceva vreme , locatie dubiosa , curios de low cost si sa vad ochiu maro, am comis-o am avut impresia ca am bulit un porc mistret in cur ... de aratat , nu arata , e ce e in poze , sac de grasime , celulita cronica , volubila, deschisa , are si idei tampite, genul fara guma(trebuie sa fiu bou)oral - slabutz, trebuie sa o bati la cap , dar , parca e masina de cusut in reluare normal ... lipsa de imaginatie aia cu cacao , aici e shpilul, da... pute ... te lasi de treaba ...ajuns acasa , am facut dus fierbinte , m-am frecat in forta si spirt la urma nota nu dau , cand vad poza imi vine in amintire danful de kur nashpa deci , low cost e un fel de maso Nasol man, multam pentru detali, tare de tot "bulit un porc mistret"
Figlio Reputație: 117 Postat Martie 25, 2015 Telefon: lalely_m Oras:Galati Telefon: lalely_m Oras:Galati Postat Martie 25, 2015 mai bine ca nu raspunde ceva vreme , locatie dubiosa , curios de low cost si sa vad ochiu maro, am comis-o am avut impresia ca am bulit un porc mistret in cur ... de aratat , nu arata , e ce e in poze , sac de grasime , celulita cronica , volubila, deschisa , are si idei tampite, genul fara guma(trebuie sa fiu bou)oral - slabutz, trebuie sa o bati la cap , dar , parca e masina de cusut in reluare normal ... lipsa de imaginatie aia cu cacao , aici e shpilul, da... pute ... te lasi de treaba ...ajuns acasa , am facut dus fierbinte , m-am frecat in forta si spirt la urma nota nu dau , cand vad poza imi vine in amintire danful de kur nashpa deci , low cost e un fel de maso Ca sa fim rai pana la capat ... grohaia? @eramazt cand ai inceput sa simti toate acele lucruri ciudate, tot ai continuat sa dai la pompa, corect? Eu zic sa nu te mai simti vinovat, asta e, uneori o mai sfeclim, nu suntem perfecti ! ))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum