xoxo Reputație: 718 Postat Mai 4, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 4, 2014 v-ati gasit amandoi futu-va in gura, troll si grasu CE GFE ? CE FK ? CE ORAL NEPROTEJAT ? FUTE-L PE GRASU IN CUR SI IESI BINE SI PE PARTEA ECONOMICA
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2014 Postat Mai 4, 2014 Laura cred că e preferata forumului Dă-i un telefon, nu o să-ți pară rău. Mai are o colegă drăguță, Lori, o găsești și pe ea la top. Un sfat: la pomul lăudat să nu te duci cu sacul
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2014 Postat Mai 4, 2014 v-ati gasit amandoi futu-va in gura, troll si grasu CE GFE ? CE FK ? CE ORAL NEPROTEJAT ? FUTE-L PE GRASU IN CUR SI IESI BINE SI PE PARTEA ECONOMICA Tu ești chiar retard Dar ești simpatic du-te dreacu'
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 4, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 4, 2014 tu esti chiar retard, punct
toll Reputație: 44 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2014 xoxo iti iau in calcul semnatura "Sunt nebuuun: si nu ma complic Lory parca are 25 ani , nu stiu de ce dar nu imi plac fetele cu mult mai mari )
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 4, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 4, 2014 mai bine mi-o iei in gura si scapi de problemele astea existentiale pe care le ai!
toll Reputație: 44 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 4, 2014 Nu am nici o problema existentiala , comportamentul tau agresiv ma face sa cred ca tu ai , posibil esti frustrat dar nu vad motivul , nu m-am legat cu nimic de tine si nici nu cred ca te-am deranjat cu ceva . GreulXXL am citit ca multe recenzii sunt false sper sa nu nimeresc chiar eu ) , si asa saptamana asta am in plan doar sa "inspectez piata " iar saptamana viitoare ma arunc , daca nimeresc bine o sa mai incerc inca una si o sa fac o alegere .
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2014 Postat Mai 4, 2014 Nu are recenzii pozitive false. Unele negative sunt suspecte a fi. Caută pe forum, alege-ți fata ce-ți place și sari pe treabă
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 4, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 4, 2014 eu zic sa va sugeti pula unul altuia
amfitze Reputație: 410 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 5, 2014 asteptam recenzia )))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum