bianca.bya Reputație: 36 Postat Mai 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2014 Buna,sunt Bianca am 23 ani,blonda,1,60,45kg ,si te astept la mine sau pot venii la domiciliul tau pentru a petrece cateva clipe minunate impreuna!!!Iti ofer sex oral si normal ,ambele protejate,masaj erotic si de relaxare ,mici fantezii!!! Pretul este de:150lei-ora la locatia mea iar la domiciliul tau: 200lei!!Ma aflu in zona Stefan Cel Mare iar programul meu este : 18:00-06:00!!!Telefon: 0723877330 8
iulika2007 Reputație: 304 Postat Iunie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2014 Am fost eu pe la ea intr-o seara pe la 20:00 .Am preferat sa stau la un nr. 100 ron Aspect :7 (pozele ii corespund! Ea este mica de înălțime dar are un fizic care compenseaza)Locatie : 8 (Apropiere Lizeaunu,spatios)Normal : 8Oral : 8 (protejat)
cezar_2011 Reputație: 10 Postat Iunie 5, 2015 Telefon: rebeladeny Oras:bucuresti Telefon: rebeladeny Oras:bucuresti Postat Iunie 5, 2015 Accepți si cuplu ? 24/35 ani , blonda 1.60 cm / brunet 1.75 cm..suntem ft ok.
panchiosu Reputație: 161 Postat Iunie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2015 Ora include o finalizare. Ar trebui sa precizezi asta, nu sa fii NESIMTITA si sa mergi pe burta. Si daca te lauzi ca prestezi un serviciu, dupa ce iei banii - presteaza-l. Adica suge-o mai cu pasiune.
bianca.bya Reputație: 36 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2015 Ora include o finalizare. Ar trebui sa precizezi asta, nu sa fii NESIMTITA si sa mergi pe burta. Si daca te lauzi ca prestezi un serviciu, dupa ce iei banii - presteaza-l. Adica suge-o mai cu pasiune.Daca te uiti atent NESIMTITULE si mai ales la.profilul meu vei vedea detalii despre servicii DACA ESTI CHIOR ESTE PROBLEMA TA ..... Vad ca tu cam f... Pe toata lumea in gura cum vrea P... Ta , cu mine nu iti merge ma pis pe tine imediat , si sa vezi ce sugi tu p..a cu pasiune dupa aceea ;-). Daca fetele de aici iti permit la mine nu ai sa vezi asa ceva ;-) esti un lab... Care nu ai soarta decat aici pe chat.
bianca.bya Reputație: 36 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2015 Si beleste bine ochii aia care ii ai degeaba la anuntul care il postez recent , nici macar numai am locatie si numarul acesta de telefon BOULE.
bianca.bya Reputație: 36 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2015 Accepți si cuplu ? 24/35 ani , blonda 1.60 cm / brunet 1.75 cm..suntem ft ok.Nu accept cuplu sorry. Iar acest numar de telefon numai este valabil,intrati la profil si gasiti noul.numar . O seara buna
bianca.bya Reputație: 36 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2015 la 150 lei - doua finalizari - circa 1 ora (+/- 1- minute) in locatia mea, sunt interesat acum Raspunde Bianca.ByaTrimis 28 May 2015 - 02:14 AMNu se poate. Bianca.ByaTrimis 28 May 2015 - 02:15 AMPretul pentru o ora este de 200 lei inclus taxi si include o finalizare si masaj. panchiosuTrimis 28 May 2015 - 02:21 AMno way.... prea subtire oferta Bianca.ByaTrimis 28 May 2015 - 02:24 AMMai cauta sunt atatea fete si pe 50 de lei.Imi pare rau dar nu negociez pe serviciile mele si nici pe timpul meu...Si nici lipsa de clienti nu duc chiar de lok ba din contra.o seara frumoasa panchiosuTrimis 28 May 2015 - 02:33 AMNu caut sa te insel, doar ca timpul meu este limitat. Al tau la fel, evident. Daca esti disponbila pentru un fel de abonament lunar, poate ne intelegem. In seara asta nu putem incerca ceva la tine, nu ai locatie?
bianca.bya Reputație: 36 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2015 Te-ai ofensat ca nu am acceptat oferta ta? Sau esti amnezic?
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 Pai si pt 2 finalizari ce tarif este?
bianca.bya Reputație: 36 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2015 Numai lucrez la doua finalizari pt. Ca de multe ori am avut discutii pe tema asta....cu cei care nu sunt in stare sa termine a doua oara si de aceea am preferat sa lucrez doar doar la o finalizare si masaj. Este mult mai lejer si sincer nu oblig pe nimeni sa ma cheme, cine vrea si este cu capul pe umeri cheama si asa.
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 Pai si daca te tin in pula toata ora pt o finalizare e ok dar daca imi dau drumu de 2 ori in 30 de min nu e ok
bianca.bya Reputație: 36 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2015 Mda vad ca ni am cu cine discuta aici. Sti ceva fiecare lucreaza cum vrea. Nu ii impune nimeni ce si cum sa faca Deci eu asa vreau sa lucrez si asa voi lucra in continuare . Daca nu va convine spuneti pas si gata....ce atatea explicatii .
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 Ai cu cine discuta, dar tu ai serviciille anapoda...aici, pe forum, serviciile sunt pe finalizare maxim 30 min si ora cu 1 finalizare si ora cu 2 finalizari...dar tu nu ai varianta cu 2 finalizari la ora ...asta incerc sa te fac sa intelegi...adica tu poti cere 150lei ora/ 1 finalizare si 200lei/ora 2 finalizari si e totul ok. Nu iti impune nimeni, dar tu spui ora si majoritatea isi dau drumu in primele 10min...cat au dat din fund in 10 min? Poate a fost doar oral, vor si pasa? Pai mai trebuie sa platesti o ora!Pe bune, daca vin la tine si pe ceas ne futem 60 de min si e doar prima finalizare exact cum specifici ora cu o finalizare e vreo problema?
bianca.bya Reputație: 36 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2015 Deci sa intelegi nu am locatie fac doar deplasari si cred ca asta spune tot. Ca sa ma deplasez pe 150lei.si sa dau de toate lichelele mai bine ma lipsesc.
bianca.bya Reputație: 36 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2015 Mai omule eu doar vin LA TINE SAU HOTEL daca te uiti mai sus am precizat ca numai am nr de tel afisat mai sus si nici locatie numai am de aproape un an sunt doar OUTCALL.
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 Uita-te la anuntul tau:"Buna,sunt Bianca am 23 ani,blonda,1,60,45kg ,si te astept la mine sau pot venii la domiciliul ", vorbeste cu un admin sa-ti modifice anuntul ca nu toti or sa-ti citeasca fiecare rand, cat timp in anuntul cu poze scrir negru pr alb..
bianca.bya Reputație: 36 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2015 Am spus o finalizare si masaj la dracu daca ma duc.undeva , in general dau de oameni cu toate tiglele pe casa .... Mai vb ceva faci un masaj si o finalizare si cam asta este ora . Nu tre sa fi robot hai sa ne f... Si hai treci si masaj si gta. Daca nu exista si comunicare mai bine stai acasa.Bine asta depinde de la om la om..... Ce aveti in cap ca daca sunteti setati doar pe futai adios numai vedeti altceva.
Vizitator Eutuel123 Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2015 Postat Iunie 6, 2015 Biencuta, te inteleg perfect si ai dreptate, dar daca te invit la mine si asta micul e "setat" facem o finalizare si mai vreau una ce facem?
bianca.bya Reputație: 36 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2015 Deci este ultima oara cand scriu pt ca am.si alta treaba INTRA LA PROFIL SI VEI VEDEA DETALII SI NOUL NUMAR DE TELEFON. DACA TAMPITUL ALA SA GASIT SA SCRIE INTR-UN ANUNT CARE NU.AM MAI POSTAT DE MULT ESTE PROBLEMA LUI.... Intra la.profil vezi nr de tel si dupa aceea intra la anunturi si vei gasi acolo .
bianca.bya Reputație: 36 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iunie 6, 2015 Am pretentii la voi ca doar sunteti cu ochii peste tot. Anuntul acesta a fost postat pe 3 mai 2014.... Si asta a fost tot .O seara buna , eu am si alte treburi
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2015 Postat Iunie 7, 2015 Bianca a dreptate a scris tot pe profil ea de forum, dar bianca ar fi maibine sa il scrii si la fiecare anunt. Eu de o parte iti inteleg alegere, dar pe celalta daca oferi doar o singuraa finalizare, la bani asta, nu poti sa oferi tot protejat si fara fk... asa limiti oferta la orice aspect... plus recenzile ca ai avut pe forum sunt in marea parte nu prea bune la capitul gfe, si de asta cred nu te ai apucat sa postezi pe topic al tau la testate, siai folosit mai multe telefoane, tecnica ca acuma fara anuntul nu prea mai merge... ar trebuii parerea mea sa schimbi metoda de lucru.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum