Sari la conținut

Xoxo

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland

Nenea Harry, ce are sula cu prefectura... sau cu primaria... sau cu Senatul.... sau cu Presedintia ?  :laugh2  :laugh2

Joseph, cu tot respectu', io in recenzii am citit ca Messi era la tine in nadragi. Amu daca esti bavarez te sucesti? :P

Link spre comentariu
Reputație: 718
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo

Gata s-a maritat fata, asta este, dar nu pot sa accept.Daca ea nu a vrut sa ma asculte o sa se convinga daca e bine sau nu.Daca ar veni sa stea la mine tind sa cred ca a luat-o din interes si nu vreau sa accept asta. Vreau sa vad ce-i ofera el ei, sentimental si material pentru ca dragostea trece prin stomac. Ea a terminat cu scoala, este o rusine sa mearga si la scoala si la barbati, nu mai exista scoala. Scoala ei costa 10-15.000 pe trimestru... Eu o platesc cand esti un copil cu respect fata de noi si ma doare ca are doar 16 ani si jumatate, d-asta sunt trist. Si voiam sa faca 18 ani si apoi sa spun uite ma Franco luati casa asta, masina asta, ca asa se face.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Gata s-a maritat fata, asta este, dar nu pot sa accept.Daca ea nu a vrut sa ma asculte o sa se convinga daca e bine sau nu.Daca ar veni sa stea la mine tind sa cred ca a luat-o din interes si nu vreau sa accept asta. Vreau sa vad ce-i ofera el ei, sentimental si material pentru ca dragostea trece prin stomac. Ea a terminat cu scoala, este o rusine sa mearga si la scoala si la barbati, nu mai exista scoala. Scoala ei costa 10-15.000 pe trimestru... Eu o platesc cand esti un copil cu respect fata de noi si ma doare ca are doar 16 ani si jumatate, d-asta sunt trist. Si voiam sa faca 18 ani si apoi sa spun uite ma Franco luati casa asta, masina asta, ca asa se face.

Drogat nebun! :)))

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...