Sari la conținut

Postări Recomandate

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.

Pai atunci fa-ti de treaba singur, ce nevoie ai mai avea de altii/altele care sa te plictiseasca, cand o poti face singur si de capul tau ?  :thinking

http://31.media.tumblr.com/tumblr_lq91nn4NOR1qjtvq2o1_500.gif

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lq91p8xcMK1qjtvq2o1_400.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Relax yourself baby! Numai asa poate face un gay.

XOXO, este un futangiu de mareee clasa, f*** fetitzele in stinga si dreapta,pentru ca are cu ce,arata bine si este bun la pat,un adevarat barbat!! :hug1

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Relax yourself baby! Numai asa poate face un gay.

XOXO, este un futangiu de mareee clasa, f*** fetitzele in stinga si dreapta,pentru ca are cu ce,arata bine si este bun la pat,un adevarat barbat!! :hug1

alexa, cat ti-a dat sa spui asta de el ?  :)

PS- Ai vrut sa spui ca fute fetitzele cu stanga si cu dreapta ...

• Like 2
Link spre comentariu

Va explic baieti,

1) Eu personal l-am rugat sa nu scrie nimic despre  mine.

2)Nu duc lipsa de clienti, am clientela formata si plus ca am si o alta sursa de venit.

3)Nu va mai luati de vecinul meu drag si scump ca va sparg :laugh2

4) Si stiti de ce il adora fetele? Raspuns corect (pentru ca are omul cu ce(marimea ideala peste 20 de cm) si voi sunteti atit de invidiosi) hahaha

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla

4) Si stiti de ce il adora fetele? Raspuns corect (pentru ca are omul cu ce(marimea ideala peste 20 de cm) si voi sunteti atit de invidiosi) hahaha

Pai din cauza asta il iubesti ,te inteleg cu asa o mica p..a te joci .Am crezut ca ai p..a mai mare xoxo ,dar esti varza

Link spre comentariu

Va explic baieti,

1) Eu personal l-am rugat sa nu scrie nimic despre  mine.

2)Nu duc lipsa de clienti, am clientela formata si plus ca am si o alta sursa de venit.

3)Nu va mai luati de vecinul meu drag si scump ca va sparg :laugh2

Am o nelamurire, de ce ai pus centimetrii armasarului intre paranteze duble, habar n-am, ai facut mate in scoala ori de teama ca sa nu dea cu minus si sa scada?... vezi ca la matematica, la algebra in general, se pun paranteze la chestiile cu minus, si mai vezi la adunare/scadere, oricat te-ai forta tu, dau tot cu minus, centimetrii, asa ca incearca sa-l inmultesti ori sa-l integrezi...in absolut(nu tuica, ci aia a lu' pipibiviol), am auzit  ca-s mai toti pozitivi de toate p-acolo, de atatea spirale-n gaura/grup...si alta chestie foarte importanta te rog sa retii,  sa nu-l bagi cu minus sub radical de nicio culoare, ca-l faci praf, devine irational si iar se apuca de XANAX.

Totusi am o curiozitate, asa ca am sa te intreb ceva, e macar bun de o laba de 5 dolari/3 minute la web cam ?
  • Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...