Sari la conținut

Xoxo

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Asta cu " pe mine nu m a jignit" nu prea tine.Vorbesc la modul general.Poate fi chestiune de timp pana sa fii in locul celuilalt.

Referitor la xoxo, eate branza buna in burduf de caine :))) Vrea si el sa fie jmeker cu astia de la tara :)) De multe ori ii reuseste dar cand da de una de la Bucuresti, gen randunica, il cam baga in ceatza si nu este dotat cu proiectoare de ceatza.

Reputație: 718
  • Oras:Acolo
Postat

te pup Gina

ojA e doar invidios pe forta si talentul meu.. e normal

Reputație: -1560
  • Oras:.
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  Cocolino  :laugh2  :laugh2  :laugh2 . Xoxo, esti moale si pufos ? Stiu ceva fetele ce noi nu stim ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Gina esti draguta dar eu ma refeream la cucul lui nu la vocabular  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

ce curios esti, bic

stai ca iti spune gina si despre asta :))

Postat

Daca detine Coccolino un tun de 25-27 cm sa-mi bag pula daca nu ma duc acum la baie , arunc bidonul si trec pe Lenor ca mi-e frica sa dorm cu "bestia" in casa .

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Cocolino, ajutama tu sa stiu mai multe, fa-mi o vizita si daca esti exact ca in imaginatia mea..nu mai scapi de mine

ma iei acasa ?

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

:laugh2   :laugh2   :laugh2  Cocolino   :laugh2   :laugh2   :laugh2 . Xoxo, esti moale si pufos ? Stiu ceva fetele ce noi nu stim ?   :laugh2   :laugh2   :laugh2

... si cu palosu' gros / pe Ileana o ia pe-un cal rapciugos / e cel mai tare si cu pieptul bengos :P

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...