tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 7, 2014 =)) m-au impresionat jentile versace 1
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 7, 2014 Pentru XOXO: Da, e luata de la bunica lui Freddy cand am fost in Danemarca.Are cutie manuala care schimba singura (n-am inteles ce-a vrut sa spuna aici). M-a dus cu un plin pana la turnul Eifel (presupun) Nu te supara, dar nu stii baieteala Lasa-ne putin in lumea noastra sa radem, ca tineri suntem. Explica-i tu xoxo...
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2014 Nu te supara, dar nu stii baieteala Lasa-ne putin in lumea noastra sa radem, ca tineri suntem. Explica-i tu xoxo... -1... Iti explica XOXO cea avut baiatu da spus!
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Noiembrie 7, 2014 Pentru XOXO: Da, e luata de la bunica lui Freddy cand am fost in Danemarca.Are cutie manuala care schimba singura (n-am inteles ce-a vrut sa spuna aici). M-a dus cu un plin pana la turnul Eifel (presupun) ia ca nu stii nimic.. ma faci de ras http://youtu.be/X3iShiYVbXc
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2014 ia ca nu stii nimic.. ma faci de ras http://youtu.be/X3iShiYVbXc
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 7, 2014 -1... Iti explica XOXO cea avut baiatu da spus! Lasa-ma cu -1 tau. Inteleg si singur ce vrea sa zica fiecare, problema e ca tu "nu iti dai cu s'ama" (e o alta vorba de shtou) ce caterinca facem noi aici. Am inteles, te-ai bagat peste tot pentru albastru, dar acum te rog frumos nu te mai baga in niste discutii, daca nu le intelegi, doar din simplu fapt ca nu te intereseaza cat de penibil pari. Nu am nimic cu tine, dar devii plictisitor si enervant.
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2014 Lasa-ma cu -1 tau. Inteleg si singur ce vrea sa zica fiecare, problema e ca tu "nu iti dai cu s'ama" (e o alta vorba de shtou) ce caterinca facem noi aici. Am inteles, te-ai bagat peste tot pentru albastru, dar acum te rog frumos nu te mai baga in niste discutii, daca nu le intelegi, doar din simplu fapt ca nu te intereseaza cat de penibil pari. Nu am nimic cu tine, dar devii plictisitor si enervant. Pfff...cine ma plictisitor si enervant?? EUU??? NOAAAAAH!!! N-are cum !!! Oricum..daca te enervez sa-mi zici!
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 7, 2014 Pfff...cine ma plictisitor si enervant?? EUU??? NOAAAAAH!!! N-are cum !!! Oricum..daca te enervez sa-mi zici!Sa speram, dar din pacate nu e doar parerea mea. Adios!
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2014 Sa speram, dar din pacate nu e doar parerea mea. Adios!
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Noiembrie 7, 2014
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2014 M-au prins... e multi da crede cas penibil?? Pula mea ma si io care credeam cas chiar intelijent si spiritual..
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 7, 2014 M-au prins... e multi da crede cas penibil?? Pula mea ma si io care credeam cas chiar intelijent si spiritual..Incerci sa imiti ursaria, dar nu ai feeling si talent. Nu stiu..... nu iesti pa sistemu' lu' Salam...
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2014 Incerci sa imiti ursaria, dar nu ai feeling si talent. Nu stiu..... nu iesti pa sistemu' lu' Salam... Macar incerc! P.S Nu lua in serios forumul! Aparentele insala! Poate ne vedem vreodata la o bere ! P.S O dau eu!
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 7, 2014 Ne vedem, dar xoxo m-a invatat sa beau doar moet. P.S.: Glumesc. 1
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2014 Ne vedem, dar xoxo m-a invatat sa beau doar moet. P.S.: Glumesc. Stiu ca glumesti... Moet-ul il da Xoxo...eu dau doar berea!
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 7, 2014 Perfect. Eu vin cu bonuri de masa pt KFC. O punem de un festin. 1
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Noiembrie 7, 2014 stati cuminte ca nu e chiar asa
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 7, 2014 Nu era cu "potoliti-va"?
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2014 Nu era cu "potoliti-va"? Frumos... Finut..discret...elegant
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:B Oras:B Postat Noiembrie 7, 2014 Frumos... Finut..discret...elegant O stii pe aia cu "frumos, elegant... cat de cat"? =))
twoface Reputație: -462 Postat Noiembrie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 7, 2014 O stii pe aia cu "frumos, elegant... cat de cat"? =)) E.....de belea....
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 8, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Noiembrie 8, 2014 ingeras, unde ai plecat ? esti fanu meu! intoarce-te !!!
state potcovaru' Reputație: 138 Postat Noiembrie 8, 2014 Oras:Cannes Oras:Cannes Postat Noiembrie 8, 2014 ingeras, unde ai plecat ? esti fanu meu! intoarce-te !!!http://www.keepcalmandposters.com/posters/1753678.png Strofa 1: Daca mor sa-mi pui textu asta sub cruceAtata timp cat dai Play nimeni nu ma distrugeIar eu ma bucur ca tu ma asculti acumSi, tu te bucuri ca pun suflet in ce spunMaine e Miercuri dar pana la ora ZeroO sa arzi de nerabdare de zici ca ti-a dat foc Nero... Esti omul meu, Fanul meuAm gresit de multe ori dar tu m-ai corectat mereuPiesa asta-i pentru tine, nu pentru cineZice ca mi-e frate si nu e aici cu minePiesa asta nu e nici pentru muisti tristiE pentru rappisti, pentru junkeri si punkistiPiesa asta-i pentru fratii mei din stradaCu care am crescut si am facut o gramadaDe esti pervers te ghicesc ca SidoniaCine-i CABRON?! E-un cutremur ca-n Japonia. Strofa 2: In fata ta raspund, tu m-ai facut marePeste orice manager ce te calca in picioare2011-i pentru cei ce mi-au dus lipsaAs mai avea 1 an daca as crede-ApocalipsaVreau sa fac bani din asta dar daca'i facCica nu as mai fi cool, Bagati-va mintea-n cap! Ca-n mintea lor nu-s rapper adevaratPana n-o sa mor sarac si impuscat ca 2PacInima imi bate cand ma urc pe scenaAm emotii, n-am jena si-am publicu-n venaCa cel mai tare drog, ca banu sau faimaLupu' batran nu-si schimba niciodata hainaEu vin de-acolo de unde tu chiar nu stiiPe unde, eu si ai mei, chiar te rugam sa nu viiSunt generatia ce-a crescut pe maidanD'aia-ti dau vorbe alese ca Silviu Brucan, ManAm 28 de ani si totusi cred in steleO sa scot un ALBUM sa pricepi filmele meleSi'o sa scot inca unu ca fimiu sa stieCa tacsu'a fost cunoscut de o-ntreaga ROMANIEHai sa schimbam ceva daca'ntelegi ce zicCautati poeti baieti? Vi-l recomand pe Cedry2KCautati stiri, noutati sau amintiriPentru voi suntem aici cu atatea povestirï
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Noiembrie 11, 2014 Naveţ clasă.dejaba staţ lângun rege
xo xo Reputație: 123 Postat Noiembrie 11, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat Noiembrie 11, 2014 ŞI DEMI DAŢI HAINE SECOND HAND ZICE LUMEA CĂS MULTIBRAND
Postări Recomandate