Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 7, 2014 Ati observat ce linistit e xoxo de cand a luat ban ? a devenit un miel Link spre comentariu
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2014 Partajează Postat Iunie 7, 2014 Daaa..il doare pula... Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 7, 2014 Ati observat ce linistit e xoxo de cand a luat ban ? a devenit un miel Da' tu ai observat ca esti prost pe noul tau cont? Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 7, 2014 Da' tu ai observat ca esti prost pe noul tau cont? Cu siguranta ! Link spre comentariu
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2014 Partajează Postat Iunie 7, 2014 Da' tu ai observat ca esti prost pe noul tau cont? . P-ala vechi cum era? Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 7, 2014 . P-ala vechi cum era?Fredostar Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 7, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iunie 7, 2014 Ati observat ce linistit e xoxo de cand a luat ban ? a devenit un miel To be honest, adevarul e ca nici de la tine n-am mai auzit - de ceva vreme - cum trebuie ca toti sa ne ferim si sa ne uitam de-acum permanent infrigurati peste umar, caci nu stim cu cine avem de-a face... Sau trebuie doar sa te tureze cineva putin? Link spre comentariu
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2014 Partajează Postat Iunie 7, 2014 Fredostar. deci?.... Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 7, 2014 Sau trebuie doar sa te tureze cineva putin? Daca nu o sa fiu banat pana marti este o performanta ! incerc totusi sa ma abtin ,dar sigur nu o sa reusesc Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 7, 2014 . deci?....Probleme ceva? Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 7, 2014 . P-ala vechi cum era?Era mai prost,dar l-am acceptat ca si incepator....vazand ca persista in prostie,m-am sucit si am decis sa-l pun la gazeta de perete ca si model de ''asa nu''.......plm,sper sa nu-l fi citit prea multa lume Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 7, 2014 Era mai prost,dar l-am acceptat ca si incepator....vazand ca persista in prostie,m-am sucit si am decis sa-l pun la gazeta de perete ca si model de ''asa nu''.......plm,sper sa nu-l fi citit prea multa lume Om mai prost ca tine pe forum nu va exista niciodata Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 7, 2014 Om mai prost ca tine pe forum nu va exista niciodataHai mă ce dreacu' Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 7, 2014 vrei sa te iau la pula ma ? bulangiu rujat. mars in pula mea la tine pe banca in centru sibiului, saracie 1 2 Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 7, 2014 vrei sa te iau la pula ma ? bulangiu rujat. mars in pula mea la tine pe banca in centru sibiului, saracie Asa te vrea mai Xoxo , bravo ai prins curaj , m-am speriat putin la inceput Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iunie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iunie 7, 2014 taci draq ca ma pis pe bancile alea pe care stai tu in sibiu, cel mai frumos oras numai ciobani acolo, faci orasul de ras 1 2 Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 7, 2014 Mai cu curaj stiu ca poti mai mult Link spre comentariu
Go Lan Reputație: 156 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 7, 2014 -Fataaaaa, tu stii ca prietenul meu este milionar?-Nu fata, dar inainte ce era?-Era miliardar. VS Da' tu ai observat ca esti prost pe noul tau cont? . P-ala vechi cum era? Foarte prost. Link spre comentariu
Go Lan Reputație: 156 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 7, 2014 xoxo, nu mai injura ca nu vreau sa te pierd, din nou Moderator1 este rau si s-ar putea sa-ti dea nana Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 7, 2014 Fredo,lumea te cere la propria-ti valoare.....nu ne insela asteptarile,fii prost asa cum erai la inceputuri PROSTULE 1 Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 7, 2014 -Fataaaaa, tu stii ca prietenul meu este milionar?-Nu fata, dar inainte ce era?-Era miliardar. VS Foarte prost.Alt rebrendiut care face pwla mare pe aici si nu isi da nickul adevarat , Numai barbatie pe forumul asta (smardoi,pesti,golani )desigur virtual doar Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iunie 7, 2014 Alt rebrendiut care face pwla mare pe aici si nu isi da nickul adevarat , Numai barbatie pe forumul asta (smardoi,pesti,golani )desigur virtual doarSă faci spume? Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 7, 2014 Să faci spume? Esti cam timid azi Sfantule ,de la praz ti se trage? Link spre comentariu
Go Lan Reputație: 156 Postat Iunie 7, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Iunie 7, 2014 Tysoane, tu esti fredo ma? Fratzica, de ce nu spui asa?Cand vii la bucuresti? Link spre comentariu
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 7, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Partajează Postat Iunie 7, 2014 Tysoane, tu esti fredo ma? Fratzica, de ce nu spui asa?Cand vii la bucuresti? Cand ma primeste Deana , ce nick ai rebrenduitule ? Link spre comentariu
Postări Recomandate