Sari la conținut

Xoxo

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Dudesti

M-ai prin , asa e ! Esti cumva de culuare sa stiu .De obicei cu tiganii ma sterg la cur prin nordul Rinului , probleme mai mari sunt cu sirienii si ciorile din africa , zi daca te simti colorat ?( clorul il am tot timpul in masina )

http://web3.protv.ro/assets/rgt/app/2014/03/20/04.gif'al dreaq,dupa ce ca esti prost,esti si rasist?!? Nu te saturi,nu-ti mai ajunge....de prostie zic =))

• Like 1
Link spre comentariu

Merge treaba in agricultura in spania ?

Sa stii ca istoria e ciclica , grija mare pe viitor ! Sfantule, ai prea mica pwla sa te bag in seama, fiule 

Bine ca nu e ciclista =))

http://web3.protv.ro/assets/rgt/app/2014/03/20/10.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Oz
  • Oras:Oz

ăsta e topic despre rasism, misoginism, sau toate în una?

eu n-am fost si nu sunt rasist dar odata am călcat pe bec, cu o unguroaica, care nici măcar nu era unguroaică din neam finic, era din neam germanic, și m-a pus dracu să strig dupa ia prin casă "în-guriță" (în loc de ungurițo), era ea falsă, iubi în sus, iubi în jos, dar curvă nu era, era genu ala cu care făceam 69 si ma intreba la final cat de bine m-am simtit, ma rog, a fost de mult, prostia tineretii, acu 8-9 ani, a plecat, cand am vazut ce am pierdut, sa-mi dau cu capu de pereti, ca aspect, corp beton, la față, ~ Anni Fridd Lyngstad

(o ocazie în viața)

Link spre comentariu

Sariti ,baaaa,ca l-au luat travestitii la ochi pe Xoxo =)) =)) =))

sa va fut pe toti in gura de barbati cu tate si femei cu pula sau ce pula mea sunteti voi astia transvestitii =))

tu nu mai injura ... si nu mai jigni ... ca nu se stie cum te va lovi...D...

iesi

inca nu esti tu in stare pentru a ne judeca pe noi . ok ... uitate in gunoiul tau si defectele tale si apoi legate de restul lumi................si in caz ca vrei documenteaza-te ca sa sti ce ai de facut daca in caz ca  vei avea un copil ca noi .... sa nu faci greseala  ca restul parintilor . si cu asta am terminat nu stau sa ma cert cu tine 

Poti sa o futi in gura chiar pe mamicutza ta care te-a fatat,ca a dat nastere unuia care se da barbat pe acest forum de curve si cand vine la fata locului suge pula atat de mult incat nu se mai satura

ai de pula mea, gata ies de aici ca nu e adevarat!!

=)) =)) =)) =)) =))

• Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...