Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 19, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 19, 2014 Deci:Barbutul este un joc de societate,asta deja se stie Se joaca in minimum doi,maximum...fara numar Zaruri castigatoare: 3-3/5-5/6-5/6-6Zaruri pierzatoare: 1-1/2-1/2-2/4-4Reguli/expresii cand dai o mana:La prima mana,pt 'rodarea' zarurilor se spune: dau degeaba....adicatelea,prima mana este moca...ai dat zarul castigator,ai prima mana Fiind cu zarurile in mana trebuie sa astepti comanda partenerului de joc....aceasta poate suna in felul urmator:100 de euro jumate-jumate....la aceasta comanda cu 6-5 ai odata sau cu 2-1 are partenerul tau odata.In situatia data partenerul va spune: ce vine la pace,situatie in care cu inca un 6-5 castigi potul sau dupa caz,cu un alt 2-1 pierzi totul sau exista posibilitatea sa spuna perechi la pace,caz in care castiga sau se paceste cel care da primul o dubla.Exista posibilitatea sa spuna: si astia in spate....situatie in care cu o dubla castigi/pierzi potul initial plus suma pusa in spate 100 de euro perechi ...aici pentru a castiga/pierde potul trebuie sa dai neaparat o dubla.100 de euro ce vine... aici castigi/pierzi cu oricare din zarurile pierzatoare/castigatoareDau Braila: fiind cu zarurile in mana ai posibilitatea sa pui o anumita suma in joc cu jucatorii de pe margine.....la dai Braila castigi/pierzi in acelasi mod ca la 'ce vine'.Dau asa si-asa: fiind cu zarurile in mana ai posibilitatea sa pui o anumita suma in joc cu jucatorii de pe margine....la asa si-asa pierzi/castigi in acelasi mod ca la 100 de euro jumate-jumate.Dau shanu: fiind cu zarurile in mana ai posibilitatea sa pui o anumita suma in joc cu jucatorii de pe margine.....la dau shanu castigi/pierzi in acelasi mod ca la 'ce vine'.Nu dau : aici se castiga pe zarurile pierzatoare....adica e totul pe dos Pula mea,e prea mult de scris...in mare astea sunt regulile generale ale jocului Intre jucatorii 'profesionisti',de regula se anunta inca de la inceputul jocului ca 'se joaca soarta',adica cu zaruri curate-nemasluite Exista posibilitatea in care pot fi acceptate zaruri 'micuri' sau 'barosane' 'Micurile' sunt zarurile care intotdeauna cad pe 'pierzatoare'.'Barosanele' sunt zarurile care intotdeauna cad pe 'castigatoare'.Exista si posibilitatea 'macarelei' unde arzi fraierii la misto cu zaruri masluite cu pilitura de fier introdusa in ele si cu un magnet pus sub masa de joc.....in acest caz,aruncand zarurile deasupra 'macarelei' intotdeauna se vor 'face' asa cum doreste 'aruncatorul' Ar mai fi multe de spus,dar chiar e prea mult de scris....Hai ca deja am scris mai mult ca la o recenzie P.S PARANDARAT LA PACE=CE VINE LA PACE 8
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 19, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 19, 2014 E simplu: pentru a juca e nevoie de minimum 2 (cocalari) si o pereche de zaruri. Castiga cine da mai mare sau 6-5.N-are nicio treaba cu barbutul,ala se numeste simplu: LA MAI MARE
xo xo Reputație: 123 Postat August 19, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 19, 2014 frumos
llexus Reputație: 661 Postat August 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2014 Deci:Barbutul este un joc de societate,asta deja se stie Se joaca in minimum doi,maximum...fara numar Zaruri castigatoare: 3-3/5-5/6-5/6-6Zaruri pierzatoare: 1-1/2-1/2-2/4-4 Reguli/expresii cand dai o mana:La prima mana,pt 'rodarea' zarurilor se spune: dau degeaba....adicatelea,prima mana este moca...ai dat zarul castigator,ai prima mana Fiind cu zarurile in mana trebuie sa astepti comanda partenerului de joc....aceasta poate suna in felul urmator:100 de euro jumate-jumate....la aceasta comanda cu 6-5 ai odata sau cu 2-1 are partenerul tau odata.In situatia data partenerul va spune: ce vine la pace,situatie in care cu inca un 6-5 castigi potul sau dupa caz,cu un alt 2-1 pierzi totul sau exista posibilitatea sa spuna perechi la pace,caz in care castiga sau se paceste cel care da primul o dubla.Exista posibilitatea sa spuna: si astia in spate....situatie in care cu o dubla castigi/pierzi potul initial plus suma pusa in spate 100 de euro perechi ...aici pentru a castiga/pierde potul trebuie sa dai neaparat o dubla. 100 de euro ce vine... aici castigi/pierzi cu oricare din zarurile pierzatoare/castigatoare Dau Braila: fiind cu zarurile in mana ai posibilitatea sa pui o anumita suma in joc cu jucatorii de pe margine.....la dai Braila castigi/pierzi in acelasi mod ca la 'ce vine'. Dau asa si-asa: fiind cu zarurile in mana ai posibilitatea sa pui o anumita suma in joc cu jucatorii de pe margine....la asa si-asa pierzi/castigi in acelasi mod ca la 100 de euro jumate-jumate. Dau shanu: fiind cu zarurile in mana ai posibilitatea sa pui o anumita suma in joc cu jucatorii de pe margine.....la dau shanu castigi/pierzi in acelasi mod ca la 'ce vine'. Nu dau : aici se castiga pe zarurile pierzatoare....adica e totul pe dos Pula mea,e prea mult de scris...in mare astea sunt regulile generale ale jocului Intre jucatorii 'profesionisti',de regula se anunta inca de la inceputul jocului ca 'se joaca soarta',adica cu zaruri curate-nemasluite Exista posibilitatea in care pot fi acceptate zaruri 'micuri' sau 'barosane' 'Micurile' sunt zarurile care intotdeauna cad pe 'pierzatoare'.'Barosanele' sunt zarurile care intotdeauna cad pe 'castigatoare'. Exista si posibilitatea 'macarelei' unde arzi fraierii la misto cu zaruri masluite cu pilitura de fier introdusa in ele si cu un magnet pus sub masa de joc.....in acest caz,aruncand zarurile deasupra 'macarelei' intotdeauna se vor 'face' asa cum doreste 'aruncatorul' Ar mai fi multe de spus,dar chiar e prea mult de scris.... Hai ca deja am scris mai mult ca la o recenzie ai dat "din casa" nu te mai cinstesc 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 19, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 19, 2014 ai dat "din casa" nu te mai cinstescPentru bunul mers al forumului E o cauza nobila,iertat sa-mi fie pacatul
llexus Reputație: 661 Postat August 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2014 Daca nici Barbugiu' nu stie ... mah,stieee
llexus Reputație: 661 Postat August 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2014 Pentru bunul mers al forumului E o cauza nobila,iertat sa-mi fie pacatul se iarta
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 19, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 19, 2014 Daca nici Barbugiu' nu stie ... Am noroc si-mi port mandria,S-a terminat smecheria..... Dau cu zaru'doar doi-doi,Ce-or plange copiii mei,Dau cu zaru' 6-5,Mi-am facut bani de gagici Traiesc viata la misto,La barbut si-n cazino =)) Xoxo,receptie 5
xo xo Reputație: 123 Postat August 19, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 19, 2014 1
roberto Reputație: 4138 Postat August 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2014 Completare: la "asa si-asa" se mai spune "de doua ori" 3
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 19, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 19, 2014 Pisicule american, prin definitie Barbugiu' este cel care este dator cu explicatii aici. Done 1
the godfather Reputație: -1028 Postat August 19, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat August 19, 2014 PS. La zarurile pierzătoare se mai spune "gherle"....)) sau "pierzan"...)) ai voie să strici zarurile de 2 ori la rând, folosind expresia "tăiate" și când te hotărăști să le accepți zici "dale bune"....) in fine observ că trăim intens....avem de toate ...femei, jocuri de noroc, droguri ușoare, băuturi alcoolice....Viața tată ...))) 3 1
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat August 19, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Postat August 19, 2014 PS. La zarurile pierzătoare se mai spune "gherle".... )) sau "pierzan"... )) ai voie să strici zarurile de 2 ori la rând, folosind expresia "tăiate" și când te hotărăști să le accepți zici "dale bune".... ) in fine observ că trăim intens....avem de toate ...femei, jocuri de noroc, droguri ușoare, băuturi alcoolice....Viața tată ... )))De 'taiete' chiar sa-mi fie rusine ca am uitat sa scriu p.s un mic amendament: numarul 'taietelor' nu este batut in cuie,este la mica intelegere, dar e musai ca numarul acestora sa fie stabilit la inceputul jocului
xo xo Reputație: 123 Postat August 19, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 19, 2014 2
cpt.picard Reputație: 777 Postat August 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 20, 2014 La braila pot juca si cei de pe margine intre ei pe mana celor ce dau cu zarurile. De fapt pe mana lor poate juca oricine oricum.Se poate juca si poker cu zarurile, evident cu cinci zaruri, cu regulile din poker. 1
andreea_good Reputație: 2383 Postat August 20, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 20, 2014 La braila pot juca si cei de pe margine intre ei pe mana celor ce dau cu zarurile. De fapt pe mana lor poate juca oricine oricum.Se poate juca si poker cu zarurile, evident cu cinci zaruri, cu regulile din poker.Am jucat și eu poker cu zarurile într-un RPG. The Witcher 2 parcă. Bravo Barbugiu :clapp Sărumâna! Ești cel mai Jmecher. Am învățat barbut, nu mor prost )La tine ce șpagă trebuie să bag, bă xoxo?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 20, 2014 Postat August 20, 2014 PS. La zarurile pierzătoare se mai spune "gherle".... )) sau "pierzan"... )) ai voie să strici zarurile de 2 ori la rând, folosind expresia "tăiate" și când te hotărăști să le accepți zici "dale bune".... ) in fine observ că trăim intens....avem de toate ...femei, jocuri de noroc, droguri ușoare, băuturi alcoolice....Viața tată ... ))) eu prefer sa joc fata-spate e cel mai simplu de a face bani rapid daca ai noroc pe zar.
Romero Reputație: 113 Postat August 20, 2014 Oras:da' cica cicalaca cichi cha Oras:da' cica cicalaca cichi cha Postat August 20, 2014
roberto Reputație: 4138 Postat August 20, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2014 S-a tinut de cuvant andreea_good. Bravo! :clapp
the godfather Reputație: -1028 Postat August 20, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat August 20, 2014 eu prefer sa joc fata-spate e cel mai simplu de a face bani rapid daca ai noroc pe zar.eu prefer sa joc cu Vali Barbosu' .....pe femei.....)) (la ce vine)....))
James Joyce Reputație: 397 Postat August 20, 2014 Oras:Clongowes Oras:Clongowes Postat August 20, 2014 Daca a facut cont pe un an, are si motanul de-o ciorba la Han.
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat August 20, 2014 Postat August 20, 2014 Multam barbugiule.pana azi stiam doar tintar si tabinet.adica doar jocuri de societate nu bagabonteli d-astea.
xo xo Reputație: 123 Postat August 20, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Postat August 20, 2014 Am jucat și eu poker cu zarurile într-un RPG. The Witcher 2 parcă. Bravo Barbugiu :clapp Sărumâna! Ești cel mai Jmecher. Am învățat barbut, nu mor prost )La tine ce șpagă trebuie să bag, bă xoxo? 50 da europeni
Postări Recomandate