Sari la conținut

Xoxo

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:n-am locatie, doar outcall

Stăteam cu un tovaraș, nu-i dau numele că-i persoană publică, și serveam un vin de Chile și un trabuc fin. Din vorbă în vorbă il intreb dacă a auzit ultima dumă. El zice : Domle, nu. La care eu: Dumă de pula!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

mah,ce plm aveti cu xoxo? pana la urma si pana la coada,d'alde xoxo,barbugiu,siana,sorina si multi altii tin caterinca 

Plm prea le luati in serios virtual!!!

P.S Xoxo,esti dator o cutie de Cohiba :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4

Xo xo,am vazut un barbut puternic,pe bani multi!Avea omu' zaruri...indiferent cum le arunca cadeau pe 1-1 sau 6-6.Le tinea in gura si le schimba cand erau bani multi la masa si arunca el ultimul!Sufla in pumn...sa aibe noroc si le schimba cu cealalta pereche.Juca cu niste papagali si chiar daca-l vedea careva nu avea ce sa-i faca!;-)

Link spre comentariu

Xo xo,am vazut un barbut puternic,pe bani multi!Avea omu' zaruri...indiferent cum le arunca cadeau pe 1-1 sau 6-6.Le tinea in gura si le schimba cand erau bani multi la masa si arunca el ultimul!Sufla in pumn...sa aibe noroc si le schimba cu cealalta pereche.Juca cu niste papagali si chiar daca-l vedea careva nu avea ce sa-i faca!;-)

cred ca l-ai vazut chiar pe xoxo

Link spre comentariu

am fost la barbut aseara, sa ma iertati ca n-am avut timp sa intru pe forum sa va raspund, am dat dat 5 zaruri castigatoare la momentul potrivit.. imi iau S

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...