Sari la conținut

Xoxo

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Paris Spagnia
  • Oras:Paris Spagnia

salut , stie cineva ceva despre fata asta ? cu numarul 0724.679.669 dupa anuntul.ro , pozele par reale si arata foarte bine..

de mic erai in calduri .......... nu aveai nici buletin pe vremea aia ;) l-ai fentat pe motan ca ai 18 ani dar tu aveai 17 =)) si ce iti mai ardea de pizda =))

Link spre comentariu
  • Oras:n-am locatie, doar outcall

Jurnalul unui puscarias: Cred ca le-am cazut cu tronc, ca inca din prima seara a intrat la mine Costel de la celula 18. Cu un pachet de margarina in mana dreapta, mi-a zis ca vrea sa-mi sparga pufarina si sa-mi impinga lutul la deal, ca el e condamnat la 25 de ani pentru dublu asasinat. Ca sa-mi dau curul la vorbitor sa-mi planteze un brad in el. In a doua seara si-a anuntat vizita Ticu de la 41. Fara margarina si nebarbierit. Badaran. M-a impins pe pat, manifestandu-si sincer dorinta de a-mi sonda marmelada cu guzanul. Guzan pe care mai intai trebuia sa-l caut la gingii. Ca pentru el viata nu mai inseama nimic, ca are de stat 8 ani, pentru talharie cu viol. Va dati seama ca i-am servit-o si lui tot pe aia cu asasinatul triplu, cu sadism, 35 ani de parnaie etc. Si guzanul lui Ticu s-a transformat brusc intr-un hamster moale. Mi-am permis chiar sa-l refuz cand m-a rugat insistent sa-i fac un tuseu cu pixul. Si, incet, incet, lumea a aflat de fiorosul criminal de langa buda si toti ma salutau lung si respectuos. Va dati insa seama ca, daca le ziceam adevarul, ca sint bagat pe sase luni fiindca am downloadat doua episoade din Lassie, ajungeam curva penitenciarului si, vorba lor, mi se largea gura la borcan de nu mai puteam tine gemul.

• Like 4
Link spre comentariu

Nu ştiu cum faceți voi, dar eu când mă duc să-mi cumpăr ceva de îmbrăcat, şi găsesc ceva ce-mi place, verific cât costă.

Dacă prețul e cu mult peste aşteptări, nu plec imediat. Mai stau vreo zece secunde, timp în care trebuie să-i găsesc un motiv să nu-l mai vreau, să nu creadă lumea că sunt vreun sărăntoc venit după chilipiruri.

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...