xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 8, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 8, 2014 http://youtu.be/BxCllTmbhDg 1 Link spre comentariu
purist Reputație: 71 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 :laugh2 Nu cred ca astia ti-au dat +1 la reputatie pentru , CITEZ : " " 1 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 9, 2014 acum vazui ceva nou... cine e Andreea Rebeca ? Si ce cauta pe topicul legendarului Xoxo ? Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 acum vazui ceva nou... cine e Andreea Rebeca ?Nu stii nimic! Pustoica cine plm sa fie? Link spre comentariu
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 9, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 9, 2014 http://i60.tinypic.com/23uy3oh.jpg Link spre comentariu
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Partajează Postat Septembrie 10, 2014 din ce stiu eu marina lucreaza o saptamana da una nu , acum nu stiu ce sa zic daca e in vacanta sau nu.. XoXo si acum 3 ani jumate faceai off topic Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 10, 2014 acum 3 ani, marmota nu invelea ciocolata in staniol (sau poate ca da) Link spre comentariu
j o k e r Reputație: 1062 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Paris Spagnia Oras:Paris Spagnia Partajează Postat Septembrie 10, 2014 salut , stie cineva ceva despre fata asta ? cu numarul 0724.679.669 dupa anuntul.ro , pozele par reale si arata foarte bine.. de mic erai in calduri .......... nu aveai nici buletin pe vremea aia l-ai fentat pe motan ca ai 18 ani dar tu aveai 17 si ce iti mai ardea de pizda Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 10, 2014 si nr. de telefon se termina cu 69... stia el ce stia cand a consultat, prima data, biblia erotica Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 10, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 10, 2014 eram si eu mic, nu stiam cum merge treaba.. cautam eu fetele, acum ma cauta ele pe mine! am zis 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2014 Partajează Postat Septembrie 10, 2014 eram si eu mic, nu stiam cum merge treaba.. cautam eu fetele, acum ma cauta ele pe mine! am zishttps://www.youtube.com/watch?v=urMg_6snW2M Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 11, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 11, 2014 Jurnalul unui puscarias: Cred ca le-am cazut cu tronc, ca inca din prima seara a intrat la mine Costel de la celula 18. Cu un pachet de margarina in mana dreapta, mi-a zis ca vrea sa-mi sparga pufarina si sa-mi impinga lutul la deal, ca el e condamnat la 25 de ani pentru dublu asasinat. Ca sa-mi dau curul la vorbitor sa-mi planteze un brad in el. In a doua seara si-a anuntat vizita Ticu de la 41. Fara margarina si nebarbierit. Badaran. M-a impins pe pat, manifestandu-si sincer dorinta de a-mi sonda marmelada cu guzanul. Guzan pe care mai intai trebuia sa-l caut la gingii. Ca pentru el viata nu mai inseama nimic, ca are de stat 8 ani, pentru talharie cu viol. Va dati seama ca i-am servit-o si lui tot pe aia cu asasinatul triplu, cu sadism, 35 ani de parnaie etc. Si guzanul lui Ticu s-a transformat brusc intr-un hamster moale. Mi-am permis chiar sa-l refuz cand m-a rugat insistent sa-i fac un tuseu cu pixul. Si, incet, incet, lumea a aflat de fiorosul criminal de langa buda si toti ma salutau lung si respectuos. Va dati insa seama ca, daca le ziceam adevarul, ca sint bagat pe sase luni fiindca am downloadat doua episoade din Lassie, ajungeam curva penitenciarului si, vorba lor, mi se largea gura la borcan de nu mai puteam tine gemul. 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 Marinaru n'a avut ideea asta Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 12, 2014 radeam ca prostu aseara Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2014 Partajează Postat Septembrie 12, 2014 radeam ca prostu asearaDe cine ? Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 12, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 12, 2014 de ce-am scris Link spre comentariu
stef19 Reputație: 20 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:Romania-TimiÅŸoara Oras:Romania-TimiÅŸoara Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Xoxo poti sa înjuri până dai colțu eu nu te mai bag în seamă...paaaaa Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 13, 2014 mu sugi cioaro Link spre comentariu
ZAQXSWCDE Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:just outcalls Oras:just outcalls Partajează Postat Septembrie 13, 2014 # Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 13, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Nu ştiu cum faceți voi, dar eu când mă duc să-mi cumpăr ceva de îmbrăcat, şi găsesc ceva ce-mi place, verific cât costă. Dacă prețul e cu mult peste aşteptări, nu plec imediat. Mai stau vreo zece secunde, timp în care trebuie să-i găsesc un motiv să nu-l mai vreau, să nu creadă lumea că sunt vreun sărăntoc venit după chilipiruri. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2014 Partajează Postat Septembrie 13, 2014 Eu stau mai mult de zece secunde , poate si un minut Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2014 eram si eu mic, nu stiam cum merge treaba.. cautam eu fetele, acum ma cauta ele pe mine! am zis Subscriu. 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Septembrie 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 14, 2014 ) :-" Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Septembrie 14, 2014 1 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Septembrie 14, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Septembrie 14, 2014 Xoxo imbatraneste si el, ca tot omu' Link spre comentariu
Postări Recomandate