mister babadook Reputație: -425 Postat Ianuarie 24, 2016 Postat Ianuarie 24, 2016 Nu e.Pentru ca nu e oligofren.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Ianuarie 24, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Ianuarie 24, 2016 mai du-te fa inspre pulili noastre ca eu sunt xoxo. intreaba-l pa lisandru cuckoldu daca nu crezi 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 24, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 24, 2016 mai du-te fa inspre pulili noastre ca eu sunt xoxo. intreaba-l pa lisandru cuckoldu daca nu creziSubscriu 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 8, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 8, 2016 Cio face Xoxo?
xoxo xoxo Reputație: 5 Postat Iunie 19, 2016 Oras:sub pamanat srl Oras:sub pamanat srl Postat Iunie 19, 2016 ce vreti ma?
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 9, 2017 Voi ce mâncaț mă saracilor ? 1
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 9, 2017 Puteam să-mi fac un Hermez dân iel sau nește ciocate da lam pus pă tot pă sobă și lam băgat la stomak 1
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 9, 2017 sa vina barbugiusa vina toti baietiisa vina dolores 2
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 9, 2017 Dă mic kopil am plecat dă jos nu neam născut k bani,familea nuastră nu iera dinastie puternică.Am anceput cu cerșeală,portofele,poșete,mangleală.Singuru care a fost lângă mine și lângă fratele meu Chapo Piticu a fost tata Nuțu care a ținut aproape și a dat permanent de băut și de mâncat.Zicea Chapo la șpriț dă Nutzu mieste inimioara arsă asta mi-a dat prima casă.Adevarat fratele meu.Nikiodata nu o să uităm kine a fost lângă noi j la bn j la rău și pă Mexic și pă Ferentari și oriundenlume. 2
el diablo Reputație: -408 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Ianuarie 9, 2017 Dă mic kopil am plecat dă jos nu neam născut k bani,familea nuastră nu iera dinastie puternică.Am anceput cu cerșeală,portofele,poșete,mangleală.Singuru care a fost lângă mine și lângă fratele meu Chapo Piticu a fost tata Nuțu care a ținut aproape și a dat permanent de băut și de mâncat.Zicea Chapo la șpriț dă Nutzu mieste inimioara arsă asta mi-a dat prima casă.Adevarat fratele meu.Nikiodata nu o să uităm kine a fost lângă noi j la bn j la rău și pă Mexic și pă Ferentari și oriundenlume. Amin 1 5
rasfa Reputație: 292 Postat Ianuarie 9, 2017 Oras:las... Oras:las... Postat Ianuarie 9, 2017 Dă mic kopil am plecat dă jos nu neam născut k bani,familea nuastră nu iera dinastie puternică.Am anceput cu cerșeală,portofele,poșete,mangleală.Singuru care a fost lângă mine și lângă fratele meu Chapo Piticu a fost tata Nuțu care a ținut aproape și a dat permanent de băut și de mâncat.Zicea Chapo la șpriț dă Nutzu mieste inimioara arsă asta mi-a dat prima casă.Adevarat fratele meu.Nikiodata nu o să uităm kine a fost lângă noi j la bn j la rău și pă Mexic și pă Ferentari și oriundenlume. Omg ))))) bravo boss
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 10, 2017 bag bilete scot pachete 3
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 10, 2017 bag bilete scot pachete baniii.jpg900 de lei + 100 de euro 4
obsedatul Reputație: -2024 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat Ianuarie 10, 2017 900 de lei + 100 de euro E inainte sa le bage. 3 1
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 10, 2017 Acum vreo ora eram pă iphone 6Sgoldu meu şi ma gandeam asa.Kiar dacă beau Cristal j bag la stomac homar asezonat cu caviar Iranian si beau cafea Kopi Luwak cu sufleu din ou de struţ mesopotamian toţ suntem oameni an plm şi şi regele şi pionu tot an acelaj loc ajung dup ce jocu se termina aşa k fii om an plm ca nu stii cand e bine si cand e rau si cand e rau si cand e bine ca unu e Dumenzeu si maicuta domnului ji oameni ji frati nea lasat pe toti sa ne purtam grija si spatele si sa nu avem dujmanii si ura si invidie ca ala are bmw ji ala are audi ca ji eu am plecat de jos in plm si nu mam purtat cu invidie ji dujmanie si am apreciat si am respectat p toata lumea dasta ma iubeste o tara intreaga si ma stie lumea din toate tarile.Va pwp fratiorii mei take care.love yu 4
rasfa Reputație: 292 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:las... Oras:las... Postat Ianuarie 10, 2017 Acum vreo ora eram pă iphone 6Sgoldu meu şi ma gandeam asa.Kiar dacă beau Cristal j bag la stomac homar asezonat cu caviar Iranian si beau cafea Kopi Luwak cu sufleu din ou de struţ mesopotamian toţ suntem oameni an plm şi şi regele şi pionu tot an acelaj loc ajung dup ce jocu se termina aşa k fii om an plm ca nu stii cand e bine si cand e rau si cand e rau si cand e bine ca unu e Dumenzeu si maicuta domnului ji oameni ji frati nea lasat pe toti sa ne purtam grija si spatele si sa nu avem dujmanii si ura si invidie ca ala are bmw ji ala are audi ca ji eu am plecat de jos in plm si nu mam purtat cu invidie ji dujmanie si am apreciat si am respectat p toata lumea dasta ma iubeste o tara intreaga si ma stie lumea din toate tarile.Va pwp fratiorii mei take care.love yu mafiot ce pula ta !!! 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Ianuarie 10, 2017 Ma simt siderat!!!!!!!!!!!!!!! 4 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2017 Postat Ianuarie 11, 2017 Acum vreo ora eram pă iphone 6Sgoldu meu şi ma gandeam asa.Kiar dacă beau Cristal j bag la stomac homar asezonat cu caviar Iranian si beau cafea Kopi Luwak cu sufleu din ou de struţ mesopotamian toţ suntem oameni an plm şi şi regele şi pionu tot an acelaj loc ajung dup ce jocu se termina aşa k fii om an plm ca nu stii cand e bine si cand e rau si cand e rau si cand e bine ca unu e Dumenzeu si maicuta domnului ji oameni ji frati nea lasat pe toti sa ne purtam grija si spatele si sa nu avem dujmanii si ura si invidie ca ala are bmw ji ala are audi ca ji eu am plecat de jos in plm si nu mam purtat cu invidie ji dujmanie si am apreciat si am respectat p toata lumea dasta ma iubeste o tara intreaga si ma stie lumea din toate tarile.Va pwp fratiorii mei take care.love yu casa fie frumos : Maestre , respect !
de de pof Reputație: -65 Postat Ianuarie 11, 2017 Postat Ianuarie 11, 2017 Acum vreo ora eram pă iphone 6Sgoldu meuAvarule, ala-i telefon din 2015. Mai schimba din ele da-le 'recu. 1
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 11, 2017 2
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Postat Ianuarie 11, 2017 Ana ridică mai sus fă că ţil bag pe tot.Din puţinu meu dau an tine ca surdun clopot 2
Postări Recomandate