Sari la conținut

Xoxo

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pic Poc mai este printre noi ?

ce atomice dadea =)))

• Oras:Night's Watch
Postat

ti-am dat muie fara sa te platesc si in loc sa-mi dau drumu pe fata ta, mi-am dat in gura ta =))

Nu ai rezistat 2 zile cu cont SP. Esti degeaba pe aici. Fugi la TS/TG, e una Antonela care te rezolva rapid !!! Bani sa ai saracule :))))

#XOXO_PROSTUL_SATULUI

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Nu ai rezistat 2 zile cu cont SP. Esti degeaba pe aici. Fugi la TS/TG, e una Antonela care te rezolva rapid !!! Bani sa ai saracule :))))

#XOXO_PROSTUL_SATULUI

tu n-ai niciun haz sa-mi bag pula :(

• Like 2
  • Minus 1
Postat

tu n-ai niciun haz sa-mi bag pula :(

Cat de prost sa fii banat dupa 2 zile si cu cont SP . Ai de pwla mea de copil handicapat ce esti :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator
Postat

Cat de prost sa fii banat dupa 2 zile si cu cont SP . Ai de pwla mea de copil handicapat ce esti :laugh2 :laugh2 :laugh2

Asta e de pus in ramă 🤣
  • Like 103
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Asta e de pus in ramă 🤣

Ti-e dor să te fută barbatii cu care ma fut eu, simti că nu te-ai lecuit si ai nevoia acută sa-ti bagi nasul aiurea? Eu nu i-am primit pe "ai tăi", mai incearca sa educi la ei, că nu-mi plac cum se exprimă, gen..."cât e tariful"! ðŸ˜
  • Like 10
  • Minus 29
Vizitator
Postat

Nu vand marfa, Vis. Nu te mai baga in seama cu mine din senin, altfel o sa cred lumea si o sa ma conving ca ai problm psihice. La revedere.

• Like 104
Postat

Ti-e dor să te fută barbatii cu care ma fut eu, simti că nu te-ai lecuit si ai nevoia acută sa-ti bagi nasul aiurea? Eu nu i-am primit pe "ai tăi", mai incearca sa educi la ei, că nu-mi plac cum se exprimă, gen..."cât e tariful"!

Mars fa cu etnobotanicele tale :)))). Mai primesti aurolaci ?

Postat

Ti-e dor să te fută barbatii cu care ma fut eu, simti că nu te-ai lecuit si ai nevoia acută sa-ti bagi nasul aiurea? Eu nu i-am primit pe "ai tăi", mai incearca sa educi la ei, că nu-mi plac cum se exprimă, gen..."cât e tariful"!

Ti-a murit dealerul ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu vand marfa, Vis. Nu te mai baga in seama cu mine din senin, altfel o sa cred lumea si o sa ma conving ca ai problm psihice. La revedere.

Ti-a murit dealerul ?

Vă mai faceți multe clone, încercați să nu vă mai fie jenă de propria tâmpenie care vă stă ca o râie pe cap, zi de zi? Inteleg că vă plictisiți fetelor si aberați, dar... 😈😀

• Like 10
  • Minus 29
Postat

Vă mai faceți multe clone, încercați să nu vă mai fie jenă de propria tâmpenie care vă stă ca o râie pe cap, zi de zi? Inteleg că vă plictisiți fetelor si aberați, dar...

Tu esti o clona nereusita care baga teroare in toti membrii forumului !!! Dispari Vis URAT !!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Tu esti o clona nereusita care baga teroare in toti membrii forumului !!! Dispari Vis URAT !!!

Ete pula! Serios?

Dacă e îs dublura cuiva, atunci voi v-ati urcat toți la cer si sunteți doar niste ingerasi, iar eu visez...si maine o să mă trezesc văzând iar că o luati de la capăt cu tampeniile voastre hărăzite pizdei supreme! Atatea logici si pentru ce...

• Like 9
  • Minus 29
Vizitator
Postat

N-ai nici o legatura cu realitatea . Te contrazici. Minti mult. Si nu poti sa uiti de DeliaPisii, Inesuka si Tanya. :))))

Postat

Ete pula! Serios?

Dacă e îs dublura cuiva, atunci voi v-ati urcat toți la cer si sunteți doar niste invers si, iar eu visez...si maine o să mă trezesc văzând iar că o luati de la capăt cu tampeniile voastre hărăzite pizdei supreme! Atatea logici si pentru ce...

VIS TACI !!! La nani, ca iar vorbesc drogurile din tine :)). Cand te lepazi de satana ?

Vizitator
Postat

VIS TACI !!! La nani, ca iar vorbesc drogurile din tine :)). Cand te lepazi de satana ?

:))))))) invers. Cand se leapada S. De Vis

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ti-a murit dealerul ?

Se pare ca da. :(

N-ai nici o legatura cu realitatea . Te contrazici. Minti mult. Si nu poti sa uiti de DeliaPisii, Inesuka si Tanya. :))))

:))))))) invers. Cand se leapada S. De Vis

Clar !

Oare câți proști sunt pe nimfomane forum? ðŸ˜

• Like 8
  • Minus 24
Vizitator
Postat

Oare câți proști sunt pe nimfomane forum?

In afara de tine, nici unul.

Postat

sa mi-o suga raluca si cristina daca nu va potoliti, nicu si gabriel sa se uite si poate vine si "iubi" sa se uite si el, dara fara smardoiala ca nu mai pot fetele sa munceasca =))

• Like 2
  • Minus 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...