Sari la conținut

cum e sa fii domina?

Postări Recomandate

• Oras:aici

Sa ne spuneti si noua un site bun de unde sa achizitionam ceva jucarii faine. Vreau un strap on fain de tot. Am chef sa penetrez pe cineva...

Da' stii ca o sa puta de-o sa-ti intoarca stomacul pe dos, nu ??

Ba, cati prosti or pune botul ? Nu, nu la savarina....la prostia astora doua !.Auzi la ele, vor sa fie DOMINE si s-au si perfectionat deja. Mi-e mila de ele !! Ba nu, am chiar compasiune pt asemenea victime ale sistemului coclit...

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

Da' stii ca o sa puta de-o sa-ti intoarca stomacul pe dos, nu ??

Ba, cati prosti or pune botul ? Nu, nu la savarina....la prostia astora doua !.Auzi la ele, vor sa fie DOMINE si s-au si perfectionat deja. Mi-e mila de ele !! Ba nu, am chiar compasiune pt asemenea victime ale sistemului coclit...

te-ai inscris acus si ai zis sa dai cu pepeni. huo las-o mai moale..nu are nimeni nevoie de mila ta :slap2 :slap2

Link spre comentariu
Reputație: 2327

Tensiune creata inutil.

Nu mai bine lasam recenziile sa vorbeasca?

Eu zic ca asa ar fi cel mai corect si nineni nu ar mai avea ce contesta in momentul in care acestea ar aparea de la useri cu vechime.

Faza cu contestatarul inscris azi e comica si ptr mine, dar nu are rost sa facem supoziții si presupuneri in lipsa unor dovezi, nu e profi.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Ma scuzi, sefa Planetei Nimfomane, dar poate le inveti pe fetele astea arta dominarii ....Se vede de la o posta ca tu o stapanesti perfect. 

Sunt prea sadica pentru a face dominare. As face prea multe victime :laugh2 :laugh2 .Le cedez prioritatea celor care stiu sa isi stapaneasca mai bine starile. Eu daca ma apuc sa bat, pai bat pana il las lat :laugh2 :laugh2 . Ori te bat ori nu te bat :laugh2 :laugh2 .

Eu sunt sigura ca arta asta nu se invata, se modeleaza. E o chestie naturala care trebuie slefuita.Deci cand te apuci de asta iti asumi ca trebuie sa mergi pana la capat. Ce vor face ele vor vedea pe parcurs, nu sunt in masura nici sa judec nici sa dau sfaturi. Pana acum nu au dat gres, restul ramane de vazut.

Link spre comentariu
  • Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica

Mda, mai bine imi spui care sunt fetele tale ca sa le/ti ignor greselile cu desavarsire...

Sadica, nu cred, uneori cu nervii la pamant mai bine zis.

Si nu am glumit, pe cine sa ignor ca sa nu te supar?

Afacerea e afacere, nu?

:hug1

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Mda, mai bine imi spui care sunt fetele tale ca sa le/ti ignor greselile cu desavarsire...

Sadica, nu cred, uneori cu nervii la pamant mai bine zis.

Si nu am glumit, pe cine sa ignor ca sa nu te supar?

Afacerea e afacere, nu?

:hug1

Eu propun sa ignori pe toata lumea. Ti-ai face si tie un bine in mod sigur.Eu mi-am dat seama de cum esti tu asa ca nu ma obosesc sa iti raspund. Tu azi esti fericita, peste 5 minute nervoasa dupa alte 5 minute totul e cald si frumos. Deci nu ma agit, poate asa e felul tau, mai imprevizibila. :kiss3

Link spre comentariu
Vizitator IzabellaSex&Bdsm
Reputație: 0

Mda,,,eu eram miezul din dodoasca ! :)))))
   Cum nu exista doua picaturi de ploaie identice , nici  un om nu poate fi la fel cu altul, fiecare e unic in felul lui cu bune si cu rele !
   Ca sa raspund : Domnilor, plecati dezamagiti de la unele domnisoare pt ca faceti MEREU comparatie cu alte femei !

Pt unii , eu o sug bine , pt altii sunt doar o incepatoare fata de una care baga pe gat 30 cm si e capabila de "face fuck". Pt unii, sunt o domina desavarsita, pt altii sunt doar o amatoare in comparatie cu "zeitatile" Amsterdamului.

Duceti-va intr-o "vizita" fara sa aveti asteptari si veti pleca mai multumiti sau in caz de esec , gustul nu va mai fi atat de amar .

Despre mine,,,, despre Bdsm,,,ce pot spune ? Eu sunt mai psycho si latura bizara a lucrurilor pt mine a fost un deliciu , nu mi-au fost peste mana si nici nu le-am privit ca pe niste lucruri anormale, tocmai din simplul motiv ca eu consider ca "normalul" e dat de majoritate si nu inseamna ca lucrurile iesite din tiparul "majoritatii" sunt anormale doar pt ca nu le practica toti. Pt alte fete ? Exista Mastercard.

Comparatia intre mine si alte domine ? Unii se nasc nebuni. Altii innebunesc pe parcurs .Iar altii se pretind a fi nebuni ca sa le mearga bine .

• Like 17
Link spre comentariu
Vizitator IzabellaSex&Bdsm
Reputație: 0

Izabella, mi-ar place sa te vad cum o legi pe Andreutza la ochi si imobilizata fiind sa te joci cu limitele ei. Cat m-ar costa peep show-ul asta?

Roamer, tie ti-ar placea, dar stii daca si Andreutzei i-ar place? Preturile mele sunt standard si se rezuma strict la timpul petrecut impreuna, indiferent de ceea ce cuprinde acea intalnire

Link spre comentariu
Reputație: -441
  • Oras:...
  • Oras:...

Raspunsul tau naste noi intrebari:

1. @Andreutza, te-ai lasa dominata, nu neaparat in contextul de mai sus, pentru a explora ambele fatete ale BDSM-ului?

2.@Andreutza, daca ai trece de punctul 1, ti-ar place sa fii switch?

3. @Izabella, mi-ar placea, dar cu o persoana iubita, careia sa-i urmaresc trairile, emotiile, senzatiile, excitarea. Nu se face oricum si nu cu oricine.

Link spre comentariu

1.2.3 nu! Nu ma tenteaza sa fiu submisiva. Si nici sa ma domine o femeie.nici sa ma domine un barbat. Pupici

Era suficienta prima propozitie. 

Submisiva = persoana care se lasa dominata. 

Nu te supara, te invatam cum e cu termenii astia, stim ca nu stii cu ce se mananca dominarea, da' tu vrei...

On-topic: dominarea tine cel putin 80% de atitudine. Presupune sa te joci cu o inteligenta sclipitoare cu mintea si corpul aluia si culmea, lui chiar sa-i placa. Nicidecum sa te rogi de ei sa te invete sau sa le transmiti "Pupici"...

Hai, te pup.

Link spre comentariu

• Oras:Departe de casa!....pe Marte!
  • Oras:Departe de casa!....pe Marte!

Era suficienta prima propozitie. 

Submisiva = persoana care se lasa dominata. 

Nu te supara, te invatam cum e cu termenii astia, stim ca nu stii cu ce se mananca dominarea, da' tu vrei...

On-topic: dominarea tine cel putin 80% de atitudine. Presupune sa te joci cu o inteligenta sclipitoare cu mintea si corpul aluia si culmea, lui chiar sa-i placa. Nicidecum sa te rogi de ei sa te invete sau sa le transmiti "Pupici"...

Hai, te pup.

si tu acum...de unde atata scoala :laugh2 :laugh2 :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...