simina sun Reputație: 122 Postat Mai 6, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 6, 2014 Dragilor, m-am gândit că ar fi benefic să vă împărtășesc o experiență chiar pozitivă avută aseară, în ceea ce privește variantele de cazare „pe termen scurt” din Cluj.Cum de curând m-am întors în țară, am ales să mă văd cu unul dintre clienții cu care am deja o relație de cel puțin un an, pentru că ne dusesem dorul Fiind cumva lipsită de contacte și fără posibilitatea de a lua o camera la hotel (persoana cu care mă văd e ceva mai cunoscută în anumite cercuri și nu vrea, pe bună dreptate, să fie văzut prin hoteluri sau pensiuni), am vrut să optăm pentru o cameră sau un apartament în regim hotelier. Era cam din scurt (am convenit doar cu o zi înainte că ne vedem), iar toate locurile obișnuite erau deja ocupate – am dat vreo 6-7 telefoane și nimic nu era liber. Știam că se poate la Tabu, dar să fim sinceri, nu e tocmai cel mai discret loc – deși e ieftin, iar ei sunt sigurii (ori cel puțin așa credeam) care acceptă plata pe doar 2 ore – lucruri care sunt, fără doar și poate, singurele avantaje. Important e că niciunul din noi nu voia să fie văzut la Tabu, iar el se oferise fără probleme să achite un apartament pentru o noapte întreagă, deși nu aveam de gând să stăm mai mult de două ore. Și totuși… de ce nu am face economie dacă se poate? Evident, urma să trecem prin aceleași condiții – eu trebuia să iau camera pe numele meu, pentru că el nu dorea să își lase buletinul drept garanție – din motivele de discreție mai sus amintite. Asta nu m-ar fi deranjat… am mai făcut-o. Doar că din totală întâmplare, am găsit ceva mai bun. Unul dintre prietenii lui, un bun cunoscător al tuturor celor ce se găsesc pe piața de gen din Cluj și, totodată, singurul „confident”, i-a recomandat o garsonieră din Gheorgheni (pe Băișoara) și i-a făcut rost de numărul de telefon al proprietarei. Garsoniera nu se regăsește în listele pe care eu le consultasem, dar e disponibilă atât pentru regim hotelier la modul turistic – plata pe noapte – cât și pentru întâlniri ocazionale, de la 50 de lei pentru 2 ore. Nouă atât ne-a trebuit, dar pentru mai mult se poate negocia. Oricum, pentru același preț pe care îl dai și la Tabu, nu ai bătăi de cap,totul e discret și nu riști să te pui în nicio situație penibilă. Plus că, evident, arată mult mai bine. Am sunat, doamna care ne-a răspuns a fost foarte drăguță, i-am spus pentru cât timp ne trebuie (nu ne-a pus niciun fel de altă întrebare) și am stabilit să ne vedem la adresă. Odată ajunși acolo, am urcat împreună la garsonieră, unde persoana cu care vorbisem la telefon – o tânără foarte jovială - ne-a arătat tot ce ar trebui să știm prin casă. Ne-a întrebat dacă avem orice fel de întrebări sau cereri speciale (nu știm exact la ce s-a referit cu asta, dar amândurora ni s-a părut un gest foarte frumos). Partea și mai bună e că nu ne-a cerut niciunuia buletinul – a zis că e „pe încredere”, că înțelege situația, dar singurul mod în care poți părăsi garsoniera este să o suni măcar cu 15 minute înainte de a pleca (mai ales dacă ai de gând să pleci mai repede decât ați stabilit inițial), pentru a preda cheia personal. La încheierea celor două ore plătite – convenisem la o oră exactă de eliberare – ne-am întâlnit la garsonieră, domnișoara a verificat să fie totul în ordine și a luat cheia în primire, iar noi am plecat cu zâmbetul pe buze, bucuroși că am aflat de o variantă mult mai bună decât orice am întâlnit până acum în acest oraș. Acum, pot spune că nouă evident nu ne trebuia chitanță, așa că totul s-a desfășurat „la mica înțelegere”. Garsoniera arată bine – e mică dar cochetă, formată dintr-o cameră mobilată modern – nu foarte spațioasă, dar potrivită pentru ce ne trebuia nouă – o bucătărie complet utilată (în care nu am intrat decât în timpul „turului”) și baie (mică, cu duș și finisată clasic, dar curată și absolut suficientă nouă). Lenjeria de pat fusese cu siguranță proaspăt schimbată, casa mirosea frumos și era primitoare. În plus, mi-a plăcut mult pictura de deasupra patului, despre care deși prietenul meu a zis că i se pare că încarcă cumva spațiul, eu cred că dă un aer nonconformist, ba chiar sexi, camerei. Cert e că noi ne-am simțit extraordinar și vom reveni, cu siguranță, ori de câte ori vom avea ocazia. Sper ca și vouă aceste informații să vă fie de folos. 10 Link spre comentariu
cristii99 Reputație: 92 Postat Mai 6, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Mai 6, 2014 Daca ai inceput comentul cu '' m-am gândit că ar fi benefic să vă împărtășesc o experiență chiar pozitivă avută '' poate ar fi frumos sa ne impartasesti si noua numarul de telefon de la garsoniera de inchiriat. Daca e doar pentru tine nu am nimic inpotriva dar nu vad rostul comentului atunci. Numa bine... Link spre comentariu
simina sun Reputație: 122 Postat Mai 6, 2014 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 Da, scuze, am băgat de seamă că am uitat )Mersi mult că mi-ai atras atenția. Numărul e 0731.654.068 2 Link spre comentariu
cristii99 Reputație: 92 Postat Mai 13, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Mai 13, 2014 Saptamana trecuta avand un chef de tavaleala si incercand in 2-3 locuri sa rezerv o camera la un pret acceptabil si fiind cam tarziu nu am gasit nimic.Amintindu-mi de postarea domnisoarei Simina am zis sa incerc si a meritat incercarea.Facand programarea pe la un 20:00 cu intalnire cu domnisoara care avea garsoniera in fata la hotel Roial. Ajuns acolo am ramas binisor impresionat . Garsoniera frumusica si mai dotata ca multe din camerele de pensiuni (hoteluri) un singur minus ca nu avea televizor care spunea ca urmeaza a fi adus. Garsoniera curata , asternuturile presupun ca erau proaspat schimbate in rest totul ok. M-am inteles cu proprietara la ora de eliberare si ca o sa revin cu telefon inainte cu 15-20 min inainte pt a veni sa ii predau cheile. Am platit 50lei si zic eu ca au meritat. Pe la un 21:45 am sunat si nu a durat 10 minute si a venit, am predat cheile si dus am fost.Garsoniera se afla pe Alea Baisoara intrun bloc cu 4 etaje la etajul 1. 7 Link spre comentariu
cristineze Reputație: 461 Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Ce i-ai lasat garantie cand ti-a dat cheile? Link spre comentariu
cristii99 Reputație: 92 Postat Mai 19, 2014 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Mai 19, 2014 Nu mi-a cerut nimic. Mi s-a parut interesant acest lucru dar e ok pt noi nu?Presupun ca se uita putin la cum areti si isi da seama daca e ok sau nu sa ceara garantie. Link spre comentariu
alex_r Reputație: 24 Postat Mai 19, 2014 Oras:everywhere I fit Oras:everywhere I fit Partajează Postat Mai 19, 2014 Da, scuze, am băgat de seamă că am uitat )Mersi mult că mi-ai atras atenția. Numărul e 0731.654.068 Simina, daca nu e cu suparare, nu doresti sa ne impartasesti si nr tau de tel? Poate iti faci noi prieteni Link spre comentariu
luc 18 Reputație: 13 Postat Mai 20, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 20, 2014 chiar asa Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat Iulie 31, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iulie 31, 2014 Am încercat și eu varianta (cu o cunoștință...) și nu pot decât să confirm aspectele pozitive scrise pe topic.Minusuri neesențiale:- nu există niciun fel de șlapi sau papuci;- prosoapele de la baie sunt prea mici;- este absent un televizor sau măcar un radio/cd care să întrețină atmosfera (ca să nu mai vorbim de acoperirea gemetelor femeiești...);- ușa de la intrare dă direct în dormitor, printr-un hol minuscul, deschis - neexistând un alt obstacol, se cam aude tot ce se petrece pe scara blocului și, fără îndoială, și viceversa;- locurile de parcare sunt rare spre deloc, iar cele câteva existente sunt cu abonament - în plus, poliția e prezentă în zonă la plasat amenzi... În rest e foarte OK, mai ales la prețul de 50 lei, și oglinda din dormitor, de pe dulap, e de efect, cu toate că acesta e diminuat de poziționarea oglinzii în capul patului și nu în lateral.Proprietara este extrem de amabilă, serioasă, discretă, ca să nu mai spun drăguță. 2 1 Link spre comentariu
alin.ortan Reputație: 129 Postat Februarie 10, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Februarie 10, 2015 Fiind intr-un impas duminica noaptea, am incercat sa sun la numarul postat, dar am fost instiintat de un robot prietenos ca numarul e nealocat. Link spre comentariu
regim hotelier Reputație: 1 Postat Martie 23, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Martie 23, 2015 Daca doriti o garsoniera in regim hotelier gasiti un anunt la discutii diverse . stima Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Martie 23, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Martie 23, 2015 Daca doriti o garsoniera in regim hotelier gasiti un anunt la discutii diverse . stima Termina mah ca tot noi suntem si aici. 2 2 Link spre comentariu
regim hotelier Reputație: 1 Postat Martie 23, 2015 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Martie 23, 2015 Termina mah ca tot noi suntem si aici. ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum