criss Reputație: 556 Postat Octombrie 13, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Octombrie 13, 2010 BLONDA 30 ani, atragatoare, mereu cu zambetul pe buze, stilata si sociabila, blonda 1.75 m, sani nr. 4, esti stresat sau plictisit vrei discretie intimitate te astept la mine, zona Militari; 13 Oct 13:46 0734 940 287 stie cineva ceva de donsoara?
sweed29 Reputație: 139 Postat Octombrie 13, 2010 Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Telefon: 0721552967 Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2010 BLONDA 30 ani' date=' atragatoare, mereu cu zambetul pe buze, stilata si sociabila, blonda 1.75 m, sani nr. 4, esti stresat sau plictisit vrei discretie intimitate te astept la mine, zona Militari; 13 Oct 13:46 0734 940 287 stie cineva ceva de donsoara?[/quote']http://www.ziaranunturi.ro/anunturi-matrimoniale/femei/alexandra-ai-curaj-sa-te-lasi-pe-mana-unei-domnisoare-senzuale-care-stie-ce-vrei-si-mai-ales-ce-iti-doresti-atunci-vino-alaturi-de-mine-sa-petrecem-c/559489/Singuru lucru pe care l-am gasit... dar nu prea cred ca te ajuta cu ceva...
kinderu2808 Reputație: 10 Postat Ianuarie 17, 2011 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 17, 2011 BLONDA 30 ani' date=' atragatoare, mereu cu zambetul pe buze, stilata si sociabila, blonda 1.75 m, sani nr. 4, esti stresat sau plictisit vrei discretie intimitate te astept la mine, zona Militari; 13 Oct 13:46 0734 940 287 stie cineva ceva de donsoara?[/quote']Am gasit intamplator postul tau pentru ca si eu ,inainte sa ma duc la domnisoara,cautam ceva despre ea,dar nu am gasit nimic.Se pare ca search-ul cauta nr de telefon asa cu spatii goale..Ma rog...Ideea e urmatoarea:-100 lei finalizarea , 150 lei pe ora.- statea pe undeva pe la veteranilor,dar pe partea cu reprezentata Hyundai(care a dat faliment)(acum am vazut anunturi cu ea pe la decebal)-Oral neprotejat(in functie de igiena)...fara finalizare orala..si cam atatDin cate imi mai aduc aminte,mai era cineva in apartament,dar nu s a vazut deloc.Fara invitatie la dush inainte de "actiune".Am intrat in camera,am stabilit frumos detatiile,...si am inceput sa ma dezbrac...intre timp ea a iesit din camera si s a intors cu un goala cu un prosop peste ea.S a bagat la oral....am bagat si un 69...futai si asta a fost.Parti pozitive:A inceput oralu frumos (in sensul ca ma mangaia cu sanii,pe piept si apoi cobora)si a continuat la fel de placut(fara zgarieturi,sau ceva de genu)Destul de stramta la normal..si se misca bine cand e deasupra..Sanii foarte misto(cred ca are un lifting ceva)Parti negative:Daca te vede/simte ca esti pe cale sa iti dai drumu,nu te lasa sa te opresti sa iti mai revi un pic(sau sa incetinesti ritmu),ci incepe ea mai tare sa te faca sa termini(acuma depinde de fiecare daca e ceva negativ sau nu:P)Cam atat...daca mai aveti intrebari...don't hesitate to ask!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum