Sari la conținut

0760315208

Postări Recomandate

Postat
http://www.anuntul.ro/anunt/DULCE_daca_esti_un_domn_generos_si_doresti_o_domnisoara_pentru_companie_intima__3251226Isi spune Laura. In fotografii e blonda, in realitate e bruneta si mai grasuta. Tocmai m-am intors de la ea. Jenanta prestatia. Oralul a fost practic o molfaiala ce a durat maxim 15 secunde deoarece ..citez "daca ai platit un singur numar trebuie sa termini in 10 minute"...mi s-a parut incredibil. Locatia era pe partea opusa magazinului Cocor in blocul cu Piraeus Bank. De evitat.P.S. Cand am intrebat-o de pozele de pe site raspunsul a fost de milioane "sunt pozele mele profesioniste de anul trecut".
Postat
http://www.anuntul.ro/anunt/DULCE_daca_esti_un_domn_generos_si_doresti_o_domnisoara_pentru_companie_intima__3251226Isi spune Laura. In fotografii e blonda' date=' in realitate e bruneta si mai grasuta. Tocmai m-am intors de la ea. Jenanta prestatia. Oralul a fost practic o molfaiala ce a durat maxim 15 secunde deoarece ..citez "daca ai platit un singur numar trebuie sa termini in 10 minute"...mi s-a parut incredibil. Locatia era pe partea opusa magazinului Cocor in blocul cu Piraeus Bank. De evitat.P.S. Cand am intrebat-o de pozele de pe site raspunsul a fost de milioane "sunt pozele mele profesioniste de anul trecut". [/quote']Era prea frumos ca pozele astea sa fie reale. Din pacate.post-15-133409700357_thumb.jpgpost-15-133409700358_thumb.jpgpost-15-133409700359_thumb.jpgpost-15-13340970036_thumb.jpgpost-15-133409700361_thumb.jpg
Postat

Oricum e invatatura de minte. Pozele insa pareau reale dar de fapt sunt de aici :http://www.brandigirls.com/free-galleries/brittanys-bod/013-big-tits/

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

a mai aparut un anunt pe AT cu alte poze cu una bruneta care arata bine pe numarul de telefon 0760315208 Ana!! Pustoaica draguta, rafinata, eleganta discreta si senzuala te invit alaturi de mine sa petrecem clipe de vis.Pozele imi apartin si sunt facute in locatia mea din Splaiul Unirii langa camera de comert 06 Jan 15:22 0760315208 Pret 150L/ORApost-779-133409703682_thumb.jpgpost-779-133409703683_thumb.jpg

Postat
a mai aparut un anunt pe AT cu alte poze cu una bruneta care arata bine pe numarul de telefon 0760315208 Ana!! Pustoaica draguta' date=' rafinata, eleganta discreta si senzuala te invit alaturi de mine sa petrecem clipe de vis.Pozele imi apartin si sunt facute in locatia mea din Splaiul Unirii langa camera de comert 06 Jan 15:22 0760315208 Pret 150L/ORA[/quote']A fost cineva? E reala bruneta?
Vizitator michaelclayton
Reputație: 0
Postat

De pe alt site cu acelasi nr (el a mers cand erau pozele cu blonda):0760315208 She calls herself Laura. She is blonde in the pictures but in fact she is brunette and buxom. I have just returned from her. The services are embarrassing. Oral sex lasted for 15 seconds because ‘if you paid one round you must finish in 10 minutes. The location is across Cocor, the block with Piraeus Bank. To be avoided.PS: when I asked her about the pictures she said they were her professional pictures from last year.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...