Sari la conținut

Antonia, satena

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu

Da-mi voi sa iti raspusnd . Ador sa fac domniare imi place sa ma modelez dupa submis , in general imi plac submisi fara limite si sa initiez ... Sunt dura cand vine vorba de hard ... Te astept la o sedinta ... Si pe urma iti poti impartasi parerea . Te astept dupa data de 17septembrie .

Link spre comentariu
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

Da-mi voi sa iti raspusnd . Ador sa fac domniare imi place sa ma modelez dupa submis , in general imi plac submisi fara limite si sa initiez ... Sunt dura cand vine vorba de hard ... Te astept la o ppsedinta ... Si pe urma iti poti impartasi parerea . Te astept dupa data de 17septembrie .

putem vb pe mess Prea SLAVITA mea?
Link spre comentariu

Bună antonia,mâine sunt în trecere prin sb și mi-ar face mare plăcere sa pot trece pe la tine...desigur dacă nu ești foarte ocupată. ..Ps. trebuia sa ne fi întâlnit deja de doua ori dar tot așa s-a nimerit de nu ne-am sincronizat.pup

in caz ca nu raspund la telefon , scrie-mi te rog mesaj (semnandu-te) .
Link spre comentariu

Buna dragii mei :* ofer urmatoarele servicii : companie intima - fk , gfe , masaj erotic , dus asistat , on/p , np , finalizare corporala , accept cunilingus si anilingus , 69 . Mici fantezii - uro , foot/hand fetish . 30min=200lei sau 60min=300lei . Pt deplasare doar la hotel 100e/h .

Link spre comentariu

Sunt : autoritara , elevanta , puternica , capricioasa , rasfatata . Caut sclavii financiari, menajera , fetishisti , masochisti , sexuali , feminizati , umili , servili , sclavii pe care sa ii folosesc ca animale de companie si sa ii dresez , sclavii pe care sa ii pedepsesc si sa ii cert , de care sa rad si sa imi bat joc , sclavii care sa imi faca cumparaturiile , sa imi faca masaj , sa ma imbaieze , sa imi coloreze unghiile cu oja si pe care sa ii folosesc dupa bunul meu plac .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 11 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...