symbyot93 Reputație: 1 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 3, 2015 Posibil pe 13octombrie pt doua zile nu mai fi rautacios cu colegul tau de breasla sau ce raspuns cautai ?Nu sunt rautacios, voiam sa stiu niste cifre concrete. Merci pentru raspuns, dar de ce doar pentru 2 zile? Pleci iar dupa perioada respectiva?
antoniasb Reputație: 5117 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 4, 2015 In data de 12octombrie voi fi impreuna cu raluca in alt oras ... Primul care ghiceste orasul ii ofer o ora de companie la pret de o finalizare
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2015 Postat Octombrie 4, 2015 12 octombrie e ziua orasului Oradea. Deci.....vei fi in Oradea.
antoniasb Reputație: 5117 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 4, 2015 Nu ai ghicit da oradea este pe lista
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 4, 2015 Brasov ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2015 Postat Octombrie 4, 2015 Inca o dovada ca nu sunt bun la ghicit. Dar.....ai putea totusi sa vii in 12 aici.
antoniasb Reputație: 5117 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 4, 2015 Exact tu esti castigatorul . Te astept la mn pt a iti oferi ce am promis 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2015 Postat Octombrie 4, 2015 Mai aproape e Oradea de Cluj decat Brasovul. Nu e bun traseul Antonia.
antoniasb Reputație: 5117 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 4, 2015 Inca o dovada ca nu sunt bun la ghicit. Dar.....ai putea totusi sa vii in 12 aici. Hehehe , ai rabdare o sa vin ...
antoniasb Reputație: 5117 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 4, 2015 Mai aproape e Oradea de Cluj decat Brasovul. Nu e bun traseul Antonia. stiu , doar ca trebuie sa ajung intai in sb
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2015 Postat Octombrie 4, 2015 Ok.Oradenii te asteapta indiferent de data. 9 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 4, 2015 Exact tu esti castigatorul . Te astept la mn pt a iti oferi ce am promis Oricum nu vin la tine pentru jumatate de ora, dar, in cazul asta diferenta se adauga la o donatie pentru o cauza nobila ! 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 4, 2015 Oricum nu vin la tine pentru jumatate de ora, dar, in cazul asta diferenta se adauga la o donatie pentru o cauza nobila ! Ma refeream ca nu vin doar pentru jumatate de ora ! Nu ma intelege gresit, as veni zilnic daca as putea ! 1
boyyy123 Reputație: 90 Postat Octombrie 4, 2015 Telefon: popescuandrei8888 Oras:Targu-Mures Telefon: popescuandrei8888 Oras:Targu-Mures Postat Octombrie 4, 2015 Da la Targu-Mures cand ajungi ca e aproape de sibiu....si la ce seceta e la noi:)))te am astepta cu drag
Membru Premium sprinter_sb Reputație: 1342 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Membru Premium Postat Octombrie 5, 2015 Ce aiureala a ajuns si topicul asta...nu mai poti distinge info utile de...balast. Mai rau ca la piata pe aici....carry on. 2 there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix
anghelmry Reputație: 24 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat Octombrie 6, 2015 Si daca ghicesc unde unde vei fi pe 13 octombrie primesc si eu un cupon de reducere?Sau daca killbill 13 nu isi doreste cadoul il pot primi eu? ))Mi-ar face placere sa te vizitez ca esti foarte laudata....pupici antonia
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 6, 2015 Si daca ghicesc unde unde vei fi pe 13 octombrie primesc si eu un cupon de reducere?Sau daca killbill 13 nu isi doreste cadoul il pot primi eu? ))Mi-ar face placere sa te vizitez ca esti foarte laudata....pupici antonia Nu am spus ca nu-l vreau, dar, dupa mine cand primesti un cadou, daca vrei si poti e bine sa faci si tu unul, in consecinta am hotarat ca banii economisiti din reducere sa mearga pentru o cauza nobila ( si au plecat deja, pentru ca sunt sigur ca o sa ajung la Antonia si ea nu e genul care uita promisiunile). 1
symbyot93 Reputație: 1 Postat Octombrie 10, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 10, 2015 Ciao Antonia, ce se intampla astazi? Nu merge deloc sa te sun, ai fost asa ocupata toata ziua? Cum pot da si eu de tine? Merci!
antoniasb Reputație: 5117 Postat Octombrie 11, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 11, 2015 Doar la telefon poti da de mn intradevar am fost ocupata ... Mai incearca o sa be vedem cu siguranta
scouter Reputație: 63 Postat Octombrie 11, 2015 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Octombrie 11, 2015 De foarte mult timp incerc sa dau de tine Sper sa ne vedem intr-o zi 1
antoniasb Reputație: 5117 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 12, 2015 Poti sa incerci cat vrei , pt k nu o sa ne mai vedem nu imi plac tepari in general nu am suisuri si coborasurii cu oamenii mai tepuit odata , nu mai incerca sa ma suni ca pur si simplu o faci degeaba .
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 12, 2015 Poate zice cine ce vrea, dar, eu am fost iar la Antonia si pe langa faptul ca imi mentin toate notele, vreau sa o trec pe primul loc in topul meu de pana acum (din punctul meu de vedere, e greu de detronat). Antonia e genul de fata pentru care iti trebuie decenii sa-i descoperi toate atuurile si pana le descoperi isi dezvolta altele. De fiecare data cand plec de la ea, plec cu gandul la data viitoare ! Pentru cei carorara o sa li se para prea elogioasa postarea, mentionez ca sunt parerile mele personale care pot fi schimbate doar de fapte nicidecum de sfaturi ! 1
symbyot93 Reputație: 1 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 12, 2015 Poti sa incerci cat vrei , pt k nu o sa ne mai vedem nu imi plac tepari in general nu am suisuri si coborasurii cu oamenii mai tepuit odata , nu mai incerca sa ma suni ca pur si simplu o faci degeaba .Te cred ca ti-ai luat si tepe, dar cu mine a fost inversa situatia...mi-ai zis o ora, si sa te sun cu o jumatate de ora mai devreme ca sa confirm. Te-am sunat de mi s-a luat, si am asteptat ca fraierul. Te inteleg ca esti ocupata dar cel putin poti trimite un mesaj sa stie si omul sa nu astepte degeaba.Macar eu sunt din Sibiu, dar ma gandesc la altii care vin special si bat drumul degeaba...Nu sunt suparat, doar ca nu mi se pare un lucru frumos.
mirelpetru Reputație: 2 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Octombrie 12, 2015 Oare despre ce vorbim? ) 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 12, 2015 Eu am fost de cate ori am fost, si-s de peste doua judete nu am intampinat probleme de genul asta cu Antonia, din contra, chiar mi s-a parut foarte interesata sa-si respecte programarea si nu e genul care lucreaza pe banda, isi aloca suficient timp pentru pregatire ! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum