Sari la conținut

Antonia, satena

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

Posibil pe 13octombrie pt doua zile :) nu mai fi rautacios ;) cu colegul tau de breasla :) sau ce raspuns cautai ?

Nu sunt rautacios, voiam sa stiu niste cifre concrete. Merci pentru raspuns, dar de ce doar pentru 2 zile? Pleci iar dupa perioada respectiva?

Postat

In data de 12octombrie voi fi impreuna cu raluca in alt oras ... Primul care ghiceste orasul ii ofer o ora de companie la pret de o finalizare :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

12 octombrie e ziua orasului Oradea. Deci.....vei fi in Oradea. :)

Vizitator
Postat

Inca o dovada ca nu sunt bun la ghicit. Dar.....ai putea totusi sa vii in 12 aici. ;)

Vizitator
Postat

Mai aproape e Oradea de Cluj decat Brasovul. Nu e bun traseul Antonia. :D

Postat

Inca o dovada ca nu sunt bun la ghicit. Dar.....ai putea totusi sa vii in 12 aici. ;)

Hehehe , ai rabdare :) o sa vin ...
Postat

Mai aproape e Oradea de Cluj decat Brasovul. Nu e bun traseul Antonia. :D

stiu , doar ca trebuie sa ajung intai in sb :)
Vizitator
Postat

Ok.Oradenii te asteapta indiferent de data. :)

• Like 9
  • Minus 1
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Exact :* tu esti castigatorul . Te astept la mn pt a iti oferi ce am promis :)

Oricum nu vin la tine pentru jumatate de ora, dar, in cazul asta diferenta se adauga la o donatie pentru o cauza nobila !    :wink2

• Minus 1
Postat

Oricum nu vin la tine pentru jumatate de ora, dar, in cazul asta diferenta se adauga la o donatie pentru o cauza nobila !    :wink2

Ma refeream ca nu vin doar pentru jumatate de ora ! Nu ma intelege gresit, as veni zilnic daca as putea ! :kiss3

• Like 1
  • Telefon: popescuandrei8888
  • Oras:Targu-Mures
  • Telefon: popescuandrei8888
  • Oras:Targu-Mures
Postat

Da la Targu-Mures cand ajungi ca e aproape de sibiu....si la ce seceta e la noi:)))te am astepta cu drag

• Membru Premium
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Ce aiureala a ajuns si topicul asta...nu mai poti distinge info utile de...balast.  Mai rau ca la piata pe aici....carry on.  :no2

• Like 2

there is nothing that a lovely lady you haven't slept with yet can't fix

dwwtIQc.jpg

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Si daca ghicesc unde unde vei fi pe 13 octombrie primesc si eu un cupon de reducere?

Sau daca killbill 13 nu isi doreste cadoul il pot primi eu? :)))

Mi-ar face placere sa te vizitez ca esti foarte laudata....pupici antonia

Postat

Si daca ghicesc unde unde vei fi pe 13 octombrie primesc si eu un cupon de reducere?

Sau daca killbill 13 nu isi doreste cadoul il pot primi eu? :)))

Mi-ar face placere sa te vizitez ca esti foarte laudata....pupici antonia

Nu am spus ca nu-l vreau, dar, dupa mine cand primesti un cadou, daca vrei si poti e bine sa faci si tu unul, in consecinta am hotarat ca banii economisiti din reducere sa mearga pentru o cauza nobila ( si au plecat deja, pentru ca sunt sigur ca o sa ajung la Antonia si ea nu e genul care uita promisiunile).

• Minus 1
Postat

Ciao Antonia, ce se intampla astazi? Nu merge deloc sa te sun, ai fost asa ocupata toata ziua? Cum pot da si eu de tine? Merci!

Postat

Poti sa incerci cat vrei , pt k nu o sa ne mai vedem ;) nu imi plac tepari ;) in general nu am suisuri si coborasurii cu oamenii mai tepuit odata , nu mai incerca sa ma suni ca pur si simplu o faci degeaba .

Postat

Poate zice cine ce vrea, dar, eu am fost iar la Antonia si pe langa faptul ca imi mentin toate notele, vreau sa o trec pe primul loc in topul meu de pana acum (din punctul meu de vedere, e greu de detronat). Antonia e genul de fata pentru care iti trebuie decenii sa-i descoperi toate atuurile si pana le descoperi isi dezvolta altele. De fiecare data cand plec de la ea, plec cu gandul la data viitoare !

Pentru cei carorara o sa li se para prea elogioasa postarea, mentionez ca sunt parerile mele personale care pot fi schimbate doar de fapte nicidecum de sfaturi !

• Like 1
Postat

Poti sa incerci cat vrei , pt k nu o sa ne mai vedem ;) nu imi plac tepari ;) in general nu am suisuri si coborasurii cu oamenii mai tepuit odata , nu mai incerca sa ma suni ca pur si simplu o faci degeaba .

Te cred ca ti-ai luat si tepe, dar cu mine a fost inversa situatia...mi-ai zis o ora, si sa te sun cu o jumatate de ora mai devreme ca sa confirm. Te-am sunat de mi s-a luat, si am asteptat ca fraierul. Te inteleg ca esti ocupata dar cel putin poti trimite un mesaj sa stie si omul sa nu astepte degeaba.

Macar eu sunt din Sibiu, dar ma gandesc la altii care vin special si bat drumul degeaba...Nu sunt suparat, doar ca nu mi se pare un lucru frumos.

Postat

Eu am fost de cate ori am fost, si-s de peste doua judete nu am intampinat probleme de genul asta cu Antonia, din contra, chiar mi s-a parut foarte interesata sa-si respecte programarea si nu e genul care lucreaza pe banda, isi aloca suficient timp pentru pregatire !

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...