Sari la conținut

Antonia, satena

Postări Recomandate

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Ma, dar tu esti "terminat" rauu, colegu'!!! Cine ti.a dat voie sa pui poza asta?...

Macar n-o mai repostati in citate, banuiesc ca-i acelasi peste de dubla anunturile pe publi24 !

• Like 1
Postat

Am fost si eu la Antonia in cursul zilei, e o experienta de neuitat si cu siguranta de repetat. Am ajuns dupa cateva incercari la ea dar a meritat asteptarea. Totul mi s-a parut la superlativ, cand mi-a deschis si am vazut-o, nu imi venea sa cred cat de frumoasa poate sa fie,mi-o imaginam total diferit(mai creola, mai artificiala) dar e de o frumusete naturala greu de descris.  Partea de socializing cred ca a tinut peste o jumatate de ora, la un moment dat ma gandeam ca nu pot sa am ghinionul asta si sa nu mai vina intrebarea nu vrei sa mergi la dus?  :laugh2 Si cum intrebarea a venit, am trait una dintre cele mai faine experiente din viata mea ever. Si acu notele.

Locatie : 9,5 dar aici ma gandesc si la cineva care nu stie orasul, plus ca e departe de mine, dar se rezolva Antonia te ghideaza super bine, apartamentul e foarte misto, curat ingrijit, modern.

Aspect : 10++++ este ravisanta, buze, ochii, zambet, sani, fund pasarica, piela, dantura, gropite, de luat acasa  :bow

Igiena :10 +

GFE : 10 + 

Normal protejat : 10 

Oral neprotejat : 10+  

Ca plus, cred ca Antonia are o inteligenta sociala mult peste medie, care te face sa te simti super ok langa ea.

Am tot vazut ca scriau niste fuckeri ca Antonia nu scrie  cu un i sau cu 2 i, le dau un sfat: fratilor mergeti si o vizitati si dupa aia poate o sa invatati si voi sa aplicati corect urmatorea sintagma:  Mai bine sa fi futut, decat sa fii futut  :laugh2 

• Like 5
  • Oras:Sibiu
Postat

Nume: Antonia

Varsta: 20

Zodia: Sagetator

Culoarea parului: Satena

Culoarea ochilor: Albastri/Verzi

Inaltimea: 174

Greutatea: 58

Sani: Normali nr 2

Limbi straine: Engleza

Disponibilitate: locatie personala

Zona: Xxl

Preturile serviciilor: 200lei/30' sau 300lei / ora

Raspunde la nr. privat: Nu

Raspunde la sms: Da

Sex normal: Da

Sex oral fara prezervativ: Depinde de igiena clientului

Deepthroat: Da/Depinde

Sex anal: Nu

Sarut cu limba: Depinde de igiena clientului

Sex intre sani: Da

69: Da

Girlfriend experience: Da

Finalizare pe fata: Nu

Finalizare in gura: Nu

Finalizare pe corp: Da

Masturbare: Da/Depinde

Fantezii cu roluri: Da

Bisexuala (pentru cupluri): Da / (not giving, just receiving) cunnilingus

Accept cupluri(ea doar priveste):Da

Sex in grup (cu barbati): Da

Show lesbi: Da

Prietena pentru show lesbi: Da

Fantezii extreme: Da

Jocuri cu sfori: Da

Stapana: Da

Fantezi : - foot/hand fetish , speet .

Uro: Da (giving, not receiving)

Scat: Da (giving, not receiving)

Jucarii erotice: Da

Insotire la petreceri : Nu

Masaj erotic: Da

Striptease: Nu

Deplasare in alte orase: Nu

Deplasare in alte tari: Nu

Telefon : 0756505862

Imi rezerv dreptul de a imi selecta clientela , igiena si bunul simt sunt importante , intarzierea cu mai mult de 15min duce la anularea programari .

Orice jignire sau cuvant nepotrivit duce la neefectuarea unei intalniri .

Voi respecta atata timp cat sunt respectata‼️

• Like 2
Postat

Buna seara :) . Ma REPET celor : care intarzie cu mai mult de 15min fata de ora stabilita impreuna pentru o programare ... Intarzierea cu mai mult de 15min duce la anularea programari !!!!! . Caut barbati hotarati si fara pretexte si scuze , inteleg faptul ca se intampla sa vi se decaleze programul ... apreciez daca sunt anunta-ta pentru acest aspect . Respect atata timp cat sunt respectata . :*

• Like 1
  • Minus 1
Postat

La pitesti mai ajungi?

Buna :) .Inainte sa vin anunt am spus ca dupa 15ianurie si nu am mentionat o data exacta , anunt cu cateva zile inainte sa vin :) !
  • Like 1
  • Oras:Hai hui
  • Disponibila
  • Oras:Hai hui
  • Disponibila
Postat

Salutare salutare. Am fost si eu la Antonia de 2 ori,o data la Sibiu si o data la Alba,ambele locatii usor de gasit,metoda de contact nr din topic,Antonia este o fata frumoasa,sociabila,este desteapta,ai ce povesti cu ea si stie sa intretina atmosfera.

Notele mele sunt:ON 9,5

NP 10

Tariful este de 300 lei h(eu am stat 2 h de fiecare data).

Ca si un minus ar fi ca timpul trece foarte repede in compania ei si ai vrea sa stai cat mai mult.

Spor la toate.

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...