cataa80 Reputație: 1641 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 26, 2015 Ma, dar tu esti "terminat" rauu, colegu'!!! Cine ti.a dat voie sa pui poza asta?... 2 1
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 26, 2015 Ma, dar tu esti "terminat" rauu, colegu'!!! Cine ti.a dat voie sa pui poza asta?... Macar n-o mai repostati in citate, banuiesc ca-i acelasi peste de dubla anunturile pe publi24 ! 1
antoniasb Reputație: 5117 Postat Decembrie 28, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Decembrie 28, 2015 Buna seara sunt disponibila in sibiu
danysib Reputație: 23 Postat Decembrie 29, 2015 Postat Decembrie 29, 2015 Am fost si eu la Antonia in cursul zilei, e o experienta de neuitat si cu siguranta de repetat. Am ajuns dupa cateva incercari la ea dar a meritat asteptarea. Totul mi s-a parut la superlativ, cand mi-a deschis si am vazut-o, nu imi venea sa cred cat de frumoasa poate sa fie,mi-o imaginam total diferit(mai creola, mai artificiala) dar e de o frumusete naturala greu de descris. Partea de socializing cred ca a tinut peste o jumatate de ora, la un moment dat ma gandeam ca nu pot sa am ghinionul asta si sa nu mai vina intrebarea nu vrei sa mergi la dus? Si cum intrebarea a venit, am trait una dintre cele mai faine experiente din viata mea ever. Si acu notele.Locatie : 9,5 dar aici ma gandesc si la cineva care nu stie orasul, plus ca e departe de mine, dar se rezolva Antonia te ghideaza super bine, apartamentul e foarte misto, curat ingrijit, modern. Aspect : 10++++ este ravisanta, buze, ochii, zambet, sani, fund pasarica, piela, dantura, gropite, de luat acasa Igiena :10 + GFE : 10 + Normal protejat : 10 Oral neprotejat : 10+ Ca plus, cred ca Antonia are o inteligenta sociala mult peste medie, care te face sa te simti super ok langa ea.Am tot vazut ca scriau niste fuckeri ca Antonia nu scrie cu un i sau cu 2 i, le dau un sfat: fratilor mergeti si o vizitati si dupa aia poate o sa invatati si voi sa aplicati corect urmatorea sintagma: Mai bine sa fi futut, decat sa fii futut 5
antoniasb Reputație: 5117 Postat Decembrie 29, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Decembrie 29, 2015 Multumesc pentru feed-back . Multi pupicii si te mai astept cu drag (nu uita cartea )
danysib Reputație: 23 Postat Decembrie 30, 2015 Postat Decembrie 30, 2015 ,,gfe" https://www.youtube.com/watch?v=6c4l4UNorYU 1
danysib Reputație: 23 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 ,,gfe" nice outfit, for gfe, can't take my eyes of you -)))) 1
antoniasb Reputație: 5117 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Decembrie 31, 2015 La multi ani ! Un an cat mai bun si tot ce va doriti 2
ady_1988 Reputație: 1 Postat Decembrie 31, 2015 Postat Decembrie 31, 2015 Esti disponibila pt noaptea asta Antonia?
antoniasb Reputație: 5117 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 3, 2016 Buna seara programul meu v-a incepe de maine , care v-a fi zilnic intre 12:00-02:00.
antoniasb Reputație: 5117 Postat Ianuarie 3, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 3, 2016 Nume: AntoniaVarsta: 20Locatie: SibiuZodia: SagetatorCuloarea parului: SatenaCuloarea ochilor: Albastri/VerziInaltimea: 174Greutatea: 58Sani: Normali nr 2Limbi straine: EnglezaDisponibilitate: locatie personalaZona: XxlPreturile serviciilor: 200lei/30' sau 300lei / ora Raspunde la nr. privat: NuRaspunde la sms: Da Sex normal: DaSex oral fara prezervativ: Depinde de igiena clientuluiDeepthroat: Da/DepindeSex anal: NuSarut cu limba: Depinde de igiena clientuluiSex intre sani: Da69: DaGirlfriend experience: DaFinalizare pe fata: Nu Finalizare in gura: Nu Finalizare pe corp: DaMasturbare: Da/DepindeFantezii cu roluri: DaBisexuala (pentru cupluri): Da / (not giving, just receiving) cunnilingusAccept cupluri(ea doar priveste):DaSex in grup (cu barbati): DaShow lesbi: DaPrietena pentru show lesbi: DaFantezii extreme: DaJocuri cu sfori: DaStapana: DaFantezi : - foot/hand fetish , speet . Uro: Da (giving, not receiving)Scat: Da (giving, not receiving)Jucarii erotice: DaInsotire la petreceri : NuMasaj erotic: DaStriptease: NuDeplasare in alte orase: NuDeplasare in alte tari: Nu Telefon : 0756505862 Imi rezerv dreptul de a imi selecta clientela , igiena si bunul simt sunt importante , intarzierea cu mai mult de 15min duce la anularea programari . Orice jignire sau cuvant nepotrivit duce la neefectuarea unei intalniri . Voi respecta atata timp cat sunt respectata‼️ 2
crow00 Reputație: 14 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 5, 2016 Un pret pentru un 3some , 2 tipi !
antoniasb Reputație: 5117 Postat Ianuarie 5, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 5, 2016 Buna seara . Ma REPET celor : care intarzie cu mai mult de 15min fata de ora stabilita impreuna pentru o programare ... Intarzierea cu mai mult de 15min duce la anularea programari !!!!! . Caut barbati hotarati si fara pretexte si scuze , inteleg faptul ca se intampla sa vi se decaleze programul ... apreciez daca sunt anunta-ta pentru acest aspect . Respect atata timp cat sunt respectata . 1 1
antoniasb Reputație: 5117 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 6, 2016 La pitesti mai ajungi? Buna .Inainte sa vin anunt am spus ca dupa 15ianurie si nu am mentionat o data exacta , anunt cu cateva zile inainte sa vin ! 1
antoniasb Reputație: 5117 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 7, 2016 Un pret pentru un 3some , 2 tipi ! 600lei/h
ady_1988 Reputație: 1 Postat Ianuarie 7, 2016 Postat Ianuarie 7, 2016 Buna antonia cand esti libera pt o programare??
skoda1234 Reputație: 217 Postat Ianuarie 7, 2016 Oras:Hai hui Disponibila Oras:Hai hui Disponibila Postat Ianuarie 7, 2016 Salutare salutare. Am fost si eu la Antonia de 2 ori,o data la Sibiu si o data la Alba,ambele locatii usor de gasit,metoda de contact nr din topic,Antonia este o fata frumoasa,sociabila,este desteapta,ai ce povesti cu ea si stie sa intretina atmosfera.Notele mele sunt:ON 9,5 NP 10Tariful este de 300 lei h(eu am stat 2 h de fiecare data).Ca si un minus ar fi ca timpul trece foarte repede in compania ei si ai vrea sa stai cat mai mult.Spor la toate. 6
antoniasb Reputație: 5117 Postat Ianuarie 11, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 11, 2016 ðŸ¾ðŸ˜ˆðŸ˜‹ 4
fritfuterman Reputație: 12 Postat Ianuarie 12, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 12, 2016 te pwp antonia astazi pana la ce ora esti diponibila
fritfuterman Reputație: 12 Postat Ianuarie 15, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 15, 2016 esti foarte frumoasa atonia super sexy 1
antoniasb Reputație: 5117 Postat Ianuarie 18, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 18, 2016 Programul meu este zilnic intre 12:00 si 02:00 - nu este batut in cuie .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum