Sari la conținut

Antonia, satena

Postări Recomandate

• Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Frați futăcioși întru labii credincioși,

(notă: această recenzie a fost postată în original pe topicul de Alba Iulia al Antoniei, deoarece acolo s-a petrecut vizita, dar am postat-o și aici deoarece activitatea Antoniei este mai intensă în Sibiu și consider că ar avea utilitate aici)

Un mare păcat am săvârșit legat de Antonia. N-am crezut prorocirile altor colegi care ziceau că femeia asta (deși zeiță sună mult mai potrivit) creează dependență, așa că, iată-mă înfățișat, pentru a treia oară, la ușa ei. A schimbat locația din Alba Iulia față de ultima mea vizită la ea, dar e tot prin zonă. Apartament mic, mai bine aranjat, pat de dormitor pe măsură, priveliște faină.

M-a întâmpinat bine-dispusă și pregătită de acțiune. Am decartat 300 de lei, ne-am întins la cuvenitul duș, o țigară și-o poveste după care am trecut la treburile serioase.

Am rezistat la un oral neprotejat de zile mari și un normal protejat în "doggy style" (cu atenție la biluțe) preț de o oră. Am detaliat în recenziile precedente serviciile pe care le prestează ea și modul în care o face, dar mi se pare că e tot mai bună, precum vinul, odată cu trecerea vremii. Servicii tot mai bune și mai bine executate. Femeia pune pasiune în treburile astea, nu se joacă. E profesionistă.

După ceva mai bine de o oră, am părăsit locația cu regretul că, probabil, nu o să o mai prind încă o tură prin Alba Iulia în vizita asta. Ea mai rămâne doar până vineri (așa că grăbiți-vă), iar eu plec dimineață spre alte meleaguri. Nu-i nimic, Sibiul nu-i așa de departe.

Primește cam aceleași note ca la recenziile anterioare.

Note:

Locație: 8,5 - apartament mic, în bloc vechi, mai bine amenajat decât locația precedentă, are o priveliște faină, dar nu m-am dus să fut priveliștea

ON = 10 - minuni cu buzele și limba

NP = 10 - minuni și cu veverița în orice poziție

Anal= nu acceptă, nici n-ai nevoie

FK = 10 - acceptă și-l execută bine, ca la carte

GFE = 10 - se implică, îi fire povestitoare, parcă știi de o viață, îi ca o nevastă/prietenă doar că nu-ți mănâncă atâția bani și nervi precum nevasta/prietena

Aspect = 10 - îi desprinsă din cataloagele alea cu femei faine de la cluburile de fitness, are talie de furnică, tâțe numa bune, nici de balenă nici de fată de 12 ani, înăltuță exact cât trebuie

Notă generală: Dacă nu înțelegeți că femeia asta creează dependență, nu mai aveți cale de întoarcere. Să nu ziceți că io nu v-am avertizat. Pocăiți-vă!

• Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

hello, do you speak english, are you available in sibiu?

1. Nu parlesc engleza aici ca n-am chef si plus de asta la sibiu se graieste romaneste : ))) . Cum ai stiut sa cauti/manevrezi acest forum care nu are traducere in limba engleza poti scrie in romaneste , mai lasa impresiile . Ai telefon suna-ma . AVIZ !!! nu raspund mesajelor care duc la discutii neterminabile ...!
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

1. Nu parlesc engleza aici ca n-am chef si plus de asta la sibiu se graieste romaneste : ))) . Cum ai stiut sa cauti/manevrezi acest forum care nu are traducere in limba engleza poti scrie in romaneste , mai lasa impresiile . Ai telefon suna-ma . AVIZ !!! nu raspund mesajelor care duc la discutii neterminabile ...!

google translate :))) dar vorbesc putin....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...