Sari la conținut

Antonia, satena

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Peste 2 saptamani vin in Sibiu.

Poti veni la hotel sau apartament sambata seara pe la ora 20?

Prin Pitesti nu ai vrea sa vii? :wink2

• Oras:Sibiu
Postat

Peste 2 saptamani vin in Sibiu.

Poti veni la hotel sau apartament sambata seara pe la ora 20?

Prin Pitesti nu ai vrea sa vii? :wink2

In pitesti nu vin si nici la apartament :) de cat la hotel . Dar ma poti suna ;)
Postat

Imi cer scuze celor care nu v-am putut prelua apelul si mesajele :( zilele acestea . Sunt disponibila pana in 13 mai dupa care voi lipsi o perioada . Va astept cu drag :)

• Oras:Pana
  • Oras:Pana
Postat

Aspectul Fetei : 10

Igiena : 10+

GFE : 9

Atitudine : 10

Sex Oral : 9,5

Sex Normal : 10

Masaj erotic & relaxare : 9

Halatul: 300 / Ora

O Recomand cu cel mai mare drag !

Antonia , o fata frumoasa, comunicativa , inteligenta si irezistibila . Este o fata cu mult bun simt, are gusturi bune . O adevarata femeie . Am sunat-o intr-o zi de luni si mi-am facut o programare . Inainte sa plec m-am fresuit , m-am imbaiat , m-am spumat, parfumat si dus am fost . Ajuns la destinatie , am sunat-o iar pentru a-mi da ultimele detalii . In timp ce inaintam spre locatie , inima-mi batea tare . Eram cuprins de emotii si ganduri nebune . Ajuns in fata usii, imi deschide usor usa si ce sa vezi ? Dupa usa se afla o fata frumoasa, inalta cu ochi albastri. Eram si mai emotionat , aveam impresia ca eram intr-o alta dimensiune . Nici nu va inchipuiti , osisoarele din corpul meu tremurau involutar . Antonia, a observat ca aveam emotii foarte mari . Asa ca m-a luat cu frumosul .Ne-am asezat pe caneapa, am povestit, m-a serivit cu un pahar de suc. In timp ce vorbeam , ma mangaia si imi vorbea frumos. In cele din urma, incepusem sa ma relaxez . A observat ca m-am relaxat si usurat putin . Am intrat la baie sa ma freshuiesc . Cand am iesit din baie, Antonia, incepuse sa ma mangaie , sa aibe grija de mine, ma pupacea. Era foarte atenta. Usor , usor am inceput sa intru in lumea placerii , in lumea vesela . Era un rai mai mic pentru mine . Intalnirea a iesit foarte bine , ne-am simtit bine . Ne-am mangaiat , ne-am sarutat , este foarte pasionala . Are grija de tine daca ai si tu grija de ea . Totul este reciproc . Senzatie de placere , erotism , pasiune si discretie .

• Like 1
Postat

Tot ancerc de ceva vreme sa ma duc la antonia si nu ami raspunde la tel stie cineva daca mai este an sibiu sau are alt nr de tel?

Postat

Aspectul Fetei : 10

Igiena : 10+

GFE : 9

Atitudine : 10

Sex Oral : 9,5

Sex Normal : 10

Masaj erotic & relaxare : 9

Halatul: 300 / Ora

O Recomand cu cel mai mare drag !

Antonia , o fata frumoasa, comunicativa , inteligenta si irezistibila . Este o fata cu mult bun simt, are gusturi bune . O adevarata femeie . Am sunat-o intr-o zi de luni si mi-am facut o programare . Inainte sa plec m-am fresuit , m-am imbaiat , m-am spumat, parfumat si dus am fost . Ajuns la destinatie , am sunat-o iar pentru a-mi da ultimele detalii . In timp ce inaintam spre locatie , inima-mi batea tare . Eram cuprins de emotii si ganduri nebune . Ajuns in fata usii, imi deschide usor usa si ce sa vezi ? Dupa usa se afla o fata frumoasa, inalta cu ochi albastri. Eram si mai emotionat , aveam impresia ca eram intr-o alta dimensiune . Nici nu va inchipuiti , osisoarele din corpul meu tremurau involutar . Antonia, a observat ca aveam emotii foarte mari . Asa ca m-a luat cu frumosul .Ne-am asezat pe caneapa, am povestit, m-a serivit cu un pahar de suc. In timp ce vorbeam , ma mangaia si imi vorbea frumos. In cele din urma, incepusem sa ma relaxez . A observat ca m-am relaxat si usurat putin . Am intrat la baie sa ma freshuiesc . Cand am iesit din baie, Antonia, incepuse sa ma mangaie , sa aibe grija de mine, ma pupacea. Era foarte atenta. Usor , usor am inceput sa intru in lumea placerii , in lumea vesela . Era un rai mai mic pentru mine . Intalnirea a iesit foarte bine , ne-am simtit bine . Ne-am mangaiat , ne-am sarutat , este foarte pasionala . Are grija de tine daca ai si tu grija de ea . Totul este reciproc . Senzatie de placere , erotism , pasiune si discretie .

:*
Postat

Tot ancerc de ceva vreme sa ma duc la antonia si nu ami raspunde la tel stie cineva daca mai este an sibiu sau are alt nr de tel?

buna , sunt in sibiu si am acelasi nr de tel . :* p.s sper sa nu fi pe lista neagra ... Asta in cazul in care ai facut ceva ... Te-ai programat si nu ai ajuns la intalnire .
Postat

da.o sa-ti faCA.CAnd vrei?

Am telefon pt programarii (daca nu raspund , sunt ocupata . Lasa-ti un mesaj si intervalul la care va pot raspunde ) . Nu am nevoie de avocat/purtator de cuvant danoneboy ;)
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am telefon pt programarii (daca nu raspund , sunt ocupata . Lasa-ti un mesaj si intervalul la care va pot raspunde ) . Nu am nevoie de avocat/purtator de cuvant danoneboy ;)

A-m inteles. Ma gandeam ca putem face triaba buna inpreuna :)

Reputație: 109
  • Oras:centru
  • Oras:centru
Postat

Fete mai sunt dar dame serioase nu prea :(

• Like 1
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

Buna :) ce ochelarii ai ? : )))) da sunt in tara . Semneaza-te intr-un mesaj ... :*

hello...azi sunt in alba si maine trec spre casa prin sb...vreau sa te vad :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...