danlepindea Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2016 Postat Aprilie 16, 2016 Nu sunt in concediu , cand i-mi faci o progamare nocturna.
antoniasb Reputație: 5117 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 18, 2016 Nu sunt in concediu , cand i-mi faci o progamare nocturna. Cand ma suni
antoniasb Reputație: 5117 Postat Aprilie 18, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 18, 2016 Nuti stiu numaru. : )))))))) fereasca d-zeu !!! 2
io_marr Reputație: 23 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2016 Peste 2 saptamani vin in Sibiu.Poti veni la hotel sau apartament sambata seara pe la ora 20?Prin Pitesti nu ai vrea sa vii?
antoniasb Reputație: 5117 Postat Aprilie 19, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 19, 2016 Peste 2 saptamani vin in Sibiu.Poti veni la hotel sau apartament sambata seara pe la ora 20?Prin Pitesti nu ai vrea sa vii? In pitesti nu vin si nici la apartament de cat la hotel . Dar ma poti suna
antoniasb Reputație: 5117 Postat Aprilie 24, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 24, 2016 Imi cer scuze celor care nu v-am putut prelua apelul si mesajele zilele acestea . Sunt disponibila pana in 13 mai dupa care voi lipsi o perioada . Va astept cu drag
gligor89 Reputație: 90 Postat Aprilie 26, 2016 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Postat Aprilie 26, 2016 Cea mai frumoasa fata ever!! 2
corhaneanu adrian Reputație: 145 Postat Mai 2, 2016 Oras:Bucharest, RO Oras:Bucharest, RO Postat Mai 2, 2016 Un tabel cu amenzile?
sergiucartxxx Reputație: 7 Postat Mai 3, 2016 Oras:Pana Oras:Pana Postat Mai 3, 2016 Locatie : 9Aspectul Fetei : 10Igiena : 10+GFE : 9 Atitudine : 10Sex Oral : 9,5Sex Normal : 10Masaj erotic & relaxare : 9 Halatul: 300 / OraO Recomand cu cel mai mare drag ! Antonia , o fata frumoasa, comunicativa , inteligenta si irezistibila . Este o fata cu mult bun simt, are gusturi bune . O adevarata femeie . Am sunat-o intr-o zi de luni si mi-am facut o programare . Inainte sa plec m-am fresuit , m-am imbaiat , m-am spumat, parfumat si dus am fost . Ajuns la destinatie , am sunat-o iar pentru a-mi da ultimele detalii . In timp ce inaintam spre locatie , inima-mi batea tare . Eram cuprins de emotii si ganduri nebune . Ajuns in fata usii, imi deschide usor usa si ce sa vezi ? Dupa usa se afla o fata frumoasa, inalta cu ochi albastri. Eram si mai emotionat , aveam impresia ca eram intr-o alta dimensiune . Nici nu va inchipuiti , osisoarele din corpul meu tremurau involutar . Antonia, a observat ca aveam emotii foarte mari . Asa ca m-a luat cu frumosul .Ne-am asezat pe caneapa, am povestit, m-a serivit cu un pahar de suc. In timp ce vorbeam , ma mangaia si imi vorbea frumos. In cele din urma, incepusem sa ma relaxez . A observat ca m-am relaxat si usurat putin . Am intrat la baie sa ma freshuiesc . Cand am iesit din baie, Antonia, incepuse sa ma mangaie , sa aibe grija de mine, ma pupacea. Era foarte atenta. Usor , usor am inceput sa intru in lumea placerii , in lumea vesela . Era un rai mai mic pentru mine . Intalnirea a iesit foarte bine , ne-am simtit bine . Ne-am mangaiat , ne-am sarutat , este foarte pasionala . Are grija de tine daca ai si tu grija de ea . Totul este reciproc . Senzatie de placere , erotism , pasiune si discretie . 1
toryyy Reputație: -3 Postat Mai 3, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 3, 2016 Tot ancerc de ceva vreme sa ma duc la antonia si nu ami raspunde la tel stie cineva daca mai este an sibiu sau are alt nr de tel?
antoniasb Reputație: 5117 Postat Mai 3, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 3, 2016 Locatie : 9Aspectul Fetei : 10Igiena : 10+GFE : 9 Atitudine : 10Sex Oral : 9,5Sex Normal : 10Masaj erotic & relaxare : 9Halatul: 300 / OraO Recomand cu cel mai mare drag !Antonia , o fata frumoasa, comunicativa , inteligenta si irezistibila . Este o fata cu mult bun simt, are gusturi bune . O adevarata femeie . Am sunat-o intr-o zi de luni si mi-am facut o programare . Inainte sa plec m-am fresuit , m-am imbaiat , m-am spumat, parfumat si dus am fost . Ajuns la destinatie , am sunat-o iar pentru a-mi da ultimele detalii . In timp ce inaintam spre locatie , inima-mi batea tare . Eram cuprins de emotii si ganduri nebune . Ajuns in fata usii, imi deschide usor usa si ce sa vezi ? Dupa usa se afla o fata frumoasa, inalta cu ochi albastri. Eram si mai emotionat , aveam impresia ca eram intr-o alta dimensiune . Nici nu va inchipuiti , osisoarele din corpul meu tremurau involutar . Antonia, a observat ca aveam emotii foarte mari . Asa ca m-a luat cu frumosul .Ne-am asezat pe caneapa, am povestit, m-a serivit cu un pahar de suc. In timp ce vorbeam , ma mangaia si imi vorbea frumos. In cele din urma, incepusem sa ma relaxez . A observat ca m-am relaxat si usurat putin . Am intrat la baie sa ma freshuiesc . Cand am iesit din baie, Antonia, incepuse sa ma mangaie , sa aibe grija de mine, ma pupacea. Era foarte atenta. Usor , usor am inceput sa intru in lumea placerii , in lumea vesela . Era un rai mai mic pentru mine . Intalnirea a iesit foarte bine , ne-am simtit bine . Ne-am mangaiat , ne-am sarutat , este foarte pasionala . Are grija de tine daca ai si tu grija de ea . Totul este reciproc . Senzatie de placere , erotism , pasiune si discretie .
antoniasb Reputație: 5117 Postat Mai 3, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 3, 2016 Tot ancerc de ceva vreme sa ma duc la antonia si nu ami raspunde la tel stie cineva daca mai este an sibiu sau are alt nr de tel? buna , sunt in sibiu si am acelasi nr de tel . p.s sper sa nu fi pe lista neagra ... Asta in cazul in care ai facut ceva ... Te-ai programat si nu ai ajuns la intalnire .
toryyy Reputație: -3 Postat Mai 3, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 3, 2016 Antonia ami faci si mie o programare ?
danoneboy Reputație: 149 Postat Mai 3, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 3, 2016 Antonia ami faci si mie o programare ?da.o sa-ti faCA.CAnd vrei?
antoniasb Reputație: 5117 Postat Mai 3, 2016 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Mai 3, 2016 da.o sa-ti faCA.CAnd vrei? Am telefon pt programarii (daca nu raspund , sunt ocupata . Lasa-ti un mesaj si intervalul la care va pot raspunde ) . Nu am nevoie de avocat/purtator de cuvant danoneboy
ady_1988 Reputație: 1 Postat Mai 3, 2016 Postat Mai 3, 2016 Nu i mai da fra atat importanta k i se urk la cap...sunt si alte fete 1
danoneboy Reputație: 149 Postat Mai 3, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 3, 2016 Am telefon pt programarii (daca nu raspund , sunt ocupata . Lasa-ti un mesaj si intervalul la care va pot raspunde ) . Nu am nevoie de avocat/purtator de cuvant danoneboy A-m inteles. Ma gandeam ca putem face triaba buna inpreuna
sergiucartxxx Reputație: 7 Postat Mai 3, 2016 Oras:Pana Oras:Pana Postat Mai 3, 2016 Mulțumesc pentru pupic sper din toată inima sa ne mai intalnim 1
craci Reputație: 109 Postat Mai 4, 2016 Oras:centru Oras:centru Postat Mai 4, 2016 Fete mai sunt dar dame serioase nu prea 1
tayu666 Reputație: 0 Postat Mai 4, 2016 Oras:Alba Oras:Alba Postat Mai 4, 2016 Antonia, crezi ca esti libera maine pentru o programare ?
master.alex8013 Reputație: 2 Postat Mai 4, 2016 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 4, 2016 Buna ce ochelarii ai ? : )))) da sunt in tara . Semneaza-te intr-un mesaj ... hello...azi sunt in alba si maine trec spre casa prin sb...vreau sa te vad
malacul1990 Reputație: 1 Postat Mai 4, 2016 Postat Mai 4, 2016 Maine esti disponibila la sibiu ? As dori o programare .... se poate ? 😄
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum