Sari la conținut

Antonia, satena

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

Buna Antonia. Weekendul viitor voi fi in Alba Iulia. Este vreo sansa sa ne vedem in zona?

Buna :) sunt in Sibiu pentru o lunga perioada ... Voi lipsi doar in weekendul 22.07...
  • Like 1
Postat

Buna seara :) Vreau sa mentionez mai multe aspecte legate de mine :

1 . Igiena : urasc parul pubian si respiratia urat mirositoare !!! (Nu ma deranja daca nu te incadrezi !!! ) este pe primul loc : si nu inteleg de ce unii dintre voi ... daca va cer sa va clatiti cu apa dentara sariti ca de pe foc !!! Inainte de a presta vreau sa faci dus si sa te clatesti cu apa dentara!!!

2 . Respecta-ma : nu intarzia la programare ( astept maxim 15min sfertul academic ) . Nu ma trata ca si cand mai cumpara sau ca pe un obiect sexual pt ca asta v-a pune capat intalniri , nu abuza de bunatatea mea ca nu ma uit la ceas !!!

Nu sunt o simadicoasa si lipicioasa : sunt autoritara ...nu , obraznica ... Mai bine spus sexi si rea : ))))

• Like 4
  • Oras:centru
  • Oras:centru
Postat

:) Asa este.

" Nu sunt o simadicoasa si lipicioasa : sunt autoritara ...nu , obraznica ... Mai bine spus sexi si rea : )))) "

post-138387-0-74316000-1468296525_thumb.png

Postat

Antonia ai cumva un email? Vreau sa-ti scriu fanteziile mele daca poti sa le indeplinesti.

Multumesc

• Oras:Lost in the wind
Postat

Antonia ai cumva un email? Vreau sa-ti scriu fanteziile mele daca poti sa le indeplinesti.

Multumesc

Scrie aici sa le discutam ! Nu fi rusinos !
  • Like 1
Postat

Multumesc

Metode de contact : telefon-sms , apel . Sau p.m aici :)
Postat

Metode de contact : telefon-sms , apel . Sau p.m aici :)

pm nu merge aici nu stiu dece? Sunt prea nou?

O sa scri sms dar este lung textul :)

• Oras:alba
  • Oras:alba
Postat

Am vizitat.o azi pe Antonia.. Pentru a doua oara.. Si zic hai sa scriu..

Nu prea am multe de adaugat fata de voi.. Tipa e de top..

Ii dau 10 pe linie...cea mai buna experienta dintre toate pe departe..

Marele dezavantaj ar fi ca timpul zboara prea repede :))

Cu sugurnta o sa mai revin..

Antonia.. E de la tipul cu alunita :))). Te pup.. Abia astept sa ne revedem :*

Postat

Am vizitat.o azi pe Antonia.. Pentru a doua oara.. Si zic hai sa scriu..

Nu prea am multe de adaugat fata de voi.. Tipa e de top..

Ii dau 10 pe linie...cea mai buna experienta dintre toate pe departe..

Marele dezavantaj ar fi ca timpul zboara prea repede :))

Cu sugurnta o sa mai revin..

Antonia.. E de la tipul cu alunita :))). Te pup.. Abia astept sa ne revedem :*

:*
Vizitator samertx
Reputație: 0
Postat

Urma sa adaug un videoclip dar , e nevoie sa il scurtez ...

Daca e cu tine, abia asteptam sa-l vedem  :ellao

Postat

Daca e cu tine, abia asteptam sa-l vedem  :ellao

Daca ar merge sa il postez ar fi perfect ... Nu merge !
Postat

JOI.21.07 voi fi in Bucuresti pt minim doua zile ... Dispun de timp pentru cateva intalnirii :) daca doreste cineva dintre cei care ma cunoasteti cu mare drag :*

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Antonia, la Bucuresti vei avea o locatie sau faci deplasari? Si ce tarife ai? Kisses..

• Like 1
Postat

Buna Antonia, la Bucuresti vei avea o locatie sau faci deplasari? Si ce tarife ai? Kisses..

Buna :) . Da voi avea o locatie ! Nu fac deplasari in Bucuresti !
  • Like 1
Postat

O recenzie ceva nu facem ? Cearta asta fara sfarsit Bucuresti - provincie nu o sa se termine in veci si-i deja ultraplin DG-ul de maruntisuri d-astea !

• Like 2
Vizitator vodkisan
Reputație: 0
Postat

Am vizitat o azi pe Antonia, locatie la Rin central, usor de ajuns, locuri de parcare destule. Antonia are cam 20 ani, frumoasa la fata, m a cucerit de cum am intrat. 1,74 m in jur de 50 kg, tipul slim model, picioare frumoase, gleze subtiri, fund dragut, sani mici dar potrivti si buze injectate numai bune de sarutat. M a asteptat pe tocuri, si cu ciorapei si lenjerie sexy la cerere, nemachiata dar foart frumoasa la fata, nu are nevoie :). Mi a cerut banii inainte si am mers la dus. A inceput cu sarutari pe corp, fk mai retinut la inceput, dar dupa a venit de la sine. Oralul bun spre foarte bun, reuseste dt, multa saliva, scuipa pe ea, njmic de reprosat. Are o pasarica foarte frumoasa, epilata perfect si fara mirosuri, geme dragut, poate fals dar nici nu exagereaza. La normal nu comenteaza la pozitii, preia si ea initiativa, se misca bine deasupra..

E foarte frumoasa si la fata, printre cele mai dragute la care am fost. Ca note, aspect 9-9,5, oral 9, normal 9, gfe 10 se muleaza pe preferintele tale. A fost o experienta surprinzator de placuta, amenda 300 lei pentru putin peste o ora.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...