antoniasb Reputație: 5117 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 7, 2018 iti pui silicoane?Nu , inca nu imi trebuie . : )))) O sa schimb ceva la servicii (cred) si am sa imi restrang clientii . Posibil voi face circuit inchis (doar cu clientii pe care ii cunosc) . Poate dispar . :)))) Vad eu , curiosule. :)
123slevin Reputație: 156 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Postat Aprilie 10, 2018 Nu , inca nu imi trebuie . : )))) O sa schimb ceva la servicii (cred) si am sa imi restrang clientii . Posibil voi face circuit inchis (doar cu clientii pe care ii cunosc) . Poate dispar . :)))) Vad eu , curiosule. :)Numai sa nu dispari !!! 😳 2
discoring Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2018 Postat Aprilie 11, 2018 Antonia, ai spus ca activezi pana vineri pe 13, luna asta. Am sunat azi, de mai multe ori si nimic. Mai are rost sa insist, adica poate ai plecat sau mai stiu?
antoniasb Reputație: 5117 Postat Aprilie 11, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 11, 2018 Antonia, ai spus ca activezi pana vineri pe 13, luna asta. Am sunat azi, de mai multe ori si nimic. Mai are rost sa insist, adica poate ai plecat sau mai stiu?Buna. Am fost ocupata si maine sunt prinsa ... ma intorc pe 16.04 .
antoniasb Reputație: 5117 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 16, 2018 Foot 😠3
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Postat Aprilie 16, 2018 Da ce ai făcut ma nene ma?ce degetele regulamentare!!! 1
gigi291 Reputație: 1759 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Aprilie 16, 2018 Feet ca e 2 :slap2 1
vreaulacaty Reputație: 200 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:Aici Oras:Aici Postat Aprilie 16, 2018 Sa va FOOT! 1
antoniasb Reputație: 5117 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 17, 2018 Feet ca e 2 Mai taci ma unghie in gat , numa voi romanii sa corectati repede ! Si oricum ms ca m-ai corectat , fara tine nu stiu ce ma faceam sau fara alti corectori de pe aici .
vreaulacaty Reputație: 200 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:Aici Oras:Aici Postat Aprilie 17, 2018 E unii care ajaculeaza pasta corectoare. 1
cameleonul333 Reputație: 17 Postat Aprilie 17, 2018 Postat Aprilie 17, 2018 Maine esti la birou,lucrezi?
antoniasb Reputație: 5117 Postat Aprilie 17, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 17, 2018 E unii care ajaculeaza pasta corectoare.Mda . Nu pot dormii noaptea , daca nu ma corecteaza . De parca “io” le-as arata cum e corect sa o bage in gaura . 3
msion Reputație: 27 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:BRASOV Oras:BRASOV Postat Aprilie 18, 2018 Mai taci ma unghie in gat , numa voi romanii sa corectati repede ! Si oricum ms ca m-ai corectat , fara tine nu stiu ce ma faceam sau fara alti corectori de pe aici .O întrebare, dar fără alte conotații : tu nu esti româncă? Dacă nu, de unde?
thumbzilla Reputație: 825 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:European Union Oras:European Union Postat Aprilie 18, 2018 O întrebare, dar fără alte conotații : tu nu esti româncă? Dacă nu, de unde?Curiozitatea asta...va omoara incet :))) Chiar nu stiu ce rost au intrebarile de genul asta :slap2 4 1
123slevin Reputație: 156 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Postat Aprilie 18, 2018 O întrebare, dar fără alte conotații : tu nu esti româncă? Dacă nu, de unde?Eu zic sa mergi sa o cunosti și sa o intrebi...chiar îți face impresia ca răspunde la toate tâmpeniile postate pe aici ?!...sau tu ai vrut sa pari interesant !!! 3
danturatul Reputație: -341 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 18, 2018 Eu zic sa mergi sa o cunosti și sa o intrebi...chiar îți face impresia ca răspunde la toate tâmpeniile postate pe aici ?!...sau tu ai vrut sa pari interesant !!!Omul a pus o întrebare retorică dar sunteți voi prea bombalăi ca să vă prindeți 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 18, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 18, 2018 Mda . Nu pot dormii noaptea , daca nu ma corecteaza .De parca “io” le-as arata cum e corect sa o bage in gaura . ce nationalitate esti?te intreb fara misto
heavy22 Reputație: 22 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Daca nu stii cum se scrie in engleza, de ce pana mea nu ai scris in romana?... Ah... Scuza-ma! Nici in romana nu te prea descurci. In cazul asta, nu mai fa pe desteapta, cum faci de obicei ;)
vreaulacaty Reputație: 200 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:Aici Oras:Aici Postat Aprilie 19, 2018 Baaa! Antonia e profa de sex nu de literatura. 1
cameleonul333 Reputație: 17 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Dar ce aveti mai baieti cu Antonia? Va gresit cu ceva?chiar trebuie sa faceti pe interesanti si destepti cum a scris..daca a scris sau nu corect?fata are acest topic pentru postari de alt gen..nu de care cum scrie corect gramatical.se pare ca vad multi frustati aici,care nu ati ajuns la la..sau nu ve-ti ajunge niciodata.in concluzie..Antonia este o fata de nota 10..si cu foarte mult bun simt,daca vei ajunge sa o cunosti fata in fata personal.pina atunci abtineti- va.punct
cameleonul333 Reputație: 17 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Dar ce aveti mai baieti cu Antonia? Va gresit cu ceva?chiar trebuie sa faceti pe interesanti si destepti cum a scris..daca a scris sau nu corect?fata are acest topic pentru postari de alt gen..nu de care cum scrie corect gramatical.se pare ca vad multi frustati aici,care nu ati ajuns la ea..sau nu ve-ti ajunge niciodata.in concluzie..Antonia este o fata de nota 10..si cu foarte mult bun simt,daca vei ajunge sa o cunosti fata in fata personal.pina atunci abtineti- va.punct
brett10 Reputație: -2329 Postat Aprilie 19, 2018 Oras:// Oras:// Postat Aprilie 19, 2018 Dar ce aveti mai baieti cu Antonia? V-a gresit cu ceva?chiar trebuie sa faceti pe interesantii si desteptii cum a scris..daca a scris sau nu corect?fata are acest topic pentru postari de alt gen..nu de care cum scrie corect gramatical.se pare ca vad multi frustati aici,care nu ati ajuns la la..sau nu ve-ti veti ajunge niciodata.in concluzie..Antonia este o fata de nota 10..si cu foarte mult bun simt,daca vei ajunge sa o cunosti fata in fata personal.pina atunci abtineti- va.punct Nu te intelegi deloc cu lb romana, mai bine nu mai scrie.
123slevin Reputație: 156 Postat Aprilie 20, 2018 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Postat Aprilie 20, 2018 Nu te intelegi deloc cu lb romana, mai bine nu mai scrie.Serios dude !!??Ce dracu, ne facem poeți ?!Antonia dacă chiar ar scrie după cum arată și cum te simți cu ea ar trebui sa fie ceva Rector...dar tu nu ai de unde sa știi !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum