carlos27 Reputație: 81 Postat Mai 16, 2015 Oras:mures Oras:mures Partajează Postat Mai 16, 2015 Hmmm.,..atunci d.c mai pretinzi ca oferi servici bdsm daca nu poti?? Link spre comentariu
antoniasb Reputație: 5119 Postat Mai 16, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 16, 2015 Hmmm.,..atunci d.c mai pretinzi ca oferi servici bdsm daca nu poti?? vino sa te convingi sa vezi daca pot si pe urma esti liber sa iti exprimi parerea . Pana atunci vorbesti in necunostinta de cauza . Eu nu fac dominare erotica ! Eu fac ce am chef (bineinteles ca stabilim limetele de la inceput ) la dominare ca doar eu sunt stapana nu ma domina nimeni indirect pt k dominarea pleaca de la creer . Poate nu esti tu suficent de puternic ca sa imi devi submis !! Eu nu vreau sa fiu restul prodominelor vreau sa fiu eu . Daca am chef sa domin in fundul gol o fac , domin in ce vreau eu . Sper ca nu e nevoie sa traduc din romana in romaneste 3 Link spre comentariu
antoniasb Reputație: 5119 Postat Mai 16, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 16, 2015 Cu manusi si caciula nu poti da gres. astept micul cado , sa vad ce gusturi ai 2 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 17, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Mai 17, 2015 astept micul cado , sa vad ce gusturi ai Si cadou mai vrei dupa ce pleznesti barbatii? Sa vezi ca "cado" iti dau io.... PS Te tzuc amazoano 1 4 Link spre comentariu
antoniasb Reputație: 5119 Postat Mai 17, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 17, 2015 Si cadou mai vrei dupa ce pleznesti barbatii? Sa vezi ca "cado" iti dau io.... PS Te tzuc amazoano mai facut curioasa sper sa nu ma dezamagesti 2 Link spre comentariu
acdc Reputație: 188 Postat Mai 17, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 17, 2015 eu stiu orienteazate ... s sau m depinde in nici un caz ,, L " am 1,74m , 57kg .Exact pe masura mea! Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 17, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Mai 17, 2015 mai facut curioasa sper sa nu ma dezamagesti Ejnebuna? Cum sa te dezamagesc? Ai impresia ca-mi doresc sa fiu fugarit in curu' gol de-o bunaciune cu strapon? Link spre comentariu
malacu1995 Reputație: 94 Postat Mai 18, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Mai 18, 2015 Cat de greu raspunde in general antonia ? Link spre comentariu
antoniasb Reputație: 5119 Postat Mai 18, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 18, 2015 Cat de greu raspunde in general antonia ? depinde in ultimul timp foarte repede , este foarte important sa ma suni intre 12:00 si 24:00 . De obicei nu sun inapoi , dar in schimb raspund la sms 3 Link spre comentariu
b1355 Reputație: 98 Postat Mai 18, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Eu tocmai ti-am trimis un mesaj 1 Link spre comentariu
antoniasb Reputație: 5119 Postat Mai 18, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 18, 2015 Deci pt a mai lamuri odata pe toata lumea , PROGRAMARILE se fac la telefon pt ca nu intru tot timpul pe forum degeaba imi trimiteti M.P aici ca este posibil sa il vad prea tarziu . Aviz celor care nu si-au onorat programarile sunteti trecuti la NESERIOSI asa ca nu mai sunati degeaba ( Asta bineinteles in cazul in care mi-ati tras teapa si nu m-ati anuntat ca nu mai veniti ) nu imi intarziati la programare va rog , pt ca imi dati programul peste cap si pe urma imi spuneti ca sunt rea ca nu va mai primesc . 3 Link spre comentariu
cot Reputație: 836 Postat Mai 18, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Partajează Postat Mai 18, 2015 Biciu pe ei 1 Link spre comentariu
unudulce Reputație: 6 Postat Mai 19, 2015 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Mai 19, 2015 Servicii oferite? Link spre comentariu
doareu69 Reputație: 92 Postat Mai 20, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 20, 2015 u incerc de 6 luni, daca nu chiar 7 sa prind un loc... si voi sunteti neseriosi si nu va prezentati la programari sau intarziati? Doamne ce ti si cu lumea asta... asa ceva n-am vazut! Antonia... poate, poate... ce stii reusim sa ne auzim si noi la telefon... 2 Link spre comentariu
antoniasb Reputație: 5119 Postat Mai 20, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 20, 2015 u incerc de 6 luni, daca nu chiar 7 sa prind un loc... si voi sunteti neseriosi si nu va prezentati la programari sau intarziati? Doamne ce ti si cu lumea asta... asa ceva n-am vazut! Antonia... poate, poate... ce stii reusim sa ne auzim si noi la telefon... nu pot sa cred ca incerci de atata timp si alti neseriosi la care le-am facut programare mi-au tras teapa ! 3 Link spre comentariu
cooldream Reputație: 67 Postat Mai 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2015 Azi lucrezi? Pana la ce ora? Link spre comentariu
karl may Reputație: 7 Postat Mai 27, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 27, 2015 Eu sun de cel putin 3 luni si nu reusesc sa prind linia libera! Cam ce ar trebui sa mai fac sa o prind pe dameza asta ? Link spre comentariu
merciless Reputație: -430 Postat Mai 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2015 Muta -te la Bucuresti. Astai efectul osanalelor aduse de unii membrii de top ai acertui forum. Tara mica mese putine. Link spre comentariu
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Mai 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 27, 2015 subscriu si eu la ce a zis colegul "merciless"La Buc e altceva! Daca vezi forumul cu sectiunea Buc te convingi singura! Link spre comentariu
tomson Reputație: 5738 Postat Mai 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 27, 2015 Eu sun de cel putin 3 luni si nu reusesc sa prind linia libera! Cam ce ar trebui sa mai fac sa o prind pe dameza asta ?Fa si tu 200 posturi ( joaca fazan, pune melodii, scie ce mai faci etc ) ca atunci primesti culoare galbena si poti scrie mesaje personale pe forum. Eu prin PM am tinut legatura cu ea. 1 Link spre comentariu
egoa2 Reputație: 208 Postat Mai 27, 2015 Oras:Constanța City Oras:Constanța City Partajează Postat Mai 27, 2015 Cine mo fi pus pe mine sa fac dragoste cu tine 2 Link spre comentariu
merciless Reputație: -430 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2015 Sau plateste lui Pisicut 40 de lei te faci verde si apoi poti sa iei leg cu ea fara sa fie nevoie sa ne umpli forumu de nimicuri.Daca vrei ii trimit eu un mesaj din partea ta pana te obisnuiesti, numai sa-mi zici ce sa-I scriu. Link spre comentariu
antoniasb Reputație: 5119 Postat Mai 28, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 28, 2015 Eu sun de cel putin 3 luni si nu reusesc sa prind linia libera! Cam ce ar trebui sa mai fac sa o prind pe dameza asta ? intrebarea mea este : sigur ma suni in programul meu care este intre 12:00 - 24:00 , sau mai tepuit odata si te-am trecut la neseriosi ???? Ca altfel nu imi pot explica motivul pentru uni care ma suna luni de zile ! 2 Link spre comentariu
antoniasb Reputație: 5119 Postat Mai 28, 2015 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Mai 28, 2015 Cine mo fi pus pe mine sa fac dragoste cu tine A fost alegerea ta :* ;* 2 Link spre comentariu
merciless Reputație: -430 Postat Mai 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 29, 2015 Pe mine sigur m-ai trecut la neseriosi , pt ca de fiecare data cand am trecut prin SB te -am cautat dar fara success, desi nu ti-am dat nici un motiv de neseriozitate.Spor la futut ! pasarici nu creiere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum