zewlakow Reputație: 23 Postat Iulie 6, 2014 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Iulie 6, 2014 Iar vine stimabila, iar se duce dracului sectiunea Galati. Nu mai vine si colega ta, aia care ne vorbea ca si cum ea vine aici la "talpa tarii"?
sorina4u Reputație: 79 Postat Iulie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 6, 2014 buna sorina inafara de aceasta perioada mai ai degand sa mai vizitezi galatiul, am vazut cateva din recenziile de pe topicul tau si tare as vrea sa-ti fac o vizita dar pana la jumatatea lui august nu sunt in localitatePwp Nu stiu sigur ce sa iti spun acum. De ajuns, cu siguranta ca voi mai ajunge dar nu stiu sa iti spun acum o data precisa. Iar vine stimabila, iar se duce dracului sectiunea Galati. Sau nu....stimabile Vin singura.
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iulie 7, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Iulie 7, 2014 Iar vine stimabila, iar se duce dracului sectiunea Galati. Nu mai vine si colega ta, aia care ne vorbea ca si cum ea vine aici la "talpa tarii"?Sectiunea Galati , nu se duce dracului , ea e deja acolo .
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iulie 7, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Postat Iulie 7, 2014 Vin singura. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum