oldiebutgoldie67 Reputație: 13 Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Fratiorilor, A mai vizitat-o careva pe doamna in ultima vreme? Stie cineva ceva de ea? Tot incerc zilnic de vreo zece zile la ore diferite, pe telefoane diferite, sa dau de dumneaei si nu reusesc... Oare e chiar asa de solicitata si am eu ghinion sa n-o prind disponibila? V-as fi recunoscator daca ati oferi oarece informatii despre ea si mai ales recenzii (fie ele pozitive sau nu) ca sa ma conving daca merita sa mai insist (am eu o nostalgie pt. dansa...) sau sa ma orientez catre alta milf. E veche milfa in bransa si chiar daca are acum poze doar asemanatoare cu realitatea si e destul de controversata poate ca isi face treaba bine (pentru tarifele respective) si atunci poate ca merita sa beneficiem de serviciile dumneaei. Va multumesc! Sa fiti ever green! Link spre comentariu
gogudelabragadiru Reputație: 14 Postat August 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 25, 2016 Fratiorilor, A mai vizitat-o careva pe doamna in ultima vreme? Stie cineva ceva de ea? Tot incerc zilnic de vreo zece zile la ore diferite, pe telefoane diferite, sa dau de dumneaei si nu reusesc... Oare e chiar asa de solicitata si am eu ghinion sa n-o prind disponibila?V-as fi recunoscator daca ati oferi oarece informatii despre ea si mai ales recenzii (fie ele pozitive sau nu) ca sa ma conving daca merita sa mai insist (am eu o nostalgie pt. dansa...) sau sa ma orientez catre alta milf.E veche milfa in bransa si chiar daca are acum poze doar asemanatoare cu realitatea si e destul de controversata poate ca isi face treaba bine (pentru tarifele respective) si atunci poate ca merita sa beneficiem de serviciile dumneaei.Va multumesc!Sa fiti ever green! Sal'tare!!!Doamna este plecata in concendiu.Mi-a comunicat ca revine pe "frontul de lupta" saptamana viitoare.Eu am fost in vizita la "DOMNIA SA" de doua ori in acesta luna.Totul este la superlativ...face "un bradut" de ti se ridica parul in cap.Se fute de rupe in toate pozitiile si geme de-ti sar creierii din cap, iar gemetele nu sunt false.Iti recomnad sa nu dezarmezi si sa insisti pana iti raspunde...recomndad sa o suni incepand cu ora 12. Link spre comentariu
oldiebutgoldie67 Reputație: 13 Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Multumesc mult, colegu gogudelabragadiru! Scuza-mi inocentza in materie dar nu stiu ce inseamna expresia ,,face un bradut,,... Nu vreau sa te stresez dar si pt. mine si pt. comunitate ar fi utila o recenzie cu unele detalii despre locatie, aspect, servicii prestate, etc... Evident, daca ai timp si rabdare... Oricum voi merge pe mana ta si voi insista pt. ca si mie mi-a placut candva, dar unii o vorbesc de bine, altii de rau, iar la ce tarife are sunt cam nehotarat. Chiar ar fi incurajator de stiut ce inseamna superlativ. Are si poze reale postate pe undeva? Multumesc si bafta in viata! Link spre comentariu
gogudelabragadiru Reputație: 14 Postat August 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 26, 2016 Multumesc mult, colegu gogudelabragadiru! Scuza-mi inocentza in materie dar nu stiu ce inseamna expresia ,,face un bradut,,...Nu vreau sa te stresez dar si pt. mine si pt. comunitate ar fi utila o recenzie cu unele detalii despre locatie, aspect, servicii prestate, etc... Evident, daca ai timp si rabdare...Oricum voi merge pe mana ta si voi insista pt. ca si mie mi-a placut candva, dar unii o vorbesc de bine, altii de rau, iar la ce tarife are sunt cam nehotarat. Chiar ar fi incurajator de stiut ce inseamna superlativ.Are si poze reale postate pe undeva?Multumesc si bafta in viata! "bradut"=o muie,Doamna arata intr-un mare fel slaba, sani foarte mari nr.5, locatia foarte curata, foarte sociabila, GFE ridicat Link spre comentariu
oldiebutgoldie67 Reputație: 13 Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Aham, am inteles, multumesc.Lucreaza singura sau e vreun cuib? Adica e intimitate? Accepta CIM sau COF?... Dar anal?... Ca pe vremuri facea mofturi...Desigur, am s-o intreb la telefon dar numai sa reusesc sa dau de ea...Bafta, Gogule! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 up Link spre comentariu
oldiebutgoldie67 Reputație: 13 Postat Noiembrie 29, 2022 Partajează Postat Noiembrie 29, 2022 On 8/26/2016 at 1:03 PM, gogudelabragadiru said: "bradut"=o muie, Doamna arata intr-un mare fel slaba, sani foarte mari nr.5, locatia foarte curata, foarte sociabila, GFE ridicat Link spre comentariu
oldiebutgoldie67 Reputație: 13 Postat Noiembrie 29, 2022 Partajează Postat Noiembrie 29, 2022 10 minutes ago, oldiebutgoldie67 said: Salut, my friend! Mai stii ceva de aceasta doamna?🙄 Link spre comentariu
logix Reputație: 488 Postat Noiembrie 29, 2022 Partajează Postat Noiembrie 29, 2022 La 21.10.2010 la 13:48, bogdan a spus: DOAMNA, 40 de ani, sani nr. 6, fundulet rotund, frumoasa, apetisanta si pasionala ofer momente de placere domnilor manierati si curati la mine, discretie, curatenie si seriozitate, poze reale, vineri liber, 21 Oct 15:25 0724.673.677 Pret 100LMa bate gandul sa o-i fac o vizita la batrana tatoasa. În a doua poză se vede un hemoroid de toată frumusețea la cur🤣 Link spre comentariu
tip_til Reputație: 17 Postat Miercuri la 05:28 Partajează Postat Miercuri la 05:28 La 21.10.2010 la 15:48, bogdan a spus: DOAMNA, 40 de ani, sani nr. 6, fundulet rotund, frumoasa, apetisanta si pasionala ofer momente de placere domnilor manierati si curati la mine, discretie, curatenie si seriozitate, poze reale, vineri liber, 21 Oct 15:25 0724.673.677 Pret 100LMa bate gandul sa o-i fac o vizita la batrana tatoasa. Oare ce mai face doamna? Link spre comentariu
shifthappenes Reputație: 270 Postat Miercuri la 07:35 Oras:BUcuresti Oras:BUcuresti Partajează Postat Miercuri la 07:35 Tot mai apare prin fanteziile noastre Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum