trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Va recomad celor care imi urmariti topicul sa nu o mai faceti daca comentati de fiecare data.cand mam inscris prima data pe forum nu aveam ASA comuri si aveam recenzii bune in totalitate,desi procedam ca acum. Ultima mea postare pe acest forum.pacat. Te mariti sau te apuci de scoala? Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Am fost eu si e o experienta de cacat. La propriu. Asa cum am spus in recenzie, te caci pe pula clientilor. Si esti hidoasa.si dc trebuia sa repeti?tea bagat cineva in seama? Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2015 Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Pozeeeeee Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 10, 2015 Ultima mea postare pe acest forum.pacat. Pozeeeeee Te-a tinut ceva supararea,cca 6 ore si ceva Un fleac,ne-ai ciuruit 5 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Oly , sa-mi dai si mie bip cand posteaza Milli azi ..................Nu vreau sa ratez ...... 3 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 11, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Cred ca in maxim 10 minute posteza. Hai sa prinzi in direct asta. 3 Link spre comentariu
anonymous69 Reputație: 284 Postat Ianuarie 12, 2015 Oras:Hamangia Oras:Hamangia Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Trebuie instaurata "Moartea pasiunii" Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 13, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 13, 2015 Angi,te-ai suparat? Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Angiiiiiiiii ((( Mareane,ce i-ai facut ma 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Angiiiiiiiii ((( Mareane,ce i-ai facut ma De la pasiune i se trage 2 Link spre comentariu
guralivul Reputație: 11 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:..... Oras:..... Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Mai nebunilor voua vi sa facut dor de https://www.google.ro/search?q=nutella&biw=1366&bih=657&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=jQq5VOCHG4_ZauSAgdAM&sqi=2&ved=0CDwQsAQ#imgdii=_&imgrc=syLNllXCTF1mKM%253A%3B1Pjvc4TzcV_PJM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ecoosfera.com%252Fwp-content%252Fimagenes%252FNutella.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.ecoosfera.com%252F2014%252F11%252Fbuenas-razones-para-dejar-de-comer-la-deliciosa-nutella%252F%3B885%3B663. Link spre comentariu
nila81 Reputație: 955 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Salutare, Am fost si eu la angi acum cateva zile. Am sunat , ajuns in jumatate de ora, dar a fostimposibil cu parcarea am mai pierdut 30 min si am parcat la mama dracu intro parcare cu plata. Ajuns in locatie si am vazut si fata pot spune ca pozele de pe aici o avantajeaza clar, nu prea este pe gustul meu. Am intrebat servicii si inteleg ca nu mai presteaza anal, zice ca a anuntat aici dar nu am urmarit.In final am ramas o finalizare incurajat de pret ,50 ron, si de faptul ca deja pierdusem timp cu parcarea.Baia nu ma atras foarte múlt cat si Locuinta in sine destul de "trista " si cum reám dusat de maxim o ora am trecut la fapte. Dupa ce sa dezbracat am fost si mai putin atras, a inceput cu un oral bunicel cu deep dar la stricat,mereu se oprea schimba pozitia cu pauze mari, acelasi si la normal unde imi murise aproape de tot. Am scos prez si am trecut din nou la oral unde am terminat cu Cím. Imbracat si plecat.NoteLocuinta :6Aspect 5 foarte scunda fara formeOral 7 de incurajare,este potential dar este prea agitataNormal 5 se tot oprea de iti mures pana se hotara ea ce vrea sa faca. Eu unul nu mai ervin.Spor. 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2015 Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Nila81 ................. vezi ca esti 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 16, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 16, 2015 Ce curaj a avut nila:)))) Link spre comentariu
johny2005 Reputație: 63 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Mi-a fost scarba sa fac si o recenzie la minionul asta.Am fost asta vara la ea,relativ devreme in jurul pranzului,aparent eram primul client in ziua aceea.Ma intampina o conlocuitoare mica,fara forme si uratica.m-am gandit nu tre sa o vad cand imi da limbi in cur.Cam incoerenta in comunicare cum a precizat colegul mai sus dar nu mi-a pasat.Ii dau 10 lei in plus de la inceput si incepe actiunea.Dupa o igienizare se infige in pula,tehnica mediocra dar i-am bagat-o eu de cate ori pe cat si nu a comentat.A inceput un anilingus foarte ok,o pun pe spate si eu pe vine imi dadea limbi in cur si nu a zis minik dupa cateva reprize de facesitting.I-o bag in pizda si era la fel de moale si floscaita precum carnea dupa tot corpul ei.o mai pun sa imi mai dea niste limbi,o mai fut putin in gat si ii bag pula in cur cu ea deasupra.O pun capra si cand sa bag pu iar simt un miros de cacat.incep sa pompez in curul ei si i se umple tot curul de cacat.Atunci PANICA.....vad ca curul ei avea 3 bilute in jurul anusului. NU spun ca ar avea vreun bts(datorita incertitudini si nu vreau sa risc sa fiu banat,sunt recunoscator site-ului pt cate bunaciuni am futut si cate tepe am evitat) ar putea sa fie doar un caz simplu de hemoroizi externi. Vorba lui colegu "s-a cacat pe pula mea" Note:Corp:1 (o bucata de carne floscaita)Aspect general : 1 o conlocuitoare sateanca neingrijita,nu foarte inteligenta sau doar retarda)Anilingus:10 nu am ce sa zicNormal:3-4 dar daca dau o laba o notez cu 5-6Anal: fara cacat 7 cu cacat 0Oral:5-6Locatie: 6-7 macar e singura,mizerie si jeg Cand ma imbracam o aud la telefon ca face anal NEPROTEJAT.Am rupt usa.Fuga repede la analize si deabia dupa ce am vazut toate analizele negative am rasuflat usurat. 4 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Plm...Pisicule, oare nu poti amenda regulamentul astfel incat la doua note de 1 si una de 0 sa trecem chestia asta la "De Evitat"? 3 Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 1 locatia este schimbata 2 anal neprotejat nu mai FAC de asta vara.acum nu mai fac deloc.aceasta recenzie este prea veche .sau schimbat f multe lucruri de atunci.nu cred ca poate fi luata in seama. Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 1 locatia este schimbata 2 anal neprotejat nu mai FAC de asta vara.acum nu mai fac deloc.aceasta recenzie este prea veche .sau schimbat f multe lucruri de atunci.nu cred ca poate fi luata in seama.Cred ca trebuia scris cu litere mari MAI, nu fac Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Plm...Pisicule, oare nu poti amenda regulamentul astfel incat la doua note de 1 si una de 0 sa trecem chestia asta la "De Evitat"? Recenzia este despre fapte petrecute în această vară, să fim serioşi! Apoi trebuie avut în vedere şi categoria de preţ. Nu cred că e cazul să fie tratată ca o "ţeapă", aşa că nu e "de evitat". Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Pai tocmai...n-am zis ca e teapa...am zis doar ca e de evitat...bine, pentru cineva sanators la cap, cel putin. 4 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 21, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 ....aceasta recenzie este prea veche .sau schimbat f multe lucruri de atunci.nu cred ca poate fi luata in seama. Intre timp ai : - descoperit APA .- ti-ai luat tableta - te-ai tuns de vreo trei ori- schimbat apa la pesti- schimbat pestii- schimbat furtunul de la dus- schimbat planetara si rulment stanga fatza... 3 3 Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 sal prieteni,am fost si eu domnisoara,am luat nr din a.t,am sunat-o am stabilit intalnirea in 20 de min,eram prin zona,am ajuns la adresa,peste drum de galeriile orizont,am intrat,ma intrebat daca vreau un suc,cafea,etc,am refuzat-o politicos,am fost la baie pt igienizare scurta(venisem de acasa),dupa care am trecut la treaba,a inceput cu un oral bunicel,se straduieste sa faca deep(cel putin la mine asa a fost),dupa care am trecut la normal,pus balonsaul si incepem actiunea,ea deasupra,se misca bine,se implica,eu fiind din fire mai pervers o intreb daca face anal,zice ca nu(desi aici vad ca a zis da),am trecut la misionar,dupa caprita si terminat in prez,dus la baie sa ma spal,am stat la o tigare dupa,vrajeli specifice(se intampla rar sa ma simt atat de bine cu un client si etc),per total este ok,recomand,note,locatie 8(2 puncte minus ca era foarte frig,a zis ca nu ii merge caldura),aspect 8.cateva kg in plus,oral 8 pt efortul de a face deep,normal 9,se implica si mi-a placut asta,gfe 9.5,vrea sa plece clientul multumit,pret 50 de lei o finalizare,per total cred ca este ok Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Ianuarie 24, 2015 Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 Recenzie la angi0762823671(anunturi) Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 ...(se intampla rar sa ma simt atat de bine cu un client si etc),... ))) Cum draq vine asta intr-o recenzie )))Doamne, Vlade, de ce ai murit ? Unde esti ? )) 1 3 Link spre comentariu
dragutbuc Reputație: 25 Postat Ianuarie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2015 ))) Cum draq vine asta intr-o recenzie )))Doamne, Vlade, de ce ai murit ? Unde esti ? ))???????????? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum