stolensie Reputație: 64 Postat Mai 10, 2014 Oras:București Oras:București Postat Mai 10, 2014 Salutari, Caut un salon pentru epilare inghinala, nefiind multumit de cel la care merg in momentul de fata - Atypique. Nu-i vorba ca nu sunt multumit de rezultat, lucreaza bine, doar ca mediul este unul ciudat, practic intr-un apartament mai mare. Ar fi super daca ar avea si dus pentru clienti, sa nu mai trec pe acasa inainte de programare. Daca ofera si servicii de masaj ar fi perfect. Din pacate Gogu nu mi-a dat nici un rezultat concret, asadar sper sa aveti voi o recomandare. Voi unde mergeti si cum vi se pare? Mersi.
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 10, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Mai 10, 2014 Nicolae Guta si Brazilianu - Am vorbit cu tata banilorhttp://youtu.be/mbUXUVb3gj4
andreutza21 Reputație: 391 Postat Mai 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2014 Salutari, Caut un salon pentru epilare inghinala, nefiind multumit de cel la care merg in momentul de fata - Atypique. Nu-i vorba ca nu sunt multumit de rezultat, lucreaza bine, doar ca mediul este unul ciudat, practic intr-un apartament mai mare. Ar fi super daca ar avea si dus pentru clienti, sa nu mai trec pe acasa inainte de programare. Daca ofera si servicii de masaj ar fi perfect. Din pacate Gogu nu mi-a dat nici un rezultat concret, asadar sper sa aveti voi o recomandare. Voi unde mergeti si cum vi se pare? Mersi.Spunea Irina ca dupa ce se face bine are de gand sa-si faca un mic "salon" de epilare pentru barbati cu finalizare manuala :laugh2 . Nu stiu daca glumea, dar ideea pare faina. 1
patrick82 Reputație: 1773 Postat Mai 10, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 10, 2014 http://www.reactiongifs.com/r/2tYt6V9.gif
andreutza21 Reputație: 391 Postat Mai 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2014 http://www.reactiongifs.com/r/2tYt6V9.gifTocmai ce am vorbit cu ea. Nu glumea!Spune ca imediat ce se va simti mai bine isi va "deschide" un "salon" intim pentru epilare masculina cu ceara sau alte metode asemanatoare si cu finalizare manuala. Se pare ca e deja inscrisa la cursurile pentru cosmetica.Urmeaza sa isi procure cele necesare.Daca il deschide in mod cert Inna si cu mine ne alaturam idei.
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 10, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Mai 10, 2014 Spunea Irina ca dupa ce se face bine are de gand sa-si faca un mic "salon" de epilare pentru barbati cu finalizare manuala :laugh2 . Nu stiu daca glumea, dar ideea pare faina.dute tare!
andreutza21 Reputație: 391 Postat Mai 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2014 dute tare!Ti-e teama strigoiule sa nu ramai fara par la putza?Sau sa nu ramai fara putza ?
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 10, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 10, 2014 ai de pula mea n-am chef acum dar diseara intru in tine bine de tot
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2014 Postat Mai 10, 2014 Inna e cea care nu stie s-o suga? s-o ia la laba stie?
Administrator pisicuts Reputație: 114417 Postat Mai 10, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 10, 2014 Tocmai ce am vorbit cu ea. Nu glumea!Spune ca imediat ce se va simti mai bine isi va "deschide" un "salon" intim pentru epilare masculina cu ceara sau alte metode asemanatoare si cu finalizare manuala. Se pare ca e deja inscrisa la cursurile pentru cosmetica.Urmeaza sa isi procure cele necesare.Daca il deschide in mod cert Inna si cu mine ne alaturam idei.
petiteinna Reputație: 224 Postat Mai 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2014 Inna e cea care nu stie s-o suga? s-o ia la laba stie?eu vorbesc de Irina, nu de Inna.Si de unde stiti voi ca nu stie Inna sa o suga? ati incercat-o voi?ia nu va mai luati dupa altii, ca nu futeti cu pula altora! uof 1
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 10, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 10, 2014 @stolensie esti super zapacit,pe bune
Vizitator alexx_catalin.77 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2014 Postat Mai 10, 2014 eu vorbesc de Irina, nu de Inna.Si de unde stiti voi ca nu stie Inna sa o suga? ati incercat-o voi?ia nu va mai luati dupa altii, ca nu futeti cu pula altora! uof Tu..fiind cine? Postati una de pe contul celeilalte? Ca nu mai stiu cui sa-i raspund... Si eu vorbesc de Inna..ai adus-o in discutie ca se alatura si ea idei de a o freca...d-asta intrebam. Aici pe forum...e cam musai sa ma iau dupa altii..doar in urma unor recenzii merg sa fut. nu dupa cat lauda impresarii/ele sau colegele prestatiile fetelor.Acum stii de unde stiu ca Inna nu stie...s-o suga??? 1
petiteinna Reputație: 224 Postat Mai 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 10, 2014 Tu..fiind cine? Postati una de pe contul celeilalte? Ca nu mai stiu cui sa-i raspund... Si eu vorbesc de Inna..ai adus-o in discutie ca se alatura si ea idei de a o freca...d-asta intrebam. Aici pe forum...e cam musai sa ma iau dupa altii..doar in urma unor recenzii merg sa fut. nu dupa cat lauda impresarii/ele sau colegele prestatiile fetelor.Acum stii de unde stiu ca Inna nu stie...s-o suga???Bla bla bla :laugh2 .Nu se stie. Poate ca unora le place salamul crud, altora mai afumat, eu prefer legumele. Nu poti sa stii cum te-ai simtii tu pana nu incerci. Poate de cand s-au scris recenziile pana acum a mai evoluat. Nu mai fi asa trist .si da-se pare ca am postat una de pe contul celeilalte. Asa e cand ai un singur laptop, se mai intampla!Andreea!Pupici! 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 10, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 10, 2014 Salut, există la rubrica de masaj un topic cu cosmetica masculina. Cristina , acolo găsești cam tot ce vrei. ...inclusiv masaj și lăbuță . Deci ușor cu promovarea pasaricilor ca nu ați inventat voi apa caldă 1 1
stolensie Reputație: 64 Postat Mai 10, 2014 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 10, 2014 @stolensie esti super zapacit,pe bune da, n-ar fi trebuit sa intreb aici. nu stiu de ce ma asteptam la un raspuns serios. Salut, există la rubrica de masaj un topic cu cosmetica masculina. Cristina , acolo găsești cam tot ce vrei. ...inclusiv masaj și lăbuță . Deci ușor cu promovarea pasaricilor ca nu ați inventat voi apa caldă Cred ca te referi la acest subiect: http://nimfomane.com/forum/topic/7017-cristina-salon-de-cosmetica-masculina-0724885626-0762489062/. Mersi de recomandare, o sa ma interesez. Apropos, cand spun masaj, ma refer la cel normal si labuta nu vreau la salon.
Strigoiul Reputație: 230 Postat Mai 11, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Mai 11, 2014 Ti-e teama strigoiule sa nu ramai fara par la putza?Sau sa nu ramai fara putza ? Eu pula in mana Irinei nu o mai dau niciodata, cu atat mai mult curul.
JackBlack Reputație: 1026 Postat Mai 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 11, 2014 Tocmai ce am vorbit cu ea. Nu glumea!Spune ca imediat ce se va simti mai bine isi va "deschide" un "salon" intim pentru epilare masculina cu ceara sau alte metode asemanatoare si cu finalizare manuala. Se pare ca e deja inscrisa la cursurile pentru cosmetica.Urmeaza sa isi procure cele necesare.Daca il deschide in mod cert Inna si cu mine ne alaturam idei. Cateva din dotarile viitorului salon al Irinei in link-ul de mai jos http://www.viralnova.com/medieval-torture-devices/
magic blue Reputație: -409 Postat Mai 12, 2014 Postat Mai 12, 2014 Spunea Irina ca dupa ce se face bine are de gand sa-si faca un mic "salon" de epilare pentru barbati cu finalizare manuala :laugh2 . Nu stiu daca glumea, dar ideea pare faina. Cu finalizare orala ar merge si mai bine. Poti sa-i sugerezi.
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Mai 12, 2014 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Mai 12, 2014 @Strigoiul "Eu pula in mana Irinei nu o mai dau niciodata"N-am citit recenzia, dar fa aici un rezumat, e ceva naspa?
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 12, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 12, 2014 Spune ca imediat ce se va simti mai bine isi va "deschide" un "salon" intim pentru epilare masculina cu ceara sau alte metode asemanatoare si cu finalizare manuala. Se pare ca e deja inscrisa la cursurile pentru cosmetica.Urmeaza sa isi procure cele necesare.Daca il deschide in mod cert Inna si cu mine ne alaturam idei. Nu faceti si implanturi? Eu ma simt cam chel si as vrea niste tufe...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum