Sari la conținut

Salon pentru barbati - epilare

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Salutari,

Caut un salon pentru epilare inghinala, nefiind multumit de cel la care merg in momentul de fata - Atypique. Nu-i vorba ca nu sunt multumit de rezultat, lucreaza bine, doar ca mediul este unul ciudat, practic intr-un apartament mai mare. Ar fi super daca ar avea si dus pentru clienti, sa nu mai trec pe acasa inainte de programare. Daca ofera si servicii de masaj ar fi perfect.

Din pacate Gogu nu mi-a dat nici un rezultat concret, asadar sper sa aveti voi o recomandare. Voi unde mergeti si cum vi se pare?

Mersi.

• Oras:Bucuresti
Postat

Salutari,

Caut un salon pentru epilare inghinala, nefiind multumit de cel la care merg in momentul de fata - Atypique. Nu-i vorba ca nu sunt multumit de rezultat, lucreaza bine, doar ca mediul este unul ciudat, practic intr-un apartament mai mare. Ar fi super daca ar avea si dus pentru clienti, sa nu mai trec pe acasa inainte de programare. Daca ofera si servicii de masaj ar fi perfect.

Din pacate Gogu nu mi-a dat nici un rezultat concret, asadar sper sa aveti voi o recomandare. Voi unde mergeti si cum vi se pare?

Mersi.

Spunea Irina ca dupa ce se face bine are de gand sa-si faca un mic "salon" de epilare pentru barbati cu finalizare manuala :laugh2 :laugh2 . Nu stiu daca glumea, dar ideea pare faina.

• Like 1
Postat

http://www.reactiongifs.com/r/2tYt6V9.gif

Tocmai ce am vorbit cu ea. Nu glumea!

Spune ca imediat ce se va simti mai bine isi va "deschide" un "salon" intim pentru epilare masculina cu ceara sau alte metode asemanatoare si cu finalizare manuala. Se pare ca e deja inscrisa la cursurile pentru cosmetica.Urmeaza sa isi procure cele necesare.

Daca il deschide in mod cert Inna si cu mine ne alaturam idei.

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

Spunea Irina ca dupa ce se face bine are de gand sa-si faca un mic "salon" de epilare pentru barbati cu finalizare manuala :laugh2 :laugh2 . Nu stiu daca glumea, dar ideea pare faina.

dute tare!

Postat

dute tare!

Ti-e teama strigoiule sa nu ramai fara par la putza?

Sau sa nu ramai fara putza ? :laugh2

Reputație: 718
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

ai de pula mea

n-am chef acum dar diseara intru in tine bine de tot

Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0
Postat

Inna e cea care nu stie s-o suga? s-o ia la laba stie?

• Administrator
Reputație: 114417
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Spune ca imediat ce se va simti mai bine isi va "deschide" un "salon" intim pentru epilare masculina cu ceara sau alte metode asemanatoare si cu finalizare manuala. Se pare ca e deja inscrisa la cursurile pentru cosmetica.Urmeaza sa isi procure cele necesare.

pre_1399733180__tumblr_n0hpfsdthx1qzefip

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Inna e cea care nu stie s-o suga? s-o ia la laba stie?

eu vorbesc de Irina, nu de Inna.

Si de unde stiti voi ca nu stie Inna sa o suga? ati incercat-o voi?ia nu va mai luati dupa altii, ca nu futeti cu pula altora! uof

• Like 1
Vizitator alexx_catalin.77
Reputație: 0
Postat

eu vorbesc de Irina, nu de Inna.

Si de unde stiti voi ca nu stie Inna sa o suga? ati incercat-o voi?ia nu va mai luati dupa altii, ca nu futeti cu pula altora! uof

Tu..fiind cine? Postati una de pe contul celeilalte? Ca nu mai stiu cui sa-i raspund...

Si eu vorbesc de Inna..ai adus-o in discutie ca se alatura si ea idei de a o freca...d-asta intrebam.

Aici pe forum...e cam musai sa ma iau dupa altii..doar in urma unor recenzii merg sa fut. nu dupa cat lauda impresarii/ele sau colegele prestatiile fetelor.Acum stii de unde stiu ca Inna nu stie...s-o suga???

• Like 1
Postat

Tu..fiind cine? Postati una de pe contul celeilalte? Ca nu mai stiu cui sa-i raspund...

Si eu vorbesc de Inna..ai adus-o in discutie ca se alatura si ea idei de a o freca...d-asta intrebam.

Aici pe forum...e cam musai sa ma iau dupa altii..doar in urma unor recenzii merg sa fut. nu dupa cat lauda impresarii/ele sau colegele prestatiile fetelor.Acum stii de unde stiu ca Inna nu stie...s-o suga???

Bla bla bla :laugh2 :laugh2 .

Nu se stie. Poate ca unora le place salamul crud, altora mai afumat, eu prefer legumele. Nu poti sa stii cum te-ai simtii tu pana nu incerci. Poate de cand s-au scris recenziile pana acum a mai evoluat. Nu mai fi asa trist :laugh2 .

si da-se pare ca am postat una de pe contul celeilalte. Asa e cand ai un singur laptop, se mai intampla!

Andreea!

Pupici!

• Like 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Salut, există la rubrica de masaj un topic cu cosmetica masculina. Cristina , acolo găsești cam tot ce vrei. ...inclusiv masaj și lăbuță . Deci ușor cu promovarea pasaricilor ca nu ați inventat voi apa caldă

• Like 1
  • Minus 1
Postat

@stolensie esti super zapacit,pe bune

da, n-ar fi trebuit sa intreb aici. nu stiu de ce ma asteptam la un raspuns serios. 

Salut, există la rubrica de masaj un topic cu cosmetica masculina. Cristina , acolo găsești cam tot ce vrei. ...inclusiv masaj și lăbuță . Deci ușor cu promovarea pasaricilor ca nu ați inventat voi apa caldă

Cred ca te referi la acest subiect: http://nimfomane.com/forum/topic/7017-cristina-salon-de-cosmetica-masculina-0724885626-0762489062/. Mersi de recomandare, o sa ma interesez. 

Apropos, cand spun masaj, ma refer la cel normal si labuta nu vreau la salon.

Postat

Ti-e teama strigoiule sa nu ramai fara par la putza?

Sau sa nu ramai fara putza ? :laugh2

Eu pula in mana Irinei nu o mai dau niciodata, cu atat mai mult curul.

Postat

Cateva din dotarile viitorului salon al Irinei in link-ul de mai jos :P

http://www.viralnova.com/medieval-torture-devices/

Postat

Cu finalizare orala ar merge si mai bine. Poti sa-i sugerezi.

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Nu faceti si implanturi? Eu ma simt cam chel si as vrea niste tufe...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...