scorpions Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2010 Postat Octombrie 26, 2010 Majoritatea tipelor pe care le-am sunat au spus ca fac oral neprotejat in functie de igiena......cand ajungi la fata locului..nicuna nu mai vrea!!! Poate s aimi recomande cineva o tipa care face oral neprotejat - cu finalizare in gura sau pe corp!!!
bogdan Reputație: 18 Postat Octombrie 26, 2010 Postat Octombrie 26, 2010 Citat Majoritatea tipelor pe care le-am sunat au spus ca fac oral neprotejat in functie de igiena......cand ajungi la fata locului..nicuna nu mai vrea!!! Poate s aimi recomande cineva o tipa care face oral neprotejat - cu finalizare in gura sau pe corp!!!Ioana face oral neprotejat si accepta finalizarea orala ( pe fata nu stiu) , ea a menionat ca se retrage acum cateva saptamani dar este inca in bransa.PS: toate thread-urile deshise de tine au fost in sectiune gresita. Nu se mai iarta data viitoare.
prafuit Reputație: 36 Postat Octombrie 26, 2010 Postat Octombrie 26, 2010 Citat cand ajungi la fata locului..nicuna nu mai vrea!!!măi să fie... toate, toate? ia zii tu, pe la duş ai trecut?
Mitzza Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2010 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 26, 2010 ) I-a venit greu asta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum