Sari la conținut

cuplu couplefor.stranger

Postări Recomandate

• Oras:iasi
Postat

Aveti un program? Am sunat saptamina trecuta si nu a raspuns nimeni, apoi in alta zi era tel inchis... Poate ne spuneti si noua. Apoi daca aveti si alte foto in afara de cele din anunt pe care le-a vazut toata lumea ar fi perfect. O zi frumoasa! :)

Buna, am scris si mai sus ca suntem disponibili doar in weekenduri momentan(sambata,duminica).  .Daca vrei sa luam legatura putem vb si pe mess,acolo intram in fiecare zi .Poze noi momentan nu avem dar o sa punem in curand. O zi frumoasa si tie !

• Like 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

la telefon nu raspund. Pe messenger nu raspund.Se poate sa nu mai fie, dar mai bine sa confirme ei

• Oras:Ia Si Fugi
Postat

Am fost o singura data la ei si stiu de la ei ca lucreaza doar in weekend. Incearca acum ca tot a venit weekendul.

Spor.

Postat

Buna,nu mai suntem in tara.Va vom anunta daca vom reveni,cel mai devreme in vara

Postat

Sa dati un semn cand va intoarceti ( poate avem noroc si ne vedem vara aceasta ).

Multumesc.

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Am ghicit,am ghicit....să îl piș în cur până face apă la plămâni când te trece stradă pe tine și are pula ta înfiptă în gâtul lui....așa e ca am ghicit??

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...