viezuremanz Reputație: 13133 Postat August 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 6, 2015 Atunci poate rogi un moderator sa-ti schimbe vechiul numar din titlul topicului cu cel nou.Si eventual dai mai multe detalii despre program (zilele si intervalul orar in care esti disponibila) si serviciile oferite. 3
marque Reputație: 167 Postat August 17, 2015 Oras:Buzeldorf Oras:Buzeldorf Postat August 17, 2015 0763.87.30.07 numarul nu este in servici----se pare ca a disparut de tot
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2015 0763.87.30.07 numarul nu este in servici----se pare ca a disparut de totDisparitia a fost doar temporara. A revenit dar nu mai activeaza in locatia de pe Calea Calarasilor, ci undeva in Dristor intr-un bloc vis-a-vis de statia de metrou Dristor 2. E un apartament cu doua camere, ceva mai modest decat celalalt. Cu toate astea e adecvat scopului. In camera "ostilitatilor" are un pat spatios, in baie poti face un dus intr-o cabina acceptabila, primesti papuci si un prosop curat. De asemeni am remarcat mai multe tipuri de gel. Acum e singura in locatie. Tind sa cred ca e chiar locuinta ei deoarece am remarcat prezenta a vreo 3 pisici (poate mai multe). Numarul de telefon nu mai e cel din topic ci 0763873007 (ar trebui modificat dar nu stiu in ce conditii un moderator accepta sa faca lucrul asta). Prestatia a ramas aceeasi: cauta sa faca sa se simta bine clientul. Serviciile, la fel: oral protejat sau neprotejat (dupa dorinta clientului) cu CIM, COB sau COF, normal protejat in mai multe pozitii, FK, fara anal. "Halatul": 100 lei finalizarea, 200 lei ora. Programul s-a prelungit. Poate fi gasita si la orele 2100-2200, nu doar pana la 1900 ca in locatia precedenta. De vizitat pentru cei care nu sunt exclusiv adeptii genului slim. 5 4
piticu Reputație: -419 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 9, 2015 Se poate un nr de tel?Jupâne, tu vezi cum se cheamă topicul ăsta? E un nume și un număr... Acuma, dumneata știi citi?Iar mai jos completează cineva alt număr, nu știu dacă e corectă informația. În orice caz, citește, cititul te va face om mare. 1 4
mororo Reputație: -6 Postat Ianuarie 5, 2016 Postat Ianuarie 5, 2016 Buna seara ! Am sunat azi la acest nr. de tel, din pacate nu te-am prins deloc . Cand as putea facem o programare ? sau sa-mi spui daca mai pot suna in continuare pana dau de tine . Mai esti im Bransa < sau nu ? Astept raspuns ! Stie cineva daca doamna mai mai serveste , sau a fost recent la ea . Multumesc dragi prieteni !
Vizitator marinarul101 Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2016 Postat Februarie 3, 2016 Buna sa-ti fie inima ca de corp nu am ce zice. mai lucrezi Andreea? Sa stim si noi
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Buna sa-ti fie inima ca de corp nu am ce zice. mai lucrezi Andreea? Sa stim si noiUltima oara cand am fost eu la ea (pe la inceputul lui septembrie 2015) avea numarul de telefon 0763873007. De atunci nu am mai incercat sa o contactez. Nu stiu daca mai lucreaza. 2
laury Reputație: 24072 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Februarie 3, 2016 Oricum este ceva ciudat cu fata asta si cu atatea nr de telefon...ea zice ca are doar unul. Hmmmm....Ba are user andreea82, ba 666kriss...nici macar nu mai intra pe topicul ei sa raspunda la intrebari.Mie imi este deajuns ca sa o cataloghez neserioasa...
crazyfucker Reputație: 235 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Buna Andreea, Ne poti dumeri daca mai activezi? As vrea sa iti fac o vizita. Multumesc.
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2016 Oricum este ceva ciudat cu fata asta si cu atatea nr de telefon...ea zice ca are doar unul. Hmmmm....Ba are user andreea82, ba 666kriss...nici macar nu mai intra pe topicul ei sa raspunda la intrebari.Mie imi este deajuns ca sa o cataloghez neserioasa...Sa stii ca atunci cand am fost la ea (de doua ori pe parcursul anului trecut), nu au fost probleme nici cu programarile, nici cu prestatia si a avut o atitudine foarte ok. Numai ca e posibil sa se fi retras. Nici pe net nu mai gasesc anunturi recente despre ea. 4 3
mororo Reputație: -6 Postat Ianuarie 20, 2017 Postat Ianuarie 20, 2017 Fratilor Curva si-a reluat activitatea ! Face sex oral neprotejat ,sex normal neprotejat, si sex anal tot neprotejat !! Se fute rau de tot .....DAR ATENTIE ARE CEVA .... Eu O fut de mult timp , si acum dar ma feresc de viciul pe care il are , si de ,, Traficul Imterzis"
shark864 Reputație: 4021 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Ianuarie 20, 2017 Fratilor Curva si-a reluat activitatea ! Face sex oral neprotejat ,sex normal neprotejat, si sex anal tot neprotejat !! Se fute rau de tot .....DAR ATENTIE ARE CEVA .... Eu O fut de mult timp , si acum dar ma feresc de viciul pe care il are , si de ,, Traficul Imterzis" Ai fost la ea de curând?Are același număr de telefon?Spui că are ceva! Ce anume?Fi mai explicit!
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Postat Ianuarie 20, 2017 Fratilor Curva si-a reluat activitatea ! Face sex oral neprotejat ,sex normal neprotejat, si sex anal tot neprotejat !! Se fute rau de tot .....DAR ATENTIE ARE CEVA .... Eu O fut de mult timp , si acum dar ma feresc de viciul pe care il are , si de ,, Traficul Imterzis" Ferească dumnezeu
mororo Reputație: -6 Postat Ianuarie 20, 2017 Postat Ianuarie 20, 2017 Ai fost la ea de curând?Are același număr de telefon?Spui că are ceva! Ce anume?Fi mai explicit!Am fost ,are nr de telefon care la dat ea ! Cel de sus e de pe Calarasi unde a prestat cu ceva timp mai in urma . Eu am gasito de multe ori intr - o postura mai putin ,,ortodoxa "
mororo Reputație: -6 Postat Ianuarie 20, 2017 Postat Ianuarie 20, 2017 Sa stii ca atunci cand am fost la ea (de doua ori pe parcursul anului trecut), nu au fost probleme nici cu programarile, nici cu prestatia si a avut o atitudine foarte ok. Numai ca e posibil sa se fi retras. Nici pe net nu mai gasesc anunturi recente despre ea.Avea dreptate omul !!!
mororo Reputație: -6 Postat Ianuarie 20, 2017 Postat Ianuarie 20, 2017 Oricum este ceva ciudat cu fata asta si cu atatea nr de telefon...ea zice ca are doar unul. Hmmmm....Ba are user andreea82, ba 666kriss...nici macar nu mai intra pe topicul ei sa raspunda la intrebari.Mie imi este deajuns ca sa o cataloghez neserioasa...E putin spus !! ..... Si nici prestatia nu e ok in p... mea face la viteza si mai mult cu dintii !!
mororo Reputație: -6 Postat Ianuarie 20, 2017 Postat Ianuarie 20, 2017 E putin spus !! ..... Si nici prestatia nu e ok in p... mea face la viteza si mai mult cu dintii !! Are si doua Pisici , la care pleci plin de par acasa !!
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 20, 2017 Fratilor Curva si-a reluat activitatea ! Face sex oral neprotejat ,sex normal neprotejat, si sex anal tot neprotejat !! Se fute rau de tot .....DAR ATENTIE ARE CEVA .... Eu O fut de mult timp , si acum dar ma feresc de viciul pe care il are , si de ,, Traficul Imterzis" Ia fa tu o recenzie completa ca sa-ti sustii zicerile. Ca asa cum te manifesti, pari doar un ins tintit sa o denigreze.Eu am vizitat-o ultima oara prin septembrie 2015. Ma mir ca a decazut atat de mult de atunci si pana in prezent. Dar nu e imposibil asa ceva, totusi. Asa ca argumenteaza-ti acuzatiile si lasa trollingul denigrator la o parte. Daca vrei sa fii credibil. 4
mororo Reputație: -6 Postat Februarie 14, 2018 Postat Februarie 14, 2018 Salutare lume buna !! Am dat iarasi de madam ...acum o ora am fost la ea .Andreea sa scchimbat muuuuuult , se drogheaza fata ,se fute fara protectie la greu , ii faci tot ce vrei pe 100 de roni . eu am prinso la menstruatie iam dat o muie zdravana de tot ca era truly luase ceva era ametita rau , iam impinso pana in beregata de a ragait si al doile am fututo in cur !!!! ala mare BOMBAT si am finalizat acolo in goaza ei stramta unde ma-m simtit la superlativ foarte bine .Dar faza dura afost ca dupa ce am terminat si al doile nr,am fost la dus si am zis sa-mi trag un pic sufletul sa ma pun in pat un pic....ea deja jumate adormita uitase ca am fututo de doua ori , a inceput i singura sa-l ia in gura iar pe cheliosul sugandul mai ceva ca prima data, se batea cu el peste gura pe obraji il pupa il zmotocea de mama focului cca 15 min mia-m dat drumul foarte greu dar a fost maxim .BRAVO !!!! decartat 100 de roni , iam lasto pe pat are un din fier, care mai face scart,scart....Am pupato pe frunte si a zis ca sa mai vin .Bafta si voua ! 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 14, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 14, 2018 Multumesc draga mea ! Ma-m bucurat si o sa ma bucur in continuare de revenirea ta . :hug1De atunci cand o laudai si pana acum cand o faci de cacat s-a intamplat ceva. Asteptam explicatii plauzibile. 3
Membru Premium only-me Reputație: 17282 Postat Februarie 16, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Autor Membru Premium Postat Februarie 16, 2018 De atunci cand o laudai si pana acum cand o faci de cacat s-a intamplat ceva. Asteptam explicatii plauzibile.La cat de inconstient este,pe mine nu ma mai mira nimic.
mororo Reputație: -6 Postat Februarie 17, 2018 Postat Februarie 17, 2018 Sunt dator sa-i dau cuiva explicatiii ??? Dute si vezi.... :no2 :no2 Din pacate se mai schimba personajul acestui subiect... De atata :atm :atm :atm :atm :atm :atm :atm :atm :atm :atm :atm :atm :atm !!! 2
mororo Reputație: -6 Postat Februarie 17, 2018 Postat Februarie 17, 2018 A fost candva Woooow !!!! si chiar mi-a placut enorm de ea cand ne vedeam la Hiperion......nu sunt singurul care regreta....( care o apara ,sau care o indeparteaza ) :pope :pope :pope :pope :offtopic 2
live4_69fun Reputație: 52 Postat Februarie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2018 la ce nr ai reusit sa mai dai de ea? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum