Sari la conținut

Masaj senzual 0749622826

Postări Recomandate

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Mulțumesc! Pupici dulci

Sophia ,esti inca activa pe la noi prin Cta?servicii ,nr. de contact ,preturi sunt la fel?

• Oras:constanta
Postat

Am fost ieri la doamna ! Atitudine super ok si masaj de relaxare de nota 10. Am ales varianta sex oral cu prezervativ si normal la Fel. Totul a decurs ok , o singura problema am : cand am întors-o sa o fut capra am simțit un iz de miros dubios , tocmai se aceea am schimbat iar in oral si am finalizat.

Postat

..... am simțit un iz de miros dubios......

parca ceva nu e bine aici :)

Postat

Asa este... Nu am nimic cu dumneaei , nu am nici un interes dar chiar l-am simțit si mi-a displăcut.

Postat

Asa este... Nu am nimic cu dumneaei , nu am nici un interes dar chiar l-am simțit si mi-a displăcut.

ce anume? izul de miros sau ce ai mai simtit?

Postat

Pentru cei care nu pot vedea imaginea...va anunt ca am postat document care atesta medical ca sunt sanatoasa.

Ma simt ranita si moral si sufleteste de ceea ce se comenteaza "dezintetesat" mai ales ca stiu, (si multe persoane care ma cunosc cu adevarat stiu, si carora le multumesc ca au incredere in mine) ca sunt o persoana responsabila si care pune suflet in ceea ce face

• Like 7
Postat

Pentru cei care nu pot vedea imaginea...va anunt ca am postat document care atesta medical ca sunt sanatoasa.

Ma simt ranita si moral si sufleteste de ceea ce se comenteaza "dezintetesat" mai ales ca stiu, (si multe persoane care ma cunosc cu adevarat stiu, si carora le multumesc ca au incredere in mine) ca sunt o persoana responsabila si care pune suflet in ceea ce face

Felicitari sophia .Foarte bine ca ai rupt gura targului  :bow  :hug1  :clapp  :hihat

Postat

Nu vroiam sa povestesc experienta petrecuta cu aceasta minunata doamna. Am fost saptamana trecuta la ea. Si igiena e la ea acasa. Nota 10+ o doamna minunata care te aface sa revi. Si app pt domnul cu mirosul poate te mai speli si u. Poate mirosul era de la tine... imi cer scuze dar nu pot sa ma abtin cand vad oameni ca el. O zi buna

• Like 1
Vizitator vali2cta
Reputație: 0
Postat

Nu vRoiai sa povestesi, ti-a iesit de minune, chiar nu ai facut-o

Postat

Nu vroiam dar cand vad ce oameni comenteaza aiurea. In fine... nu conteaza. O zi buna tuturo

Postat

Saluatre. Nu consider a fi relevanta imaginea afisata de tine Sophia.

In primul rand acea analiza putea fi facuta oricand si poate nu peroduc asa cum mentionezi, neexistand o data certa pe analiza.

De HIV nu ai nici o parere?

Postat

In primul rand acea analiza putea fi facuta oricand si poate nu peroduc asa cum mentionezi, neexistand o data certa pe analiza.

dar tu chiar vrei discutiipechat ?

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Gata! Ai belit-o! Esti plin de HIV!

Nu mai fute nimic! Fa-ti testament si cumpara-ti loc de veci!

Fata asta daca pune si data,zici ca r facatura! Daca punebanalize HIV,ceri pt gonoree si tot asa....

Hai SANATATE! :))))

Postat

Codule, io kred ca astai o fata cari ie ciudoasa pi tanti Sofica.

pai asa ciudoasa? pe unde o prinde o "taxeaza"! pe peste tot!

Postat

Io zic ca tanti Sofica sa nus bata capu. Atitia baeti, atitea laudi, doar una carei plac discutiili pi chat.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

E una cu stil de mahala si cu discutiipechat. :laugh2 .Chiar ca-i plac telenovelele .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...