ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 1, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 1, 2016 In limba romana articularea substantivelor comune poate fi realizat in functie de multitudinea factorilor ce tin expres de functie. Avand in vedere si complexitatea regulilor, acestea privesc pozitia substantivului in raport cu adjectivul, faptul ca de regula substantivul are sau nu alti determinanti si natura acestora, sfera lor semantica, prezenta sau chiar absenta unor prepozitii, s.a.m.d. Tinand cont de toate acestea, afirmatia "Amelia grele romaneste?" nu poate fi utilizat decat exemplu de incoerenta gramaticala. Ai pricepit akusa draguta ? oricum Tu strici topingu asta doar de ciudoasa. 3
roxana29 Reputație: 130 Postat Aprilie 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 3, 2016 Noroc cu google ) te salveaza in orice situatie.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 3, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 3, 2016 Ma fata...am impresia ca tii iti plac discutiili pi chat. 1
discutiipechat Reputație: -1 Postat Mai 7, 2016 Postat Mai 7, 2016 Baiwti; cei doritori de fantezii extreme, rapid in cazul in care ati ajuns la doamna blonda din topic,rapid un set de analize si fara prea mult tam tam. Nu dau mai multe detalii. Nu imi place sa imi pierd timpul crezand ca vreau sa denigrez imaginea dansei, dar nu este deloc OK. Multa bafta. 2
cod06ro Reputație: 7143 Postat Mai 7, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 7, 2016 Baiwti; cei doritori de fantezii extreme, rapid in cazul in care ati ajuns la doamna blonda din topic,rapid un set de analize si fara prea mult tam tam. Nu dau mai multe detalii. Nu imi place sa imi pierd timpul crezand ca vreau sa denigrez imaginea dansei, dar nu este deloc OK. Multa bafta. Da! Si eu am fost bolnav vreo 2 zile!Bolnav de pla sculata! Am tinut tratament cu bromura vreo 2 zile si acuma sunt ok! 3
mada69 Reputație: 6826 Postat Mai 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2016 Baiwti; cei doritori de fantezii extreme, rapid in cazul in care ati ajuns la doamna blonda din topic,rapid un set de analize si fara prea mult tam tam. Nu dau mai multe detalii. Nu imi place sa imi pierd timpul crezand ca vreau sa denigrez imaginea dansei, dar nu este deloc OK. sa inteleg ca ai mai fost inca o data pe la doamna din topic? daca da,atunci chiar nu mai este ea vinovata
discutiipechat Reputație: -1 Postat Mai 18, 2016 Postat Mai 18, 2016 Nu, nu am mai fost, am asteptat doar perioada necesara recoltarii analizelor 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Mai 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2016 Nu, nu am mai fost, am asteptat doar perioada necesara recoltarii analizelorstai putintu in tot acest timp ai acuzat-o pe cea din topic,chiar daca nu aflasei inca rezultatele analizelor tale sau ce vrei sa spui? si daca e cum zici deja ai adus acest fapt la cunostinta publicului o data,de doua ori,de o suta de ori si nu doar pe acest forum cam pana cand ai tu de gand sa postezi sau cat timp e necesar pt tine sa-ti dai seama ca deja cititorii stiu parerea ta? ce urmaresti prin postarea asta excesiva a unei idei ?daca vezi ca nici macar unul din participanti la discutie nu a fost de acord cu parerea ta,tu de ce te tot chinui sa repeti obsesiv acelasi lucru? sper ca nu o sa invoci ceva gen spirit civic si alte minciuni psai idee despre cea din acest topic?e ok?ca igiena,este in regula?nu prea am gasit acest detaliu pe topicul ei si ma gandeam ca poate sti sau ai auzit tu ceva 4
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 18, 2016 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Mai 18, 2016 Nu, nu am mai fost, am asteptat doar perioada necesara recoltarii analizelorDe cand ai sesizat prima data o presupusa problema a trcut demult timpul necesar pt a fi relevante analizele pt boli ce pot avea simptomele "descrise" de tine... cam vag ce-i drept.. deci e cazul sa le faci (micoze, gonorhee, chlamidya si genul asta de boli, in nici un caz HIV). Daca nu probabil ar fi cazul ca pisicul sa traga o dunga 5
milfhunter88 Reputație: 44 Postat Mai 29, 2016 Postat Mai 29, 2016 Am fost la Sofia de vreo 3 ori , este o doamna trecuta de 40 , ca si locatie undeva pe bulevardul tomis langa o biserica , este pro client , foarte intelegatoare si comunicativa , si stie meserie. Am optat de fiecare data pentru masaj erotic + oral si cam atat ...incepe cu un masaj de relaxare foarte bine facut si continua cu un masaj erotic ce consta in atingeri mai ''intime'' daca le putem numi asa ...te intreaba daca vrei mai mult sau cum ai vrea sa fie finalizarea , nu face CIM , apartamentul este super , conditii de lux , te asteapta imbracata intr-un halat cu o muzica relaxanta pe fundal si un parfum imbietor , ea este o femeia curata , intretinuta si pare ca ii place ceea ce face . Am fost la ea pe cand avea pretul de 100 de lei pentru 40-50 de min masaj erotic...dar am fost si mai recent la pretul de 150 de lei care ar include si sex din cate am inteles. Per total este o experienta placuta si relaxanta , o recomand cu incredere. Ca sa punctez aspectele principale: Locatie: 10 (usor de ajuns , apartament lux)Igiena: 9 (fara mirosuri suspecte , dar niciodata nu a intrat la dus inainte sa se apuce de treaba)Aspect fizic : 8 (arata bine la corp pentru varsta ei)GFE : 9 (sociabila , te face sa te simti confortabil)Masaj de relaxare : 9Masaj erotic : 8 (se poate si mai bine)Oral : 9 (e genul soft si este atenta la zonele adiacente)Halatul : 100/150Este de revenit cand ai chef de un masaj relaxant cu tenta erotica ! 6
dorian91 Reputație: 427 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Constanta / Bucuresti Oras:Constanta / Bucuresti Postat Iunie 6, 2016 Stie cineva ceva de doamna in cauza? ca tot incerc sa dau de ea si nimic...
dsb Reputație: 19 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 14, 2016 Stie cineva ceva de doamna in cauza? ca tot incerc sa dau de ea si nimic...Nimic, am incercat si eu . Rugam sa ne anunti cand vei revenii.
sophia0077 Reputație: 160 Postat Iunie 19, 2016 Postat Iunie 19, 2016 Hello! Va astept cu drag sa descoperim impreuna noi trairi senzuale, de maine! 2
sophia0077 Reputație: 160 Postat Iunie 20, 2016 Postat Iunie 20, 2016 Am fost la munte, acolo imi incarc bateriile 8
sexinplex14 Reputație: 42 Postat Iunie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 20, 2016 Eu zic sa ramai acolo,este asa doar o idee...
un trecator Reputație: 24 Postat Iunie 20, 2016 Postat Iunie 20, 2016 Eu zic sa ramai acolo,este asa doar o idee...Nu as vrea sa inoportunez daca daca ai ceva de spus....spune.Din mesajul tau deduc ca ai fost sau esti nemultumit Si daca tot suntem pe forum ar trebui sa ne spui si noua.
romario24 Reputație: 33 Postat Iunie 25, 2016 Postat Iunie 25, 2016 Sofia niște poze ca tot a venit vara 😘😘
discutiipechat Reputație: -1 Postat Iunie 29, 2016 Postat Iunie 29, 2016 Iarasi lipseste. Foarte ciudata persoana Sophia. Pe unde alergi?
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 29, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 29, 2016 ti-e tare dor de ea ,nu-i asa? 3
discutiipechat Reputație: -1 Postat Iulie 4, 2016 Postat Iulie 4, 2016 Foarte ciudata. Unde fugi Sophia!? Ai ceva sa ne spui?
ravanelli Reputație: 298 Postat Iulie 5, 2016 Oras:Sea side Oras:Sea side Postat Iulie 5, 2016 Mai esti in zona stimabila doamna ...?Ceva informatii noi ...?
discutiipechat Reputație: -1 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 Sophia spune ne, de ce dispari atat de dEs? Ceva teste de orice fel ai mai facut si tu " stimabila doamna"?))
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 6, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 6, 2016 e in concediu!si-a facut o gramade de analize si au iesit ok.doar ca: i-a zis doctoru' pizdar ca are o gonoree care o da doar la discutii pe chat!d-aia nu chatuieste cu noi! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum