Sari la conținut

Masaj senzual 0749622826

Postări Recomandate

Postat

Vă salut dragi colegi, urmăresc acest topic  interesant de ceva timp , ieri seară mi-am luat  " inima in dinți" și i-am făcut o vizită domnișoarei Sophie  . O vizită extrem de plăcută, provocatoare, relaxantă  și excitantă in același timp . Locația  este bine cunoscută , Sophie este o femeie frumoasă, inteligentă, curată și foarte sociabilă. O recomand cu cea mai mare plăcere. 

Notă

- Numarul de telefon : 0749.622.826 ( a răspuns imediat si este foarte sociabilă) 10

- Tarifare - 200 ron (masaj relaxare/erotic/1 finalizare)
- Locatia este una  de lux( bd tomis langa biserica)   NOTA 10 din toate punctele de vedere .

- Colindatul : 200 ron ( masaj terapeutic/erotic/1 finalizare protejata)

- Gfe -nota 10 ( se implica total , e o scumpa)

- Masaj Erotic - 9 , terapeutic 10 + (am ațipit )
- Aspectul fizic : nota 9+ , arata bine  , are in jur de 35 de ani 

Voi reveni cu siguranta !. Este o femeie Speciala :) .Doresc să vă mulțumesc pe această cale tuturor userilor  pentru  recenziile lor!. 

• Like 6
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

felicitari pt recenzie 

cred ca ai vrut sa scrii 45 de ani :D 

Reputație: 7143
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

vezi profilul tau-setari-ora. gmt, sau +2, sau te descurci tu acolo.

• Oras:Constanta
Postat

Vă salut dragi colegi, urmăresc acest topic  interesant de ceva timp , ieri seară mi-am luat  " inima in dinți" și i-am făcut o vizită domnișoarei Sophie  . O vizită extrem de plăcută, provocatoare, relaxantă  și excitantă in același timp . Locația  este bine cunoscută , Sophie este o femeie frumoasă, inteligentă, curată și foarte sociabilă. O recomand cu cea mai mare plăcere. 

Notă

- Numarul de telefon : 0749.622.826 ( a răspuns imediat si este foarte sociabilă) 10[/size]

- Tarifare - 200 ron (masaj relaxare/erotic/1 finalizare)[/size]- Locatia este una  de lux( bd tomis langa biserica)   NOTA 10 din toate punctele de vedere .[/size]

- Colindatul : 200 ron ( masaj terapeutic/erotic/1 finalizare protejata)[/size]

multumesc:-)

- Gfe -nota 10 ( se implica total , e o scumpa)[/size]

- Masaj Erotic - 9 , terapeutic 10 + (am ațipit )[/size]- Aspectul fizic : nota 9+ , arata bine  , are in jur de 35 de ani [/size]Voi reveni cu siguranta !. Este o femeie Speciala :) .Doresc să vă mulțumesc pe această cale tuturor userilor  pentru  recenziile lor!. 

Postat

citesc zilele astea pe David R. Hawkins( Ochiul sinelui) si si gratie lui am gasit o modaliate de a va exprima cu bucurie prietenia:

''Ceea ce afirmam in ceilalti, afirmam de fapt, in noi insine"

Va multumesc, sunteti minunati!!

Postat

Salutare tuturor! Am vizitat- o si eu eu pe Sophia in urma cu aproximativ o luna. Dupa ce am incercat de cateva ori sa o prind la tel si nu raspundea, am avut noroc intr-o vineri, sa o prind si sa fie si libera. Locatia este cea descrisa de ante-vorbitori, eleganta si foarte curata. Sophia este o persoana deschisa si zambitoare, cu o converstie interesanta si cu o atitudine deschisa. Cred ca varsta e un pic mai mare decat cea declarata, dar arata bine si te face sa te simti confortabil, fiind o prezenta placuta. M-am simtit ca si cu o persoana cunoscuta de mai mult timp, iar lucrurile au avut o cursivitate placuta. Masajul terapeutic cu care a inceput,a fost complet din cap pana in picioare, in ordine inversa, facut cu atentie, iar continuarea a fost chiar erotica, cu mangaieri, atingeri si saruturi placute si intense in locurile sensibile.  Nu mai detaliez continuarea pt ca nu as face decat sa repet ce s-a spus deja de atatea ori.

Ca note:

Locatie: 10 (totul aranjat si curat, de la intrare si pana la panoul separator al cazii)

Masaj terapeutic: 9 (masajul e mai mult de relaxare, ca o introducere pt cel erotic)

Masaj erotic: 9,5 (nu dau 10 din principiu dupa prima experinta, cred ca lucrurile mai placute se intampla dupa a doua) 

GFE : 9 (am detaliat mai sus)

De revenit :DA

• Like 4
Postat

Sophia, ramane pe marti...dupa cum am vb la tel azi.

Abia astept sa te intalnesc.

Multumesc pentru amabilitate.

• Oras:Naboo
  • Oras:Naboo
Postat

Sophia, ramane pe marti...dupa cum am vb la tel azi.

Abia astept sa te intalnesc.

Multumesc pentru amabilitate.

vezi ca marti sunt 3 ceasuri rele!

Postat

Într-un final Sophie a răspuns la telefon şi am fost şi eu la ea, fiind (recunosc) stârnit de fel de fel de opinii ale voastre, cei de mai sus, opinii pozitive sau foarte pozitive. Nu vreau să jignesc pe nimeni dar orizontul unora despre ce înseamnă o femeie care arată bine/este frumoasă este extrem de îngust şi asta dă de gândit relativ la experienţa acelora cu femei/femei bune ori frumoase şi cu femei în general. Trecând peste asta, Sophie este o tipă ok, destul de profi aşa. O companie plăcută în esenţă dar nu cred că merită a doua vizită decât în cazul unor viziuni înguste despre ce înseamnă o femeie bună. Succes, domnilor!

• Oras:dobrogea
Postat

cred ca n-ai inteles despre ce vorbim aici.

daca vrei Piti de club incearca in club sau la fetele despre care se spune care ata bestial, dar in general au servicii de cacat si mizeaza pe faptul ca ti se scoala doar cind le vezi

• Like 3
  • Oras:bangkok
Postat

Într-un final Sophie a răspuns la telefon şi am fost şi eu la ea, fiind (recunosc) stârnit de fel de fel de opinii ale voastre, cei de mai sus, opinii pozitive sau foarte pozitive. Nu vreau să jignesc pe nimeni dar orizontul unora despre ce înseamnă o femeie care arată bine/este frumoasă este extrem de îngust şi asta dă de gândit relativ la experienţa acelora cu femei/femei bune ori frumoase şi cu femei în general. Trecând peste asta, Sophie este o tipă ok, destul de profi aşa. O companie plăcută în esenţă dar nu cred că merită a doua vizită decât în cazul unor viziuni înguste despre ce înseamnă o femeie bună. Succes, domnilor!

in afara de aroganta , mai ai si alte calitati, domnule? 

orizonturile inguste pot avea perspective foarte largi, bineinteles daca poti percepe .

toti avem aripi  dar asta nu inseamna ca stim si a zbura.

pentru un dialog constructiv, poti justifica anumite aspecte negative din punctul tau de vedere, referitoare la sophia, dar tu preferi sa ne dovedesti cit de lipsiti de imaginatie sintem ,  asta da dovada de lasitate, pari destul de inteligent pentru a jignii persoanele care s-au simtit bine in prezenta ei, sau poate doar ma insel...

• Like 1
Postat

:) Faptul că nu răspunzi la telefon denotă neseriozitate. Eu am sunat săptămâna asta de două ori în zile diferite, după prânz şi nu ai răspuns. Faptul că răspunzi pe site folosind cuvintele pe care le foloseşti denotă lipsă de respect, încercând să ”abureşti” persoane suficient de naive încât să guste vorbele goale. Consecinţa: voi merge în altă parte. Consecinţa 2: ai pierdut un client care nu dorea decât masaj erotic, fără alte complicaţii dar săptămânal, deci ai pierdut o sursă stabilă de venit.

mai mult , dai dovada de inconsecventa. 

unde un proverb parca romanesc spune ca nu e frumos sa lingi unde ai scuipat .

probabil ai fost in final "aburit "de vrajeala discreta a sophiei, fiind suficient de naiv  pentru a pune totusi botul.

asa e cind te joci cu focul , exista sansa de a te arde, chiar si cind te numesti ARSOR.

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Arsoare Arsoare, hai sa recapitulam .... citind foarte rapid recenziile predecesorilor tai se pot observa urmatoarele comentarii care se refera strict la aspectul doamnei si pe care se pare ca tu le-ai omis:

Temujin: Mie unul imi place, poti sa porti o discutie cu ea, nu arata rau deloc pentru categoria MILF si este curata, iar apartamentul e impecabil.

rr92: aspectul la fata 8 corp 8 dar ewte peste multe fete din domeniu care ele au 18 20 de ani si arata praf ... femeia asta e un milfuletz bun rau ....

Styon: Aspect fizic: 8 (asta depinde de gusturile fiecaruia)

Nedjul: Aspect fizic: 8 (nu e la prima tinereta dar se mentine)

Gyo_77: Aspect fizic: 8

Eu cred ca NU ai dreptate, majoritatea colegilor NU au spus despre Sopfhia ca ar fi vre-un top model sau ca ar fi o fata frumoasa (o Ileana-Cosanzeana din poveste).

Daca nu exista recenzia mea aici pe topicul asta nu inseamna ca nu am vizitat-o pe Sophia. Eu, la fel ca si colegii de mai sus, i-as fi acordat nota 8 pentru un Milf (doamna din punctul meu de vedere este trecuta de 40 de ani)

Daca ar fi sa o comparam cu o pustoaica de 20 de ani atunci probabil nota ar scadea la 6 dar aceasta comparatie aici nu-si are rostul.

Stiai din start ca te duci la un Milf (daca ai fi citit recenziile colegilor ai fi vazut ca majoritatea au punctat cu nota 8 aspectul fizic-PENTRU UN MILF) deci pana la urma care este problema ta??? 

• Like 5
Postat

Nu văd de ce o luaţi personal, cei care o luaţi. Poate aveţi dreptate şi am văzut eu doar punctele de vedere foarte favorabile cu privire la aspect, nu este exclus. Dacă tot vorbim de personal, nu am mai fost în club de vreo patru ani, nu merg, nu vreau să merg, nu am mai avut contact intim cu o piţipoancă de ani de zile şi atunci am regretat. Mă rog, de gustibus, ars amandi, astea, din cărţ (alea de te fac neprost).

• Oras:ceruri
  • Oras:ceruri
Postat

Wow !! Sophie , o combinatie de senzual cu erotic,multa pasiune si talent in relaxarea masculului din mine. Cred ca, de data asta,tantra cu energiile ei a fost de prisos iar orgasmele au curs. In rest aceeasi curatenie impecabila,locatie de 10, corp de 8-8,5 si implicare maxima.

Postat

Buna dragi colegi!

Astazi am ajuns si eu la Sophie dupa multa autoimbarbatare.

Nu imi pare rau pentru alegerea facuta.

Corp: 9

Servicii: 10

Cu siguranta voi reveni, atmosfera este placuta, doamna este sociabila si foarte atenta.

Un bun remediu pentru relaxare.

• Like 2

Postat

Buna dragi colegi!

Astazi am ajuns si eu la Sophie dupa multa autoimbarbatare.

Nu imi pare rau pentru alegerea facuta.

Corp: 9

Servicii: 10

Cu siguranta voi reveni, atmosfera este placuta, doamna este sociabila si foarte atenta.

Un bun remediu pentru relaxare.

bravo

desi nu inteleg de ce afost nevoiede imbarbatare

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...