giani1480 Reputație: 592 Postat Mai 22, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Mai 22, 2015 bravodesi nu inteleg de ce afost nevoiede imbarbatareSophie e fioroasa!
bebelush2009 Reputație: 8 Postat Mai 23, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 23, 2015 Cata rautate Nu dar sunt novice
amartini Reputație: 2 Postat Mai 23, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 23, 2015 salutare tovarasiaseara am vizitat-o si eu pe sophie. aceasta faptura chiar merita vizitata si totodata respectatalocatie 10 cu plusatitudine 10 cu plusnu sa grabestevoce caldaservicii de exceptiemasaj relaxare/erotic nota 10oralul cu exectta faptului ca nu accepta finalizare orala este tantric.deci merita vizitata, face toti banii 1
[email protected] Reputație: 34 Postat Iunie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 20, 2015 Masaj senzual - CATIFELAT . Tipa chiar daca nu mai este la prima tinerete ridica standardul serviciilor de acest gen . Locatie curata si sigura - 10 ;Curatenie impecabila : baie cu prosop curat , pat acoperit cu prosop curat de unica folosinta . Aspect fizic - 9 ;Este o fire sportiva dar timpul si-a pus amprenta pe corpul ei . Masaj de relaxare - 8 ;Mai are cate ceva de invatat . Un schimb de experienta in China i-ar prinde bine . Masaj erotic - 10 ;Suptul degetelor este preludiul oralului ; Oral - 10 ;Daca esti adeptul sexului oral rapid nu ai ce cauta pe aici .O suge incet si adanc . Un oral - CATIFELAT - chiar daca folosesti prezervativ . Sex normal - 10 ;In orice pozitie , nu stiu daca se preface sau chiar simte dar se '' curenteaza '' des si pare natural . Oralul si normalul fara limita de timp - cat te tine !NU bag mana in foc daca este tratamentul normal dar in cazul meu sedinta a durat cam 2 ore . Sunt genul care nu risca - folosesc prezervative de calitate ca bariera pentru orice schimb de fluide ( oral / normal ). GFE - 9 spre 10 . Recomand persoanelor cerebrale care apreciaza servicii de calitate .Am cotizat cat am considerat la sfarsit . A luat contributia si a multumit cu un zambet natural placut .Va asigur ca si-a meritat toti banii . Urmatoarea escala va fi la Diana . 4
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 22, 2015 Frumos!a fost moca sau cu halat?
talibanu Reputație: 9697 Postat Iunie 22, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 22, 2015 Cu papuci de casa )
ricox Reputație: 27 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 30, 2015 Salutare tuturor! Sunt la inceput asa ca rog sa ma scuzati daca gresesc cu ceva in aceasta postare. Am sunat si eu la Sophie, am primit un raspuns favorabil peste 1 ora in binecunoscuta locatie. Revin cu un telefon pentru indrumari si gresesc usa, atentie la numerele de apartament ca nu corespund cu scarile obisnuite(eu m-am ratacit putin la etaj . Ajuns in locatie, pff ceva super frumos, cu gust, un acvariu frumos in living... Sophie ma intampinat de la inceput cu o bluzita semitransparenta care ma facut sa am putine emotii. Mers pe canapea, discutat despre servicii si intrat la dush ptr refresh... La baie, ca la hotel de 5 stele, cu diferite tipuri de gel de dush, prosoape curate, etc. Intrat in dormitor unde incepe un masaj super relaxant, aproape ca adormisem.. Intram in preludiu cu suptul de degete ( m-am revergorat imediat ) si incepe cu un oral super profi cu deep usor, finutz, elegant aproape ca explodez si ii spun ca vreau sa gust din savarina, curata fara alte griji sau probleme jos si ne punem de acord sa montam caciulitza.. Intrat usor strimt, se misca foarte bine la lady on top, dupa 2-3 min o rog sa se opreasca, gandindu-ma sa schimb cateva pozitii, dar ea mi-a transmis cateva contractii vag a.i. soldatelul a explodat in tura am stat putin curatat si iar la dush. Parerea mea ca este de revenit, am inteles ca ii place psihologia umana si face tot posibilul sa te simti foarte bine, lucru reusit cu brio la mine. Acum note:Locatia vis 10Sophie 9 nu are 25 dar nici 40 este un MILF bun rau blonda creatza, cu lots of FK parca eram cu iubita.Masaj de relax/erotic 10/10Oral 10 best de pana acumNormal 9 Halat 200, timp de aprox 1 ora.Spor la treaba baieti! Pup Sophie! 5
bebelush2009 Reputație: 8 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 17, 2015 A mai fost cineva recent la Sophie?Incerc de doua zile sa dau de ea si imi zice ca numarul momentan nu este disponibil.
sexinplex14 Reputație: 42 Postat Iulie 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 17, 2015 Norocul tau ca are telefonul inchis,nu ai pierdut nimic,mai cauta ca sigur gasesti ceva mai bun la 200ron.Oricum,daca totusi ai sa ajungi vreo data la dansa incearca ca eviti sa o pui capra,vei avea parte de o priveliste foarte neplacuta... Nu comentez mai mult pentru ca nu vreau sa-mi sara lumea in cap...
bebelush2009 Reputație: 8 Postat Iulie 17, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 17, 2015 Pai am fost la ea acum ceva vreme...
sexinplex14 Reputație: 42 Postat Iulie 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 17, 2015 Ok,inseamna ca sti despre ce vorbesc.Eu inca nu mi-am putut sterge din minte imaginea curului ei,naspa naspa naspa...
alexo9 Reputație: 38 Postat Iulie 17, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 17, 2015 este la plaja m-am întâlnit eu cu ea la modern.
johny1983 Reputație: 19 Postat August 5, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat August 5, 2015 am fost si eu la doamna in cauza impins de cuvintele voastre de lauda la adresa ei.am sunat si mi-a raspuns o voce calda si calma,i-am zis ca vreau sa ne vedem si mi-a spus ca un pic ma tarziu ptr ca era la plaja.am stabilit ora si unde trebuie sa ajung.locatia e undeva pe tomis.am urcat la apartament si in usa ma astepta dameza blonda,creata cu un corp placut la vreo 40 si de primaveri.am luat loc pe canapea si am discutat pret de cateva minute,e o femeie amabila si cu care ai ce discuta.am stabilit detaliile si am trecut in dormitor.a inceput cu un masaj de relax de jos in sus pret de vreo 15 min dupa care a inceput doamna sa aplice erotismul sa se frece cu corpul de mine,supt degete la maini de era ala mic sa gaureasca salteaua doamnei.imi zice sa ma intorc cu fata in sus si continua lupta corp la corp intr-un mod placut cu sarutari si cu atentie sporita alui mic caci el era invitatul de onoare.si incepe dansul cu un oral calm si placut pret de cateva minute dupa care hotaram sa trecem la normal asa ca pun fesul pe cel mic si trecem la un misionar placut cu implicatie din partea doamnei,cu sarutari si tot specificul unei partide de amor pana termin cu o ejaculare exploziva spre dezamagirea mea pentru ca doream sa mai dureze la cat de palcut era actul.terminat facut un dus rapid imbracat si dus pe drumul meu multumit de alegerea facuta cu promisiunea si convingerea de a reveni ceea ce s-a si intamplat.locatie10,un apartament bine ingrijit si curat cu baie curata si intretinuta,muzica de relax specifica masjului erotic.aspect8 e genul de doamna trecuta de prima tinerete dar intretinuta si cu trasaturi frumoase,masaj8 sazicem mi-a placut chiar daca nu am experienta in arta masajului,oral8se implica si il face incet si bine,normal 9 se implica geme cu tendinte de gfe.halatul150.treaba a durat in jur de 1 ora.mi-a placut si recomand cu placerea experienta alaturi de dansa.eu o sa mai trec pe la dansa de cate ori am ocazia ceea ce va recomand si voua.salutari si spor la ciocanit.
fut_bine Reputație: 220 Postat August 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 5, 2015 am fost si eu la doamna in cauza impins de cuvintele voastre de lauda la adresa ei.am sunat si mi-a raspuns o voce calda si calma,i-am zis ca vreau sa ne vedem si mi-a spus ca un pic ma tarziu ptr ca era la plaja.am stabilit ora si unde trebuie sa ajung.locatia e undeva pe tomis.am urcat la apartament si in usa ma astepta dameza blonda,creata cu un corp placut la vreo 40 si de primaveri.am luat loc pe canapea si am discutat pret de cateva minute,e o femeie amabila si cu care ai ce discuta.am stabilit detaliile si am trecut in dormitor.a inceput cu un masaj de relax de jos in sus pret de vreo 15 min dupa care a inceput doamna sa aplice erotismul sa se frece cu corpul de mine,supt degete la maini de era ala mic sa gaureasca salteaua doamnei.imi zice sa ma intorc cu fata in sus si continua lupta corp la corp intr-un mod placut cu sarutari si cu atentie sporita alui mic caci el era invitatul de onoare.si incepe dansul cu un oral calm si placut pret de cateva minute dupa care hotaram sa trecem la normal asa ca pun fesul pe cel mic si trecem la un misionar placut cu implicatie din partea doamnei,cu sarutari si tot specificul unei partide de amor pana termin cu o ejaculare exploziva spre dezamagirea mea pentru ca doream sa mai dureze la cat de palcut era actul.terminat facut un dus rapid imbracat si dus pe drumul meu multumit de alegerea facuta cu promisiunea si convingerea de a reveni ceea ce s-a si intamplat.locatie10,un apartament bine ingrijit si curat cu baie curata si intretinuta,muzica de relax specifica masjului erotic.aspect8 e genul de doamna trecuta de prima tinerete dar intretinuta si cu trasaturi frumoase,masaj8 sazicem mi-a placut chiar daca nu am experienta in arta masajului,oral8se implica si il face incet si bine,normal 9 se implica geme cu tendinte de gfe.halatul150.treaba a durat in jur de 1 ora.mi-a placut si recomand cu placerea experienta alaturi de dansa.eu o sa mai trec pe la dansa de cate ori am ocazia ceea ce va recomand si voua.salutari si spor la ciocanit.cand ati fost mai ca eu de o saptamana sun nonstop si nu dau de ea...telefon inchis
johny1983 Reputație: 19 Postat August 5, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat August 5, 2015 cand ati fost mai ca eu de o saptamana sun nonstop si nu dau de ea...telefon inchisfratemiule sa zic ca acum o luna jumate 2 maxim.ce sa zic mai incearca si tu.incearca ziua ca din cate am inteles io numa pana pe la 9 seara face treaba.spor la ciocaneala.
johny1983 Reputație: 19 Postat August 5, 2015 Oras:braila Oras:braila Postat August 5, 2015 cand ati fost mai ca eu de o saptamana sun nonstop si nu dau de ea...telefon inchispoate si-a luat concediu ceva.
romario24 Reputație: 33 Postat August 11, 2015 Postat August 11, 2015 sophia a revenit din vacanta !!! va asteapta ðŸ‘
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 11, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 11, 2015 o veste buna, de citeva saptamini bune sun intr-una la ea si nu raspunde.
rux Reputație: 10 Postat August 28, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 28, 2015 poze noi?
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 28, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 28, 2015 poze noi?in curind, trebuie aprobate .
rux Reputație: 10 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 1, 2015 asteptam
sexinplex14 Reputație: 42 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 1, 2015 Orice,numai curul ala infect sa nu-l postezi
obiectiv Reputație: 5314 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Septembrie 1, 2015 Orice,numai curul ala infect sa nu-l postezi mai bine nu mai postez nimic, e mai bine asa...
rux Reputație: 10 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 6, 2015 mai este valabil?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum