men66 Reputație: 901 Postat Mai 12, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Postat Mai 12, 2014 Anunt din ziarul Desteptarea --- 12-05-2014 '' Brunete focoase , oferim masaj si clipe de neuitat . telefon 0754946381 '' 3
men66 Reputație: 901 Postat Mai 13, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Autor Postat Mai 13, 2014 Am sunat sunt 2 fete in locatie , cam de 28 -30 de ani program de la 10 - 17 spre 18 de luni pana duminica inclusiv locatia in zona Stadionului 80 de lei masaj 150 de lei o finalizare m ai multe detalii la fata locului locatia e micuta ( am inteles ca fetele isi cheama clientii pe rand , cel putin asa sustinea tipa care mi a raspuns la telefon ) 3
men66 Reputație: 901 Postat Mai 19, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Autor Postat Mai 19, 2014 Anunt din ziarul Desteptarea --- 12-05-2014 '' Brunete focoase , oferim masaj si clipe de neuitat . telefon 0754946381 '' Anuntul apare si aici : http://www.anunturi.ro/femei-pentru-barbati/oras-bacau/masaj-erotic-2287836 2
bc67 Reputație: 960 Postat August 6, 2014 Oras:Romanica Oras:Romanica Postat August 6, 2014 Astazi am sunat la numarul de mai sus , o voce matura mi a raspuns si am aflat : in locatie isi desfasoara '' activitatea '' o bruneta de 30 de ani , nici slaba nici grasa , locatia este acasa la ea , este singurica in locatie , servicii oferite : masaj + oral +normal / 1 finalizare / 30 de minute = 80 de lei , masaj + oral + normal / cu doua finalizari / 1 ora = 150 de lei ( oral , normal protejate ) , locatia se afla pe strada Stadionului , programarea se poate face cu 10 minute inainte de vizita .Se poate si mai mult de o ora in compania ei ... pentru cei '' romantici '' ... ) .Spor la ciocane tari ... ) 2
cucu71 Reputație: 1673 Postat August 26, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 26, 2014 Se pare ca fata a revenit in activitate program de lucru : 8 / 9 - 19 2
salamus Reputație: 3 Postat August 26, 2014 Oras:bacau Oras:bacau Postat August 26, 2014 Cucu e singura in locatie? Sau mai are si pe altcineva?
cucu71 Reputație: 1673 Postat August 26, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 26, 2014 #salamus e singura in locatie zilele urmatoare , probabil de luni v a reveni si colega ei / prietena ei dar eu NU RECOMAND o vizita la ea . revin zilele acestea cu o recenzie , cand voi avea m ai mult timp , sta '' jandarmul '' / nevasta pe langa mine si nu pot ....ma repet , nu Recomand ... 2
anthraxxqt Reputație: 9 Postat August 26, 2014 Oras:Arad Oras:Arad Postat August 26, 2014 spui clar ca nu recomanzi si chiar si repeti ...dar ce motive te determina sa ne spui asta ?
cucu71 Reputație: 1673 Postat August 27, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 27, 2014 RECENZIE ####### ################## NoTe : infatisare tipa <> nota 3 ( nu sunt sigur , dar cred ca e rroma , cu pielea alba , cam de maxim 160 cm , cu ochii frumosi , sanii mari si lasati , pantec mare si lasat peste pubis , fese mari cu celulita , o tipa interesanta doar pentru cei care prefera BBW ... ) igiena <> nota 5 ( igienizarea se face cu servetele umede , trebuie sa spun ca nu am simtit mirosuri ...poate un pic la pozitia capra ) infatisare locatie <> nota 4 , ea spune ca , si locuieste acolo ( o garsoniera mica , veche , mobilier putin si vechi ... , fara baie ... ) oral <> nota 3 ( oral protejat , cu foarte putin interes pentru zonele adiacente , fara umezire ) normal <> nota 4 ( normal protejat , putine pozitii , pe la spate , misionar si foarfeca anal <> nu face GFE <> nota 2 ( a incercat ceva sarutari pe gat , a mozolit sfarcurile mele dar totul e facut in graba ( desi la inceput spune ca ea nu se uita la ceas , dar pe parcursul '' actiunii '' a amintit de timp de cateva ori ) FK <> nu am incercat si nici nu m a interesat masaj de relaxare <> nota 7 ( cu ulei de masaj a incercat si pe spate si pe piept , un fel de masaj ...bunicel ... ) Acum cateva zile am ajuns la tipa de pe strada Stadionului ( e un bloc de garsoniere in intersectia strazilor Stadionului cu Al. Ghioceilor ) am urcat sus intr o garsoniera stramta foarte saracacioasa mobilat am gasit o tipa cam de 30 -32 de ani ( ea spunea ca are 30 de ani ) 155 - 160 cm cam 65 -75 de kg bruneta , cu parul pana pe umeri , nu foarte bogat legat intr o coada cu ochi frumusei fata rotunda plina rau . multe kg in plus mi a prezentat oferta 80 de lei , 30 de minute oral + normal ( protejate ) + masaj de relaxare 150 de lei , o ora oral + normal ( protejate ) + masaj de relaxare am decis sa raman , sa o vedem cum se desfasoara tipa dar , dezamagire interesul ei pentru a te simti bine , tu ca si client este cam de nota 2 desi spune des ca nu te grabeste prin ceea ce face , aceasta a fost senzatia mea o face doar pentru bani Timp petrecut de la intrare in locatie si pana am iesit , aprox. o ora , o ora si un pic . Igienizare la final , eu ,cu servetele umede ... Am achitat 150 de lei pentru o ora am avut doar o finalizare plata la inceput , banii au stat pe masa la vedere pe toata durata actiunii O experienta sexuala NASOALA ... Daca revin ? NU , NU VOI REVENI . Daca recomand ? NU , NU RECOMAND . Aceasta e parerea mea , NU SE MERITA. 5
bc67 Reputație: 960 Postat August 28, 2014 Oras:Romanica Oras:Romanica Postat August 28, 2014 RECENZIE ######################### NoTe : infatisare tipa <> nota 3 ( nu sunt sigur , dar cred ca e rroma , cu pielea alba , cam de maxim 160 cm , cu ochii frumosi , sanii mari si lasati ,pantec mare si lasat peste pubis , fese mari cu celulita , o tipa interesanta doar pentru cei care prefera BBW ... )igiena <> nota 5 ( igienizarea se face cu servetele umede , trebuie sa spun ca nu am simtit mirosuri ...poate un pic la pozitia capra )infatisare locatie <> nota 4 , ea spune ca , si locuieste acolo ( o garsoniera mica , veche , mobilier putin si vechi ... , fara baie ... )oral <> nota 3 ( oral protejat , cu foarte putin interes pentru zonele adiacente , fara umezire )normal <> nota 4 ( normal protejat , putine pozitii , pe la spate , misionar si foarfeca anal <> nu face GFE <> nota 2 ( a incercat ceva sarutari pe gat , a mozolit sfarcurile mele dar totul e facut in graba ( desi la inceput spune ca ea nu se uita la ceas , dar pe parcursul '' actiunii '' a amintit de timp de cateva ori )FK <> nu am incercat si nici nu m a interesat masaj de relaxare <> nota 7 ( cu ulei de masaj a incercat si pe spate si pe piept , un fel de masaj ...bunicel ... ) Acum cateva zile am ajuns la tipa de pe strada Stadionului ( e un bloc de garsoniere in intersectia strazilor Stadionului cu Al. Ghioceilor ) am urcat sus intr o garsoniera stramta foarte saracacioasa mobilat am gasit o tipa cam de 30 -32 de ani ( ea spunea ca are 30 de ani )155 - 160 cm cam 65 -75 de kg bruneta , cu parul pana pe umeri , nu foarte bogat legat intr o coada cu ochi frumuseifata rotunda plina rau . multe kg in plus mi a prezentat oferta 80 de lei , 30 de minute oral + normal ( protejate ) + masaj de relaxare150 de lei , o ora oral + normal ( protejate ) + masaj de relaxare am decis sa raman , sa o vedem cum se desfasoara tipa dar , dezamagire interesul ei pentru a te simti bine , tu ca si client este cam de nota 2 desi spune des ca nu te grabeste prin ceea ce face , aceasta a fost senzatia mea o face doar pentru bani Timp petrecut de la intrare in locatie si pana am iesit , aprox. o ora , o ora si un pic . Igienizare la final , eu ,cu servetele umede ...Am achitat 150 de lei pentru o ora am avut doar o finalizare plata la inceput , banii au stat pe masa la vedere pe toata durata actiunii O experienta sexuala NASOALA ... Daca revin ? NU , NU VOI REVENI .Daca recomand ? NU , NU RECOMAND . Aceasta e parerea mea , NU SE MERITA. Multumesc frumos , cucu71 pentru recenzie . :wave 2
cucu71 Reputație: 1673 Postat Septembrie 5, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 5, 2014 Multumesc frumos , cucu71 pentru recenzie . :wavecu placere astept si parerea ta ... sau recenzia ta ... 2
men66 Reputație: 901 Postat Septembrie 6, 2014 Oras:Europe Oras:Europe Autor Postat Septembrie 6, 2014 RECENZIE ######################### NoTe : infatisare tipa <> nota 3 ( nu sunt sigur , dar cred ca e rroma , cu pielea alba , cam de maxim 160 cm , cu ochii frumosi , sanii mari si lasati ,pantec mare si lasat peste pubis , fese mari cu celulita , o tipa interesanta doar pentru cei care prefera BBW ... )igiena <> nota 5 ( igienizarea se face cu servetele umede , trebuie sa spun ca nu am simtit mirosuri ...poate un pic la pozitia capra )infatisare locatie <> nota 4 , ea spune ca , si locuieste acolo ( o garsoniera mica , veche , mobilier putin si vechi ... , fara baie ... )oral <> nota 3 ( oral protejat , cu foarte putin interes pentru zonele adiacente , fara umezire )normal <> nota 4 ( normal protejat , putine pozitii , pe la spate , misionar si foarfeca anal <> nu face GFE <> nota 2 ( a incercat ceva sarutari pe gat , a mozolit sfarcurile mele dar totul e facut in graba ( desi la inceput spune ca ea nu se uita la ceas , dar pe parcursul '' actiunii '' a amintit de timp de cateva ori )FK <> nu am incercat si nici nu m a interesat masaj de relaxare <> nota 7 ( cu ulei de masaj a incercat si pe spate si pe piept , un fel de masaj ...bunicel ... ) Acum cateva zile am ajuns la tipa de pe strada Stadionului ( e un bloc de garsoniere in intersectia strazilor Stadionului cu Al. Ghioceilor ) am urcat sus intr o garsoniera stramta foarte saracacioasa mobilat am gasit o tipa cam de 30 -32 de ani ( ea spunea ca are 30 de ani )155 - 160 cm cam 65 -75 de kg bruneta , cu parul pana pe umeri , nu foarte bogat legat intr o coada cu ochi frumuseifata rotunda plina rau . multe kg in plus mi a prezentat oferta 80 de lei , 30 de minute oral + normal ( protejate ) + masaj de relaxare150 de lei , o ora oral + normal ( protejate ) + masaj de relaxare am decis sa raman , sa o vedem cum se desfasoara tipa dar , dezamagire interesul ei pentru a te simti bine , tu ca si client este cam de nota 2 desi spune des ca nu te grabeste prin ceea ce face , aceasta a fost senzatia mea o face doar pentru bani Timp petrecut de la intrare in locatie si pana am iesit , aprox. o ora , o ora si un pic . Igienizare la final , eu ,cu servetele umede ...Am achitat 150 de lei pentru o ora am avut doar o finalizare plata la inceput , banii au stat pe masa la vedere pe toata durata actiunii O experienta sexuala NASOALA ... Daca revin ? NU , NU VOI REVENI .Daca recomand ? NU , NU RECOMAND . Aceasta e parerea mea , NU SE MERITA. Confim , cele scrise de @cucu71am trecut pe la ea NU AM RAMAS are locatia pe langa Sala Sporturilorin blocurile de garsoniere de acolo este de etnie , inaltime cam 160greutate 65 - 70 de kg ...poate si mai mult , fata comuna pantecul ascuns sub o bluza larga amabila , dar , cu atitudine de rroma , probabil o rroma mai cizelata am stat de vorba cu ea cateva minute intrand in acel bloc jalnic , primul impuls a fost sa plecdar stiind ca in acele blocuri locuiesc si persoane onorabile , putine dar sunt am zis sa vad , totusi , despre ce e vorba NU SE MERITA SA VA OBOSITI sa ajungeti la ea , nu pierdeti nimic e doar o femeie oarecare cam de 30 -32 de ani , grasa , care incearca sa castige ceva banuti din primele secunde cand am vazut o , am stiut ca nu voi ramane ... NU RECOMAND ... 2
fratele... Reputație: 356 Postat Septembrie 18, 2014 Oras:bc. Oras:bc. Postat Septembrie 18, 2014 Este adevarat in acele blocuri de garsoniere locuiesc foarte multi tigani / rromi . 2
cucu71 Reputație: 1673 Postat Ianuarie 22, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 22, 2015 Este adevarat in acele blocuri de garsoniere locuiesc foarte multi tigani / rromi .informatie foarte corecta .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum