andreea19 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2010 Postat Octombrie 31, 2010 Sunt Andreea,am 19ani,blonda,sani mari nr 4 ofer sex oral fara prezervativ si normal cu prezervativ.preturi bune:P100ron/fin. 150 hour.Va astept prin patutzul meu sa va fac fericiti!0760.876.003 poop!
prafuit Reputație: 36 Postat Octombrie 31, 2010 Postat Octombrie 31, 2010 mai multe detalii se poate?...FK?, DT?, anal?, finalizare orală sau pe corp?poza este recentă sau mai veche? m-ar tenta o zbenguială în cada aia :rolleyes:PS: pe un alt site am găsit alte tarife: "80 RON FINALIZAREA. ,120 RON 2 FINALIZARI"
claustf Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2010 Postat Octombrie 31, 2010 intre timp poate s a mai sscumpit.. sau depinde cum si o incearca si ea si care pun botu la anunt..
andreea19 Reputație: 0 Postat Octombrie 31, 2010 Autor Postat Octombrie 31, 2010 mai multe detalii se poate?...FK?' date=' DT?, anal?, finalizare orală sau pe corp?poza este recentă sau mai veche? m-ar tenta o zbenguială în cada aia :rolleyes:PS: pe un alt site am găsit alte tarife: [i']"80 RON FINALIZAREA. ,120 RON 2 FINALIZARI"[/i]Poza este recenta,finalizare pe corp.anuntul care l-ai gasit era al unei colege care lucra cu mine si bineinteles ea nu arata asa bine.Nu e dreptul tau sa imi critici pretul.Pretul meu este 100/fin ,150h.daca esti hotarat vino cu placere.daca nu,cauta mai iefin ca gasesti pe net.
prafuit Reputație: 36 Postat Octombrie 31, 2010 Postat Octombrie 31, 2010 Poza este recenta' date='finalizare pe corp.anuntul care l-ai gasit era al unei colege care lucra cu mine si bineinteles ea nu arata asa bine.Nu e dreptul tau sa imi critici pretul.Pretul meu este 100/fin ,150h.daca esti hotarat vino cu placere.daca nu,cauta mai iefin ca gasesti pe net.[/quote']pe lângă faptul că inteligenţa nu te caracterizează, ai mai şi început cu minciuni!... ce te-am întrebat eu şi ce ai răspuns tu?...
ciocan Reputație: 382 Postat Octombrie 31, 2010 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Octombrie 31, 2010 Hai Andreea fa-ti curaj si devaluie-ne detaliile, e in avantajul tau daca stii sa te promovezi bine aici pe site....bineinteles asta daca si parerile celor care te vor vizita vor fi pozitive
snstr Reputație: -1 Postat Noiembrie 1, 2010 Postat Noiembrie 1, 2010 si evident, ma bag si io iar in discutie si intreb si daca te-ar interesa o sedinta foto. sau daca ne poti lasa un id de mess...
untanarbuc Reputație: 2 Postat Noiembrie 1, 2010 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2010 si evident' date=' ma bag si io iar in discutie si intreb si daca te-ar interesa o sedinta foto. sau daca ne poti lasa un id de mess... [/quote']idu de mess il aveti deja.. e cel din titlu. ) andreea_papushik_19 .. am vorbit cu ea zilele astea. Cada din pacate nu o mai are. A schimbat locatia.
sorinn Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2010 Postat Noiembrie 2, 2010 A fost cineva la domnisoara sau la colega?
roger123 Reputație: 0 Postat Mai 9, 2011 Postat Mai 9, 2011 idu de mess il aveti deja.. e cel din titlu. ) andreea_papushik_19 .. am vorbit cu ea zilele astea. Cada din pacate nu o mai are. A schimbat locatia.Salutare,Asa ca de lunea de dimineata , a mai vizitat careva pe blonda din poze? Eu am fost aproximativ acum o luna undeva langa Jerry's pizza pe N Balcescu (Magheru) si imi placuse cu ea (era si o perioada f linistita), asa ca as fi vrut sa revin dar de atunci are tf inchis.As aprecia un contact de-al ei (tf, mess-ul de aici nu merge).Toate mari!
Administrator pisicuts Reputație: 114573 Postat Mai 9, 2011 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 9, 2011 roger123,Asteptam o recenzie completa daca ai fost la Andreea. Mersi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum