Angel Reputație: 244 Postat Mai 14, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Postat Mai 14, 2014 Fete serioase care sa nu se uite decat la bani gasesc si eu pe aici? Caut o fata cu care sa ma inteleg, sa stam impreuna la bine si la rau, in sanatate si in boala, sa stam imbratisati scu orele si sa ne pierdem unul in ochii celuilalt chiar daca asta nu se va intampla in vreun ML sau hotel de cinci stele. Astept recomandari! Multumesc.
cain aus Reputație: 4 Postat Mai 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 Manuela, Veta, Zambilica, ar fi cateva. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 14, 2014 Fete serioase care sa nu se uite decat la bani gasesc si eu pe aici? Caut o fata cu care sa ma inteleg, sa stam impreuna la bine si la rau, in sanatate si in boala, sa stam imbratisati scu orele si sa ne pierdem unul in ochii celuilalt chiar daca asta nu se va intampla in vreun ML sau hotel de cinci stele. Astept recomandari! Multumesc. Vrei cazare? Te dadu soata afara din casa? Cum adica "fete care sa nu se uite decat la bani"? Pai cam toate dupa aici se uita NUMAI dupa bani 1 2
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 14, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 14, 2014 eu nu ma uit la bani
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 14, 2014 eu nu ma uit la baniPoate te alege Angel pe tine
plosk Reputație: 258 Postat Mai 14, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 14, 2014 Pai a vru sa faca o AROGANTA, numai ca a ales prost momentul/. Genul asta de posturi ar cam trebui sa fie AVERTIZATE. MULTE ABERATII PE AICI IN ULTIMUL TIMP.
Angel Reputație: 244 Postat Mai 14, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Autor Postat Mai 14, 2014 Pai a vru sa faca o AROGANTA, numai ca a ales prost momentul/. Genul asta de posturi ar cam trebui sa fie AVERTIZATE. MULTE ABERATII PE AICI IN ULTIMUL TIMP.Ete... Plosk... Tocmai pe un topic unde doresc o recomandare despre fete finute si cuminti sa-mi iau warn?
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 14, 2014 Nu poti avea o astfel de recomandare, pana si sugacii se gandesc doar cum sa puna mana pe banii babacilor, nemaivorbind de neveste care devin mielusele doar cand se paropie ziua de ...salar
Klaus10 Reputație: 11 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 Manuela, sora lu' Stanga!
cain aus Reputație: 4 Postat Mai 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2014 Angel ai nevoie de consiliere in dragoste se pare ! Amin !
Angel Reputație: 244 Postat Mai 15, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Autor Postat Mai 15, 2014 Nu poti avea o astfel de recomandare, pana si sugacii se gandesc doar cum sa puna mana pe banii babacilor, nemaivorbind de neveste care devin mielusele doar cand se paropie ziua de ...salar In acest caz ii/le compatimesc..
Angel Reputație: 244 Postat Mai 15, 2014 Oras:caelum et infernus Oras:caelum et infernus Autor Postat Mai 15, 2014 Angel ai nevoie de consiliere in dragoste se pare ! Amin !Nu cred...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum