amfitze Reputație: 410 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 E clar ca n ai treaba cu bussinesu ))) . 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 14, 2014 imi dau seama ce boss esti tu...O ''mica investitie''...sincer nu ma asteptam la mai mult de la tine. Pune mana pe lopata si pe carte in timpul liber sau mergi la pacanele, lasa draq visatu' si prostiile. S-au dus vremurile cand si fraierii deveneau patroni/bossi. Acum doar cei mari, inteligenti si norocosi rezista. Dedicatie pt tine, dragule. Pana la capat, te rog... 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Mai 14, 2014 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Mai 14, 2014 Fredo sau De Ce ??? Poti sa fi frumos cat zece Daca n-ai talent esti rece... gheatza 1 1
de ce? Reputație: 234 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 ...naivi!si cica-s oameni mari,barbati! 1
de ce? Reputație: 234 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 Fredo sau De Ce ??? Poti sa fi frumos cat zeceDaca n-ai talent esti rece... gheatza Mafiotule!
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 14, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 14, 2014 stie pisicuts bataie... a mai luat ))))) hahahaha
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 Era pur si simplu oribil ca Randunica sa umple cu blegul asta , de asta eram putin uimit (si sarac si dus cu duhul PLUTA) Era oribil ca Randunica sa ce?!?!!? Aoleuuuu, lesin de ras, frate unde ai facut scoala, la impins vagoane?!?! Bine ca ai net si "h-wireless" si freci duda p-aici dar la scoala nu te duci. Rusine!!!!
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 14, 2014 Era oribil ca Randunica sa ce?!?!!? Aoleuuuu, lesin de ras, frate unde ai facut scoala, la impins vagoane?!?! Bine ca ai net si "h-wireless" si freci duda p-aici dar la scoala nu te duci. Rusine!!!!Sti cum e , macar am o scuza ca sunt ametit ,dar tu nu ai ca iti postezi pizda pe forum si cunsumi heroina , hai pa bitch si apara pestele ca bate , nu comediantule ? Pana la urma Randunica sau Comediantul ti peste ? 1
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 14, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 14, 2014 ai o scuza ca esti intarziat mintal DE LA SIBIU, GERMAN!!
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 14, 2014 ai o scuza ca esti intarziat mintal DE LA SIBIU, GERMAN!!Scuze ca nu sunt meltean 1
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 14, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 14, 2014 Eu nu stiu cum esti asa nesimtita sa iti postezi pizda pe forum si da cat pizda frate ,de compari pizda ta cu una de iapa (cal) cu siguranta a ta e mai mare , dar totusi putin mai mica ca o oala de supa 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 Este ca ai baga limba asa putin?!?!!? P.S. Analabetule, manca-i-ai brebenelul lui xoxo, mars la scoala si invata sa scrii, prima data, si apoi sa nu mai faci acuzatii nefondate. Jet!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 14, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Mai 14, 2014 @fredostarr, io in locul tau mi-as inchide contul, sincer. Deja ai prea multi fani pe forum. Dar cum nici in cel mai crunt cosmar n-as putea fi in locul tau, nu-mi permit sa-ti dau sfaturi. 1 1
dominoplayer Reputație: 193 Postat Mai 15, 2014 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Mai 15, 2014 Forumul se va inchide cand pisicuts isi va face magazin virtual de curve - le pune sa semneze contract ca nu se fut decat cu comenzi online. Pana atunci toti curvarii pot sa-si verse frustrarile gratis.
★★ MESSI ★★ Reputație: 4 Postat Mai 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2014 Forumul se va inchide cand pisicuts isi va face magazin virtual de curve - le pune sa semneze contract ca nu se fut decat cu comenzi online. Pana atunci toti curvarii pot sa-si verse frustrarile gratis. Bine zis, dar poate nici atunci ca ii v-a trebui un site sa le promoveze
Postări Recomandate