Sari la conținut

Blonda lui Ogica???(Casandra) 0760055766

Postări Recomandate

• Oras:Bucale

BLONDA senzuala, noua pe site, 19 ani, te astept intr-o locatie de lux sa-ti ofer companie, masaj intim, sex oral, normal in orice pozitie, dif. fantezii. Garantez o experienta de neuitat...150ron

Daca ea este ,pe jos ma duc sa o fut ,cat am "salivat" eu cand aparea la tv... :laugh2 :laugh2 :shocked :drool .

Cu siguranta este FAKE... :angry

http://www.atitudineaonline.ro/De_disperare_ca_n-o_mai_baga_nimeni_in_seama_Casandra_isi_face_singura_poze_sexy_25574.html

post-23590-0-50233800-1400147898_thumb.jpg

post-23590-0-33521500-1400147903_thumb.jpg

post-23590-0-49490100-1400147908_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Dincolo de nori
  • Oras:Dincolo de nori

In a doua poza este loredana chivu si in prima o dansatoare din Boa(pe care o cunosc si stiu sigur ca nu se fute pe 150 ron!!!

Aşa zic şi eu, că nu 150 de lei e tariful. Dar nu vrei s-o întrebi tu şi să ne spui şi nouă p'acilişa care e scoru' fetei? :rax2

Link spre comentariu
Reputație: 17084

In a doua poza este loredana chivu si in prima o dansatoare din Boa(pe care o cunosc si stiu sigur ca nu se fute pe 150 ron!!!

Buna draga mea ,in primul rand iti multumesc pt intentia de a ne ajuta si de a face un pic de lumina aici.

Intrebarea mea la tine este :

Cum de ti-ai dat seama ca este Loredana Chivu???

Pe google rezultatele cautari sunt 0 :350x

Hmmm...

post-23590-0-18827000-1400208855_thumb.png

Link spre comentariu

Rusoaico, manca-ti-as... m-ai bagat de tot in ceata.

Deci, in prima poza e dansatoarea de la Boa, in a doua e Loredana Chivu, iar in a 3-a e Casandra lui Ogica. 

PLM... Important e ca am futut-o si e asa cum zice George.

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Nu prea se poate lua legatura cu domnisoara deoarece lucreaza cu circuit inchis...adica 10 zile pe luna in dubai!!singurul mod in care ati putea avea o sansa este sa mergeti in boa sa sa vb cu sefu'!el sigur va poate pune in legatura cu fata!!

Dar va specific:fata ia in jur de 150 euro, sefu'in jur de 50 euro!!si o futeti in club, adica pe repede inainte, intr-o cabina sau vestiar sau la baie sau in birou!!!

Link spre comentariu

Nu prea se poate lua legatura cu domnisoara deoarece lucreaza cu circuit inchis...adica 10 zile pe luna in dubai!!singurul mod in care ati putea avea o sansa este sa mergeti in boa sa sa vb cu sefu'!el sigur va poate pune in legatura cu fata!!

Dar va specific:fata ia in jur de 150 euro, sefu'in jur de 50 euro!!si o futeti in club, adica pe repede inainte, intr-o cabina sau vestiar sau la baie sau in birou!!!

спасибо девушка.

Link spre comentariu
  • Oras:Rai
  • Oras:Rai

Vorbesti prostii...in Dubai nu e aceasta fata...iti garantez eu....I'm work here.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Daca tot cunosti fete mai selecte de ce nu ne impartasesti si noua contactele tale...poate unii suntem interesati de fetele cu circuit mai redus.

Crezi ca asta e preocuparea ei sa-ti satisfaca interesele ?... gratis?:)

Link spre comentariu

• Oras:Buc
  • Oras:Buc

Domnilor şi damelor,

Dupa cum am mai spus, îmi plac blondele cu ochi albaştri,  chestie rămasă din adolescenţă, pe când visam să ajung  ofiţer, să trag cu Kalaşnikov-ul şi să am o iubită blondă pe care să o cheme Nataşa....

Pe AT am întâlnit recent  un anunţ dat de o fată cu fund bombat, păr blond lung şi drept, picioare frumoase...vârsta declarată 19 ani si deci chiar începatoare...incitant:

BLONDA senzuala, noua pe site, 19 ani, te astept intr-o locatie de lux sa-ti ofer companie, masaj intim, sex oral, normal in orice pozitie, dif. fantezii. Garantez o experienta de neuitat, 17 May 23:53

0760.055.766  Bucuresti   email: [email protected]

post-40260-0-83765200-1400445188_thumb.jpg

Nu stiu altii cum sunt, dar eu mă pretind a fi destul de normal (cel putin aşa cred) şi chiar nu mă atrag in mod special foarte tinerele nimfe, ba chiar mă inhibă, cum am păţit şi in cazul de faţă. Totusi, trebuie sa recunosc că este minunat să ai alături, să vezi si să atingi o asemenea fiinta...cel putin atata timp cât ai primit, desigur contra cost, acceptul ei pentru anumite actiuni erotico-sexuale.

Am cautat pe goagăl fotografia din anunţ si am găsit setul complet de poze pe un site de undeva din lume...deci fata a furat pozele, sistem foarte răspândit şi nu e nici prima, nici ultima care a folosit acest truc.Totusi, asta mi-a inmuiat elanul şi am trecut mai departe...

Recent, dracusorul de pe umăr mi-a soptit totuşi sa încerc...Era seara târziu, pe la 10...11 când am sunat la numarul din anunţ si am nimerit din prima: fata mi-a răspuns înapoi prin mesaj si am stabilit să o sun in ziua următoare, pe la prânz, chiar dacă era weekend. Locaţia este pe Decebal, la vreo 200 m de rond, prin dreptul localului Ruby Tuersday.

Bianca m-a primit într-o rochiţa mulată pe corp, cu pantofi cu toc si are părul blond drept si lung. Astfel aranjată, atâta din spate exact ca  fata din pozele  furate... 

M-a invitat in living, unde am stat de vorbă ceva timp, pe teme uzuale, dar eram cu mintea aiurea, admirând-o. Fata este foarte frumoasă, o păpușă cu păr lung si ochi albaştri cu irizatii galbene. Era necăjită că o genuţă falsa i se dezlipise putin... Are o guriţa perfectă (nu pot să nu folosesc diminutive) cu buze natural conturate si dantură impecabilă, zâmbet minunat. Are sâni perfecti, de adolescentă, cum n-am mai vazut. 

Este micuta de statura, daca ar fi avut inca 12 cm in plus, ar fi cerut 100 euro, sunt sigur, doar ca sa se dezbrace... Nu am avut curajul să discut despre actiuni si preturi, i-am pus simplu 200 lei pe masuţă, am primit un prosop frumos împachetat şi m-am dus la baie...Era apă pe jos de la clientul anterior, iar camera de baie, deşi avea şi bideu, arata destul de banal, iar duşul avea furtunul spart... mai era şi un gel de duş  si un săpun, un minim suficient pentru igienizare.

Când am revenit in living , fata era imbracată doar cu sutien si chiloţei albi care- i puneau in evidentă pielea frumos bronzata.

Am mers apoi  în dormitor, unde dominau nuanţe de albastru, o atmosferă plăcută. Am fost prevenit ca patul scârţâie naşpa...dar ce mai conta, aveam lângă mine o micuţă zână.

Ne-am asezat pe patul acoperit cu un cearşaf inflorat ce purta înca urmele zbaterilor amoroase anterioare...dar am fost multumit că măcar nu se vedeau şi  pete suspecte.

Am privit-o acum pe Bianca goală, este superbă, micuţa! Sânii sunt formidabili, nr. 2 cred , dar tari si bine asezaţi, cu areole micuţe, si sfârcuri foarte mici, dar semeţe. Sunt uluitori. Fata are pielea catifelată, bronzată uniform şi aproape ca nu distingi zonele normal mai pigmentate. Are cam aceeaşi culoare peste tot, chiar si prin zonele intime...Este splendidă, micuţa de ea ! 

Eu o priveam stresat, nu vroiam sa-i produc mai multa silă decat putea sa accepte...şi am intrebat-o aşa cum întreabă copii: Pot să te ating ?.. .Pot să pun mana pe sânii tăi ? Da, mi-a răspuns zâmbind..Pot sa te sărut?... Doar pe gură nu...Desi eram epilat si spălat in toate găurificiile, fata m-a echipat din start cu un Durex pe care-l cumpărasem pentru întâlnire.

De la început, i-am spus sa preia iniţiativa si sa facă doar ce crede că poate ea de bănuţii ăia.

Eu nu solicitam pretenţii care sa o streseze suplimentar.

A inceput un oral  slăbuţ, cu mâna la bază, fără să atingă cumva zonele adiacente, am încercat un misionar vreo 5 min, apoi am pus-o caprita si i-am dat aşa, vreo 15 minute. Am încercat si un 69, piersicuţa e de poveste,  mică, dulce si parfumată... Daca oamenii simt miros de parfum la moaşte, cum să nu simţi miros si gust de ambrozie si nectar la o micuţă zâna ?!?

Totuşi, nu eram in largul meu, mă stresa tinereţea ei si simţeam că nu pot să termin, asa că am renunţat şi am mai discutat cate ceva ca să mă liniştesc...

M-am dus din nou la baie şi, când ieşeam, am călcat in balta de la clientul anterior şi am alunecat, căzînd penibil de la cei 185 cm ai mei...Fata a rămas calmă, continuînd să-şi butoneze telefonul, iar eu m-am ridicat, bucuros că am scapat teafăr, m-am îmbrăcat şi am plecat.

In drum spre masină mă gândeam ce-ar fi sa încerc sa păstrez continenţa conform principiilor lui Ananda...însă am găsit pe parbriz o reclamă la un salon de masaj erotic la cate m-am dus şnur si am finalizat printr-o masturbare şmecheră printre buculiţe dupa o oră cu ceva erotism...Exact asta lipsise la întâlnirea cu micuţa Bianca, dar ce pretenţii poti sa emiţi in cazul ei, este doar  o novice speriată de treaba grea pe care a început s-o facă. 

Eu  totuşi îi multumesc pentru că m-a primit, 

Bianca este o fetiţă dulce si frumoasă  şi cred că - dacă este sigură că  vrea să urmeze calea asta- trebuie să o îndrumăm cu grijă si răbdare că mai are multe de invâţat, iar calea nu este tocmai uşoară. Eu îi doresc numai bine şi să aibă  succes ca să-şi construiască mai apoi viaţa frumoasă şi liniştită pe care o merită.

Sa încerc nişte note si păreri:

Locatia 7 pentru duşul spart, apa de pe jos în baie şi patul scârţâitor nearanjat. Căzătura mea nu se pune...

Fata 9+ , este splendidă, dar prea tânără, timidă si stangace. Daca era mai înaltă putea să fie un manechin de succes.

Atitudine / GF E  8, o fetiţă speriată, care se străduieşte să ne suporte şi să pară impasibilă si cooperantă.

Oral 7 desigur protejat, stângaci, dar este debutantă...

Normal 8 doar pentru ca este stramta si docilă, in rest doar stă frumos. Am auzit şi niste vagi gemete sacadate, dar nu stiu sigur din ce cauză...

Vă recomand doar...să aveti grijă de ea!

Să auzim numai de bune,

MD

• Like 19
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...