Sari la conținut

Blonda lui Ogica???(Casandra) 0760055766

Postări Recomandate

Postat

Asa deci si prin urmare ....

Sambata la ora 14.15 am sunat pentru confirmare , ora pentru programare find 15.00 care insa sa transformat in 15.40 da asta e alta poveste .Intrun final a venit  am urcat amandoi  si surprizele continua, o usa la intrare care era mai mult deschisa decat inchisa ,am intrat in apartament care este unu foarete jalnic ma servit cu un suc dupa care ma intebat daca vreau la baie am zis ca da ,am mers la baie erau niste prosoape pe masina de spalat si un gel de dus si un sapun lichid  am stat  cinci minute sa vina apa calda la imuiat in apa rece  dupa am revenit in camere unde ma astepta in lenjerie intima alb cu negru  mia zis ca trebui sa ii dau bani 200/ora si dupa surpriza su terminat prezervativele mai este decat unul atunci am optat pentru o finalizare orala care de fapt sa facut mai mult cu mana decat cu gura finalizare a avut loc in prosopul de baie ca nu exit nici finalizare orala nici corporala(corporala cica contra cost). Am  stat de vorba un pic  si in pauza a sunat propietaru ca vine dupa chirie si ca sa raspunda la interfon ca nu are de unde so sune ............ , atunci mam apucat din noi de ia a inceput cu o laba asistata de gura care tinea capul puli in ea am pus prezervativul si am puso deasupra a nceput ia sa se miste, da din ce se misca tot mai tare scartia asa ca am schimbat pozitia si am puso pe spate cu craci catre mine si dai.....

Locatie; 5

Aspect 8.5

Oral: 5

Nomal 7.5 pentru ca e stramta si are o pasarica misto 

Fk:nu exista

GFE  5 defapt nu prea exista.

Per ansamblu daca vrei o papusa  docila si ai fantezi cu barby poti incerca  

Daca schimba locatia si mai lucreaza la servici si si le inbunateateste pe cele existente e de revenit daca ramane papusa gonflabila:Nu

Pozele nu sant ale ei e mult mai mica in realitate si tate nr 2  

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...