criss Reputație: 556 Postat Noiembrie 2, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Noiembrie 2, 2010 ceva bun bun de tot.. daca pozele or fi reale.. o stie cineva.. in afara de anuntul nu am mai gasit in alta parte dupa nr de tel anunturi cu ea... cat costa ce servicii ofera.... de astea..? o fi reala.. ce ziceti?NIMFOMANA cu chef nebun de sex te astept la mine sa ma iei in toate pozitiile, iti ofer finalizare de vis, cunilingus, anilingus 69 si multe alte fantezii, nu raspund la nr. privat, 01 Nov 11:00 0732.552.548
silvestr Reputație: 12 Postat Noiembrie 3, 2010 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 3, 2010 am ochit si eu dar cred ca e tzeapa....n-a raspuns la tel aseara pe la 22:00mai insist azi...
arm1n Reputație: 210 Postat Noiembrie 23, 2010 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Postat Noiembrie 23, 2010 a rasp la tel?? pare buna :> ..kiar dak pare pitzi in poze asa ...
Administrator pisicuts Reputație: 114580 Postat Noiembrie 24, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 24, 2010 Initial am crezut ca e vorba de Lori de aici : seamana foarte mult una cu alta , dar nu este. Lori are un tatuaj pe piciorul drept si s-ar fi vazut.
Vizitator romeo21 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2011 Postat Ianuarie 2, 2011 am incercat eu, sta pe undeva pe langa pe B1, e o blonda grasa si cu dinti strambi, nu e de mers!!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum