florincta2 Reputație: 1012 Postat Mai 15, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Mai 15, 2014 http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/6461370/bruneta_focoasa/ Buna seara. Tocmai m-am intors de la domnisoara Nicoleta. Lucrurile au inceput in felul urmator: cautand perseverent pe telegraf online (lucru pe care nu il mai facusem de mult timp, preferand sa folosesc rubrica de Intrebari si Raspunsuri) am vazut acest anunt interesant. Am sunat si am auzit o voce foarte placuta in receptorul telefonului, voce care ma indemna sa vin undeva in zona Fantasio. Am purces la drum si am ajuns mai exact pe str. Lahovari, pentru cuna******rii zonei, chiar in mica parte care mai ramane intre str. Cuza Voda si bulevardul Ferdinand. Daca am intrat in prea multe detalii in cea ce priveste locatia, imi cer scuze anticipat.Cuibul domnisoarei (in care se instalase chiar in aceasta seara) se regaseste intr-o casa in renovare, pe doua etaje. Din afara, cladirea arata indoielnic, dar inauntru am fost intampinat de un living spatios si o "camera de lucru" plina de pufosenii ( o gramada de animale de plus asezate frumos in patul cu pricina).In fine, una peste alta o locatie destul de mare si primitoare, total diferita de apartamentele mici in care am fost gazduit pana acum de colegele de breasla ale domnisoarei.Acum sa trecem la partea care ne intereseaza pe toti si anume Nicoleta. Fata arata foarte bine (si eu sunt pretentios). Bruneta, cam la 1.70, cu un par lung si drept, ma astepta in toata splendoarea ei in fata portii. Mi-a zambit frumos si m-a condus in casa, eu neputand sa imi dezlipesc ochii de la fundul ei exceptional. Si cand zic fund exceptional ma refer la un fund foarte bombat si adus in spate in cel mai frumos mod posibil. Insist pe aspectul asta si va zic ca nu ati mai vazut de mult timp un asemenea cur, cu adevarat de starleta. Fata ma astepta imbracata in niste blugi taiati, un maieu verde fara sutien care scotea in evidenta nurii ei dornici parca de a fi scosi din stransoare si smotociti.Peste maieu, avea aruncata neglijent o geaca de blugi care ii acoperea doar umerii. Tocurile fusesera inlocuite de niste tenesi din acea cu platforma pe care cu siguranta i-ati vazut la toate pitipoancele din oras. Una peste alta, fata era un fel de "club rocker". La fata de asemenea nu sunt foarte multe de reprosat, domnisoara fiind o dulceata.Cu un zambet larg si degajata, parand foarte distrata de micile glumite pe care eu le aruncam pentru a destinde atmosfera, m-a intrebat in micul ragaz pe care i l-am dat, daca doresc sa beau ceva. Am trecut in camera de lucru, unde lucrurile au inceput minunat. FK la greu, saruturi in jurul pulii, si apoi a inceput un oral de zile mari, cu precizarea ca uneori din dorinta de a face un lucru de calitate si intens, atingea cu dintii. Desprinzandu-ma cu greu de gura ei, am tras repede un prezervativ, si am inceput un "misionar" rapid, dupa care fara sa imi dau seama cum, am ajuns cu ea deasupra. Si m-a calarit, si s-a invartit, si m-a stors intr-un hal fara de hal. Pierdut cu ochii intre buricul ei cu piercing si sanii ei feciorelnici, am terminat grandios si plin de sudoare. Am intrebat-o uitandu-ma fix in ochii ei "De unde stii sa faci atatea la 19 ani?". In loc de raspuns a chicotit foarte dragut.Dupa o experienta sexuala minunata, mi-a venit ideea sa socializez putin cu ea pentru a putea oferi mai mult detalii in expunerea mea. In felul asta am aflat ca domnisoara e din Constanta, presteaza de vreo 3 luni, prima ei locatie fiind in zona Delfinariu. Are 19 si a urmat cursurile unui liceu destul de cunoscut din orasul nostru,Mi-a zis ca mai are si o colega de 29 de ani care nu era in locatie la momentul respectiv. Acum o sa dau niste note putin subiective probabil: Locatie 8Aspect fizic 8.5Igiena 8 (din pacate este fumatoare si acest lucru se simte)Oral 8Normal 9GFE 8 Pretul platit a fost de 100 de lei, pentru un oral neprotejat si un normal protejat. Fata nu face finalizare orala.O recomand si poate a venit momentul sa improspatam rubrica "TOP".Un singur aspect negativ in toata povestea, La poarta era un taximetrist tuciuriu, pe care l-am vazut si cand am intrat si cand am iesit. Deci fetele nu sunt pe cont propiu. 13
florincta2 Reputație: 1012 Postat Mai 15, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Mai 15, 2014 Vin cu o mica precizare sau completare, cum vreti voi sa o numiti: pielea fetei se prezinta intr-un mod minunat, neavand celulita deloc, in schimb are o mica acnee la nivelul umerilor. Un tatuaj micut in partea stanga a corpului, sub san, ii completeaza aspectul de pustoaica de liceu rebela.In cea ce priveste veridicitatea pozelor, 80 la suta cred ca sunt ale ei. Oricum, daca nu ii apartin seamana foarte mult. 6
cassy Reputație: 16361 Postat August 22, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat August 22, 2014 Poze populare http://anunturipenet.gsp.ro/anunturi-ac-email/429968/, unele din pozele folosite de cele 2 fete din anunturi au fost confirmate ca fiind reale, in alte locuri,
ssylver Reputație: 5207 Postat August 22, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat August 22, 2014 Poze populare http://anunturipenet.gsp.ro/anunturi-ac-email/429968/, unele din pozele folosite de cele 2 fete din anunturi au fost confirmate ca fiind reale, in alte locuri,au anunturi dese si in cta...probabil or fii venit la mare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum