briliantul Reputație: 677 Postat Mai 16, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Mai 16, 2014 Azi am sunat si la acest nu numar de telefon si am vorbit cu o fata amabila la telefon am intrebat de pret iar ea a zis ca are pretul de 70 ron 1 finalizare sau 130 de ron 1 ora . Am zis ok vin sa ne vedem o intreb unde are ea locatie si imi spune ca are locatie in centru in spate la fidelia casa depe Stefan cel mare.Am zis ok ma intorc inapoi din drum ca abia am plecat din accea zona de la fata cu numarul de telefon 0743580444.In fine ajung la locatie la fata asta cu numarul de tel 0756393918 ea are locatie in acelasi bloc la cateva scari mai incolo de fata 0743580444.Cred ca si acest apartament este inchiriat in regim hotelier.Ajung la fata cu numarul de tel 0756393918 la usa sun si imi deschide usa o fata bruneta inaltuta arata bine la corp si ma invita in casa,am intrat in casa si in casa mai era 1 sau 2 fete care una era in bucatarie manca si era imbracata decent probabil era matroana si astea 2 fete care erau de munca.Acceste 2 fete erau imbracate pot spune sexy aratau bine la corp dar la fata nu aratau asa de bine ambele fete sunt brunete dar una mai deschisa putin la ten iar una un pic mai inchisa la ten .Prima fata care m-ia deschis usa cred ca are undeva la 1:70 inaltime si adoua fata la 1:65 cam asa dar nu sunt asa frumoase aceste fete . Eu nu am ramas nici la aceste fete pentru ca nu erau asa de frumoase si pentru ca erau cam tupeiste aveau figuri de dive .Si in acel apartament cand am intrat erau un fum de tigara ca abia puteai sa respiri cred ca este un cuib de fete care sau adunat si lucreaza acolo.Mi-am cerut scuze politicos si am zis ca nu raman si am plecat . Nu recomand sa mergeti la aceste fete dar daca totusi mergeti la aceste fete reveniti cu informati 7
carpati+1 Reputație: 6 Postat Decembrie 16, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 16, 2014 Am fost eu la fetele astea. Locatia este un apartamanet nedecomandat, undeva pe Stefan, vis-a-vis de Magic Pitza. In locatie este mult fum (cel putin in sufragerie). In locatie sunt 2 tipe. Una pe la 1.60 cu fundul mare si una pe la 1:65 Eu am ales-o pe aia cu fundul mare. Apoi am vaut ca avea ceva la un ochi... sustinea ca o tras-o curentul. Cine stie acu' care-i adevarul Am marcat 70 RON pt un numar (neaparat inainte) si am intrat in dormitor. M-am igienizat la baie un pic si am trecut la actiune. Am cerut un oral protejat si tipa s-a mirat tare? O zis ca nu stie cum sa o faca sa o scoale cu prezervativu' O mai facut si vreo 2 remarci de m-a facut sa-mi para rau de bani.Cu chiu cu vai o facut un oral. Mi-am dat drumul asa in prezervativ la oral si dus am fost. Locatie: 6Pret: 70 numarul/130 oraAspect fizic: 7Igiena: 7Oral: 4Normal: nu a fost cazul Eu nu o sa mai revin. 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum