bagabontu' Reputație: 1677 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:homeless Oras:homeless Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 BAGĂ... http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/boxing.gifNu acum, ii mai las sa fiarba putin.Lasa topicul liber, ca nu se mai intelege nimic.bye 3 Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Iar nu mai am puncte... :wallbashAVATAR.... N-AI...FAINOȘAG !!!! LASĂ-NE, BYE Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 18, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 Nu acum, ii mai las sa fiarba putin.Lasa topicul liber, ca nu se mai intelege nimic.bye BYE, Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Deeana Postat Astazi, 19:49Bai, Georgica, ai facut printscreen la faptul ca am postat de pe tel. ei si am recunoscut, ca nu-mi cade rangul. Din greseala, era sa postez si de pe contul Laurei Popescu, cand am fost la ea. Nu orice blonda slaba = Deeana. Daca m-ar fi interesat sa ma rebranduiesc (DESI N-AVEAM DE CE, PT CA AM RECENZII BUNE!!), cel putin m-as fi facut bruneta, ca tot am mai avut culoarea aia... Si n-as fi avut ce sa fac in privinta sanilor, pe care eu ii am cam de 3 ori mai mici decat Caro Ai tu o obsesie pt mine, pt ca, impreuna cu Sorina, te-am prins cu clone. Vezi ca ti-a zis bine Xoxo, canta la alta masa, si nu-i mai trimite amenintari fetei... Pt cei ca tine exista Politie, asa ca s-ar putea sa vizitezi curand vreun penitenciar. Doar ca sa stii: noi, fetele, nu riscam mai mult de o amenda. Proxenetismul, amenintarile, hartuirea... sunt fapte penale si se pedepsesc ca atare. Ia-te de mana cu rahatul de Sangre, si rugati-l frumos pe xoxo sa va cumpere un pachet de biscuiti daca nu mai produc fetele voastre. Poate o sa gasesc si eu 30 de ratati sa le distruga topicul fetelor care lucreaza pentru tine, si carora le iei comision... Pana una-alta, prost cu craci esti tu! Daca n-ai treaba, vezi ca pot sa DEMONSTREZ Politiei ca facilitezi prostitutia si obtii foloase din ea. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AI RECLAMATII !!!!!!! http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/bash.gifDUBIȚA...AI BELIT- OUITE CE SPUNE!!!!! Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=9k-mGs3NOUA Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Ie prea comozi să să ocupe de cazuri micuțe. 1 Link spre comentariu
Vizitator Batranul George Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Cum coaie caz micut? Pana si pisicuts a zis ca sunt proxenet periculos.Nu il crezi pe el sau pe Deeana aka Caroline? Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Cred doar în mine. Link spre comentariu
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Grünau Oras:Grünau Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 întotdeauna am susţinut că transportarea cartofilor cu duba favorizează prostituţia. Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Cred doar în mine.Nici in mine nu am incredere Link spre comentariu
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Grünau Oras:Grünau Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Atunci ai încredere în el şi pentru tine. Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Atunci ai încredere în el şi pentru tine.nu se poate Link spre comentariu
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Grünau Oras:Grünau Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Eşti negativist. Măcar încearcă. Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Eşti negativist. Măcar încearcă.Pai cum dreaq,eu n-am incredere in mine ca ma stiu bagabont,si am incredere in altul? Link spre comentariu
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Grünau Oras:Grünau Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Poate descoperi că defapt nu eşti bagabont ci doar un suflet sensibil ce şi-a pierdut calea. Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Poate descoperi că defapt nu eşti bagabont ci doar un suflet sensibil ce şi-a pierdut calea. Ba,ai facut scoala cu ingineru,ca numai ala o da in d'astea. Link spre comentariu
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Grünau Oras:Grünau Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Ştii care e asemănarea dintre câini şi ingineri? Ambii au privirea inteligentă dar nu ştiu să se exprime.Eu n-am privirea inteligentă. Link spre comentariu
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:homeless Oras:homeless Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Lasati topicul, ca nu se mai intelege!Ai dreaq joisti, le tremura chilotii cand au aflat ca vin cu dezvaluirile.Ii mai las sa fiarba un pic si apoi sa vezi ce-i mascaresc.EDITplm 1 Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Lasati topicul, ca nu se mai intelege!Ai dreaq joisti, le tremura chilotii cand au aflat ca vin cu dezvaluirile.Ii mai las sa fiarba un pic si apoi sa vezi ce-i mascaresc.EDITplmsemeni tot mai mult cu PicPoc Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 SUNT UNICAT!!!!http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/band.gif Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 SAU UNISEX !!!http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/boxing.gif :wavey Link spre comentariu
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Grünau Oras:Grünau Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Sau nu Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 SUNT UNICAT!!!!http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/band.gif SAU UNISEX !!!http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/boxing.gif :waveytu esti unicat only sex Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Lol, se pare ca Deeana si cumparat optiunea aceea de 300 de euro si face ce vrea pe threadul ei, adica sterge ce postari vrea ea.Dimineata s-a dat de gol ca proasta postand de pe userul Caroline.A dat edit repede, dar am apucat sa dau reply.Ideea e ca Deeana=CarolineTe-am si citat picpoc cu replica celebra " bye, edit"Scuza ei a fost ca la 9 dimineata era la masa cu Caroline si a postat de pe userul ei, adica ne de prosti cu bale la gura.In fine, eu nu mai pot scrie pe threadul ei nimic.Ma ameninta fraiera ca altceva nu poate sa faca.Atitudini de genul "poate gasesc 30 de fraieri sa le distruga topikul" mi se par de cea mai joasa speta si nu ma cobor sa raspund la asemenea rahaturi.Cat despre penitenciar......m-a facut sa rad in hohote. Deeana Postat Astazi, 19:49Bai, Georgica, ai facut printscreen la faptul ca am postat de pe tel. ei si am recunoscut, ca nu-mi cade rangul. Din greseala, era sa postez si de pe contul Laurei Popescu, cand am fost la ea. Nu orice blonda slaba = Deeana. Daca m-ar fi interesat sa ma rebranduiesc (DESI N-AVEAM DE CE, PT CA AM RECENZII BUNE!!), cel putin m-as fi facut bruneta, ca tot am mai avut culoarea aia... Si n-as fi avut ce sa fac in privinta sanilor, pe care eu ii am cam de 3 ori mai mici decat Caro Ai tu o obsesie pt mine, pt ca, impreuna cu Sorina, te-am prins cu clone. Vezi ca ti-a zis bine Xoxo, canta la alta masa, si nu-i mai trimite amenintari fetei... Pt cei ca tine exista Politie, asa ca s-ar putea sa vizitezi curand vreun penitenciar. Doar ca sa stii: noi, fetele, nu riscam mai mult de o amenda. Proxenetismul, amenintarile, hartuirea... sunt fapte penale si se pedepsesc ca atare. Ia-te de mana cu rahatul de Sangre, si rugati-l frumos pe xoxo sa va cumpere un pachet de biscuiti daca nu mai produc fetele voastre. Poate o sa gasesc si eu 30 de ratati sa le distruga topicul fetelor care lucreaza pentru tine, si carora le iei comision... Pana una-alta, prost cu craci esti tu! Daca n-ai treaba, vezi ca pot sa DEMONSTREZ Politiei ca facilitezi prostitutia si obtii foloase din ea. Pentru cei care se intreaba de ce am crescut tariful: am facut-o pentru ca merit, mi-au spus-o foarte multi din clientii anteriori, care m-au si rugat sa ma intorc, chiar si cu tarif mai mare. Cine considera ca merit mai putin, sa nu se deranjeze sa imi mai trimita mesaje aiurea, ca n-am ce sa discut. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- AI RECLAMATII !!!!!!! http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/bash.gif DUBIȚĂ ... DA PROST ESTI!!! TE-A TURNAT BOSS CU CONTURI CLONĂ... TE TOARNA CURVELE LA POLIȚIE... NU-I NIMC DE CAPUL TAU!!! Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 DUBIȚĂ ... DA PROST ESTI!!! TE-A TURNAT BOSS CU CONTURI CLONĂ... TE TOARNA CURVELE LA POLIȚIE... NU-I NIMC DE CAPUL TAU!!! Hai ma,ca astea e fumate,da bomba aia odata 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum