Sari la conținut

George69 "Pestele" cu.......DUBA!!!!

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Deeana Postat Astazi, 19:49

Bai, Georgica, ai facut printscreen la faptul ca am postat de pe tel. ei si am recunoscut, ca nu-mi cade rangul. Din greseala, era sa postez si de pe contul Laurei Popescu, cand am fost la ea. Nu orice blonda slaba = Deeana. Daca m-ar fi interesat sa ma rebranduiesc (DESI N-AVEAM DE CE, PT CA AM RECENZII BUNE!!), cel putin m-as fi facut bruneta, ca tot am mai avut culoarea aia... Si n-as fi avut ce sa fac in privinta sanilor, pe care eu ii am cam de 3 ori mai mici decat Caro  ;)

Ai tu o obsesie pt mine, pt ca, impreuna cu Sorina, te-am prins cu clone. 

Vezi ca ti-a zis bine Xoxo, canta la alta masa, si nu-i mai trimite amenintari fetei... Pt cei ca tine exista Politie, asa ca s-ar putea sa vizitezi curand vreun penitenciar. Doar ca sa stii: noi, fetele, nu riscam mai mult de o amenda. Proxenetismul, amenintarile, hartuirea... sunt fapte penale si se pedepsesc ca atare. 

Ia-te de mana cu rahatul de Sangre, si rugati-l frumos pe xoxo sa va cumpere un pachet de biscuiti daca nu mai produc fetele voastre. Poate o sa gasesc si eu 30 de ratati sa le distruga topicul fetelor care lucreaza pentru tine, si carora le iei comision... 

Pana una-alta, prost cu craci esti tu! Daca n-ai treaba, vezi ca pot sa DEMONSTREZ Politiei ca facilitezi prostitutia si obtii foloase din ea. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AI RECLAMATII !!!!!!! :animal_fish:

http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/bash.gif

DUBIȚA...AI BELIT- O

UITE CE SPUNE!!!!!

Link spre comentariu

Lol, se pare ca Deeana  si cumparat optiunea aceea de 300 de euro si face ce vrea pe threadul ei, adica sterge ce postari vrea ea.

Dimineata s-a dat de gol ca proasta postand de pe userul Caroline.A dat edit repede, dar am apucat sa dau reply.Ideea e ca Deeana=Caroline

Te-am si citat picpoc cu replica celebra " bye, edit"

Scuza ei a fost ca la 9 dimineata era la masa cu Caroline si a postat de pe userul ei, adica ne de prosti cu bale la gura.

In fine, eu nu mai pot scrie pe threadul ei nimic.Ma ameninta fraiera ca altceva nu poate sa faca.

Atitudini de genul "poate gasesc 30 de fraieri sa le distruga topikul" mi se par de cea mai joasa speta si nu ma cobor sa raspund la asemenea rahaturi.Cat despre penitenciar......m-a facut sa rad in hohote.

Deeana Postat Astazi, 19:49

Bai, Georgica, ai facut printscreen la faptul ca am postat de pe tel. ei si am recunoscut, ca nu-mi cade rangul. Din greseala, era sa postez si de pe contul Laurei Popescu, cand am fost la ea. Nu orice blonda slaba = Deeana. Daca m-ar fi interesat sa ma rebranduiesc (DESI N-AVEAM DE CE, PT CA AM RECENZII BUNE!!), cel putin m-as fi facut bruneta, ca tot am mai avut culoarea aia... Si n-as fi avut ce sa fac in privinta sanilor, pe care eu ii am cam de 3 ori mai mici decat Caro  ;)

Ai tu o obsesie pt mine, pt ca, impreuna cu Sorina, te-am prins cu clone. 

Vezi ca ti-a zis bine Xoxo, canta la alta masa, si nu-i mai trimite amenintari fetei... Pt cei ca tine exista Politie, asa ca s-ar putea sa vizitezi curand vreun penitenciar. Doar ca sa stii: noi, fetele, nu riscam mai mult de o amenda. Proxenetismul, amenintarile, hartuirea... sunt fapte penale si se pedepsesc ca atare. 

Ia-te de mana cu rahatul de Sangre, si rugati-l frumos pe xoxo sa va cumpere un pachet de biscuiti daca nu mai produc fetele voastre. Poate o sa gasesc si eu 30 de ratati sa le distruga topicul fetelor care lucreaza pentru tine, si carora le iei comision... 

Pana una-alta, prost cu craci esti tu! Daca n-ai treaba, vezi ca pot sa DEMONSTREZ Politiei ca facilitezi prostitutia si obtii foloase din ea. 

Pentru cei care se intreaba de ce am crescut tariful: am facut-o pentru ca merit, mi-au spus-o foarte multi din clientii anteriori, care m-au si rugat sa ma intorc, chiar si cu tarif mai mare. Cine considera ca merit mai putin, sa nu se deranjeze sa imi mai trimita mesaje aiurea, ca n-am ce sa discut. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AI RECLAMATII !!!!!!! :animal_fish:

http://forum.softpedia.com//public/style_emoticons/default/bash.gif

DUBIȚĂ ... :animal_fish:

DA PROST ESTI!!!

TE-A TURNAT  BOSS CU CONTURI CLONĂ... =))

TE TOARNA CURVELE  LA POLIȚIE... =))

NU-I NIMC DE CAPUL TAU!!! :sado 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...