phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Mea culpa. Te pupa pitipoaca si iti trece. Care din ele? Le incurc si eu dreaq Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Care din ele? Le incurc si eu dreaqToate, sa fie in aroganta ta. Glumesc, ma refeream la picpoaca, ca tot e singura si nelinistita. Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Toate, sa fie in aroganta ta. Glumesc, ma refeream la picpoaca, ca tot e singura si nelinistita. Mah nu sunt gay Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Mah nu sunt gayEsti sigur ca nu e pizda picpoc? Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Esti sigur ca nu e pizda picpoc? Ma nu bag mana in foc,dar dupa cum stie cu lautarestile,putin probabil Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Ma nu bag mana in foc,dar dupa cum stie cu lautarestile,putin probabil si eu ma dadeam la "ea". Eh, nu ala e un criteriu. La cum posteaza si se agita, pare gaoaza nelinistita hormonal. Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 si eu ma dadeam la "ea". Eh, nu ala e un criteriu. La cum posteaza si se agita, pare gaoaza nelinistita hormonal. Ma nu e un criteriu,dar o pizda daca o duci in 3 locatii de gen,uita unde a fostParerea mea Link spre comentariu
tata dolores Reputație: 338 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:B Oras:B Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Ma nu e un criteriu,dar o pizda daca o duci in 3 locatii de gen,uita unde a fostParerea meaCine plm mai intelege si pizdele astea... Cand par destepte, cand sunt proaste. Oricum, din proaste nu prea ies. Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 gata,va lasa fratele vostru ca trebuie sa plec Link spre comentariu
picpoc Reputație: 791 Postat Noiembrie 20, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2014 BĂĂĂĂĂĂ.... CE ESTE AICII!!!!! LASAȚI TOPICUL ... BYE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum