Sari la conținut

Bruneta Dr.Taberei 0763647555

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Bruneta,sexy si finuta,te astept in locatia mea pentru a-ti indeplini toate fanteziile,iti pot oferi deasemenea oral si normal la 60 L finalizarea.Te astept la mine discretie totala.Drumul Taberei.

post-88468-0-09080000-1400325998_thumb.jpg

post-88468-0-91812500-1400326009_thumb.jpg

post-88468-0-05213700-1400326015_thumb.jpg

post-88468-0-49713300-1400326024_thumb.jpg

Postat

O recunosc, e veche in bransa, o stiu din dec 2012. Nu mai imi amintesc toate detaliile, dar per total parca a fost de nota 7.

Postat

Am fost eu. E la Favorit. Dat telefon, programat, fara probleme. Femeia e ok. Nu e urata, dar nici de album de poze. E miniona, chestie care nu se vede din poze, si slabuta. Mai slabuta decat in poze (asa mi s-a parut).Apartamentul, de trecere. Dus n-am facut, ca eram imbaiat, dar nici nu mi-a cerut. Decartat 60 de lei pt un numar.

Muie cu prezervativ. Mecanic. La normal, eu deasupra, mi-a murit in dansa, chestie care nu mi s-a intamplat de multa vreme. Motivul a fost apatia femeii. Cam asta a fost cuvantul minunatei intalniri: apatie. Ea m-a intrebat ce s-a intamplat. Io i-am raspuns ca ii lipseste gramul ala de sentiment. Mi-a replicat ca "asta e meseria". I-am replicat, in gand, ca "habar n-ai ce-i aia meserie". Am zambit si i-am sugerat sa-mi faca o laba, timp in care poate raspunde si la telefonul ala care tot suna. Zis si facut. Laba a fost interesanta. O domnita care-ti freaca frenetic bastonu (sculat pana la refuz de data asta) si vorbeste la telefon cu un dest in pasarica e o scena destul de misto, asa, neprogramata.

Ma rog, cu parere de rau, ca n-o s-o mai vizitez. Daca stai in zona si vrei sa dai repede o buca, merita, fara doar si poate, dar sa faci traseu pana la dansa nicigand.

Note:

Loc: 6

Baia, cat am vazut: veche 

Aspect: 6

Muie: 5

Normal: 4

GFE: 3

Laba: 10 (pentru scena de neuitat)

Igiena: nu miroase

Nush ce sa mai zic. Mergeti si vedeti. Poate am prins-o intr-o pasa proasta, da' ma indoiesc.

• Like 6

Postat

Salutare stimati confutaciosi! 

Fiind exact pe BD 1 Mai,fost Compozitorilor am luat anunțul la puricat si am găsit.o pe tantita din acest post.

Sunat programat in 15 min. Revenit, mi.a oferit detalii locație, ultimul bloc-turn stânga dinspre Steaua spre cimitir\ Dr Sării. Urcat in apartament, descoperit fata, care e cam tristutza si banala. Am pus.o sa îmi arate sănii, sa ma edific daca rămân. La sani si corp e ok, pt acest pret.,dar fata e cam bătrânicioasă. Am cerut un prosop, mi l.a oferit din dulap, curat si uscat. Mi.a cerut banii,după ce am ștab ca stau un număr. I.am pus peno etajera 60 de lei, m.am dezbrăcat si fuga la dus. Ea a mers după mine, dar s.a întors repede si nu stiu daca a făcut dus sau doar s.o fi refrișat un pic. In fine nu am simțit mirosuri dubioase, dar nici nu mirosea a parfum de dama eleganta. Am trecut la treaba, totul e protejat, adică oral si normal. S.a apucat de oral, banal si mecanic. După ce s.a ridicat soldatul am zis sa ma apuc de un umeri craci. m.am strecurat intre picioarele ei, dar implicarea e total absenta si când i.am pipait picioarele si am simțit ca ma zgârie cu mărarul pe picioare  si mâini mi.a murit băiatul. Mi.a replicat ca m.am emoționat si ca tb revigorat. A început o laba trista, i.am băgat si eu un deget in pizda si am lăsat.o s.a ma frece pana mi.am dat drumul. O tristețe de experienta pe care nu o mai repet si nici pe alții nu prea ii sfătuiesc. Daca aveți fetișuri cu fete tinere cu fata de baba, go for IT, dar aveți grija la mărarul si pătrunjelul de pe picioare, ca eu l.am simțit si mi.a murit de tot.

Bafta maxima si spor la fete frumoase!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...