Sari la conținut

manipularea sufletului! :)

Postări Recomandate

• Oras:aer
Postat

Va place sa manipulati sau preferati sa fiti manipulati? :)

Post din ala: Pisi, de ce m-ai banat? :)

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

@? ec ed, pe tine parca parca te stiu de undeva... da-mi pari asa, nitel intors pe dos :P

• Like 2
  • Minus 1
Postat

@joker :) sunt nitel intors, pe partea cealalta,fiindca nu inteleg o chestie:trebuie doar sa platesti ca sa poti accesa forumul asta sau sa fii doar marioneta? :)

@xoxo:ar trebui sa fii banat fiindca ai scris ca sunt prost. :)

@pisi:de ce m-ai banat? Baga-ma si pe mine o data in seama, te rog! :)...vreau si eu sa scap de aceasta dilema, a banarii! :)

Reputație: 718
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

am spus doar un adevar.. si nu te-am facut eu prost, asa te-ai nascut probabil :(

Postat

am spus doar un adevar.. si nu te-am facut eu prost, asa te-ai nascut probabil :(

Nici nu am scris ca m-ai fi facut tu prost...am scris ca ai scris doar, intelegi?

:)

Fi mai atent!

Postat

deci esti prost?

Probabil esti doar plictisit fiindca trebuie sa te supui regulilor de a nu fi tu, ala are posteaza ce vrea!iti este frica de un alt ron? :)

• Oras:B
Postat

@joker :) sunt nitel intors, pe partea cealalta,fiindca nu inteleg o chestie:trebuie doar sa platesti ca sa poti accesa forumul asta sau sa fii doar marioneta? :)

@xoxo:ar trebui sa fii banat fiindca ai scris ca sunt prost. :)

@pisi:de ce m-ai banat? Baga-ma si pe mine o data in seama, te rog! :)...vreau si eu sa scap de aceasta dilema, a banarii! :)

Penru ca ai meritat! Simplu nu? Nu te mai plange ca te jigneste xoxo, si tu ai jignit la randul tau! pe langa asta, xoxo a constatat o stare de fapt intorsule!c
Postat

te inteleg rujata mica si puturoasa, esti dus cu pluta rauuuu de tot! Om duplicitar, nesigur pe el, care se ascunde in spatele unei tastaturi si se ineaca in cacatul pe care il improasca. Chiar ti se potriveste caracterizarea asta coarda mica si urata!

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

whayule ,ce facusi bre, te intorsasi ?  bag un cui pt  in cinstea ta.

• Oras:Oz
  • Oras:Oz
Postat

<<mie-mi pare prost>>

elitele sociale, săracii, se cade să se jignească între ei (râde ciob de oală spartă), păi ce, locuiți la Mariott și vă comandați fete de lux?

ON TOPIC

Nu-mi place sa manipulez cu vorba (pt ca numai cu vorba se face manipularea în cazul de față), nici sa fiu manipulat sonor. Imi place sa ofer si sa primesc tandrete, afectiune si restul e ....tăcere. Si un senchiu la final!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...